10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Samsung Galaxy A52 A525 8/256GB Black
Смартфон Samsung Galaxy A52 A525 8/256GB Black
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A52 A525 8/256GB BLACK 0
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A52 A525 8/256GB BLACK 1
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A52 A525 8/256GB BLACK 2
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A52 A525 8/256GB BLACK 3
Смартфон Samsung Galaxy A52 A525 8/256GB Black 4

Смартфон Samsung Galaxy A52 A525 8/256GB Black

Код: 319717
Закінчився

В подарунок - Поповнення рахунку на 500 грн

З 1 березня по 31 березня
Продано
Опис


КРУТИЙ ЕКРАН І ПЛАВНИЙ ПЕРЕГЛЯД

Насолоджуйтеся детальним зображенням на Super AMOLED 6,5 '' Infinity-O екрані з дозволом FHD + і яскравістю до 800 ніт, яке відмінно видно навіть при яскравому денному світлі. Функція захисту очей "Eye Comfort Shield" знижує рівень синього світіння, а Надплавний прокрутка забезпечує комфортний перегляд під час ігрового сеансу або скролінгу зображення на екрані.

НОВИЙ ЕЛЕГАНТНИЙ ДИЗАЙН

Оцініть плавність контурів елегантного дизайну смартфона Galaxy A52. Мінімалістичний модуль тилової камери акуратно поєднується з матовою текстурою задньої панелі, підкреслюючи цілісність дизайну. Підкресліть свій індивідуальний стиль будь-яким з трьох кольорів: чорний, лавандовий, білий і синій.

ЧУДОВА КАМЕРА: ЗАВЖДИ ЯСКРАВІ ТА ЧІТКІ ЗНІМКИ

Чотири AI камери Galaxy A52 піднімають рівень якості фото на нову висоту. Робіть сверхчёткіе знімки на 64 мегапіксельну основну камеру з оптичною стабілізацією. Розширте поле зору камери за допомогою надширококутної камери. Керуйте різкістю камери з датчиком глибини або зніміть деталі об'єкта зйомки за допомогою Макро камери.

ФУНКЦІЯ ОПТИЧНОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ (OIS): ЧІТКІ ЗНІМКИ ПРИ НИЗЬКІЙ ОСВІТЛЕНОСТІ

Попрощайтеся з нечіткими знімками та відео. OIS (Оптична стабілізація зображення) допомагає стабілізувати процес зйомки, згладивши тремтіння рук і забезпечивши чіткі знімки навіть в умовах низької освітленості. Камера сприймає більше світла, щоб ваші знімки були більш яскравими.

ДИВИСЬ НА СВІТ ШИРШЕ

Кут поля зору надширококутної 12МП камери відповідає полю зору людини і становить 123 градуси, що підкреслює ефект перспективи на ваших знімках.

НАЙДРІБНІШІ ДЕТАЛІ КРУПНИМ ПЛАНОМ

Знімайте великі плани 5MП Макро камерою, щоб розглянути найдрібніші деталі об'єктів на вашому знімку. Ця камера застосовує цифровий ефект "Боке" до ваших знімках, завдяки чому головний об'єкт зйомки ефектно відокремлюється від предметів фону.

РЕЖИМ СУПЕРСТАБІЛІЗАЦІІ: ДИНАМІЧНА ЗЙОМКА НА ВИСОКОМУ РІВНІ

Записуй відео професійної якості за допомогою надширококутної камери Galaxy A52 і інтелектуального ПО. Режим суперстабілізаціі робить яскраві і динамічні кадри більш плавними, даючи тобі можливість зйомки на рівні екшн-камери під час твоїх найдивовижніших пригод.

ТВІЙ ОБ'ЄКТ В ЦЕНТРІ УВАГИ

5МП Камера з датчиком глибини дозволяє регулювати рівень різкості як до, так і після зйомки. Покращена конструкція камери допоможе усунути небажані фонові шуми з твоїх знімків, щоб вони виглядали більш професійними.

ФРОНТАЛЬНА КАМЕРА З ВИСОКОЮ РОЗДІЛЬНОЮ ЗДАТНІСТЮ ДЛЯ ЧУДОВИХ СЕЛФІ

32МП фронтальна камера Galaxy A52 дозволяє робити чіткі Селфі знімки високої роздільної здатності. Завдяки ефекту "боке" з м'яким розмиванням фону, ваше обличчя опиниться в центрі уваги.

СМАРТФОН ІЗ ЗАХИСТОМ ВІД ВОЛОГИ

Пиле-/влагонепроницаемость за стандартом IP67 означає, що смартфон витримує перебування в прісній воді на глибині до 1,0 м протягом 30 хвилин *. Так що ви спокійно можете продовжити грати або робити знімки, якщо смартфон злегка намок.

ОБ'ЄМНИЙ ЗВУК НА ВАШОМУ СМАРТФОНІ

Ефект стереозвуку без навушників досягається завдяки двом динамікам – по одному зверху і знизу. Знімайте відео вночі або грайте в ваші улюблені ігри зі звуком високої якості, що занурює вас в те, що відбувається на екрані.

2 ДНІ РОБОТИ І ПІДТРИМКА СУПЕРШВИДКОЇ ЗАРЯДКИ

Ємність 4500 мАг (типове значення) означає, що у вас вистачить часу на те, що ви більше любите -стріміть, ділитися фото і відео, грати і багато іншого . Система керування живленням з використанням штучного інтелекту фіксує і аналізує ваші особливості використання смартфон і оптимізує його продуктивність для збільшення тривалості роботи на одному заряді. А 25-ватний адаптер з прискореним режимом заряду швидко відновить заряд батареї смартфона Galaxy A52.

БІЛЬШЕ ПРОСТОРУ ДЛЯ ІГОР І РОЗВАГ

Galaxy A52 оснащений швидким процесором і великим об'ємом пам'яті. Сучасний 8-ядерний процесор і оперативна пам'ять 4 або 8 ГБ забезпечать плавну і ефективну роботу будь-яких ігор і додатків. Завантажуйте і зберігайте більше завдяки 128 ГБ і 256 ГБ вбудованої пам'яті. А за допомогою microSD карти до 1ТБ ви зможете зберігати ще більше контенту.

ДОДАТОК GAME BOOSTER – БУДЬ НА КРОК ПОПЕРЕДУ

Максимізує продуктивність свого Galaxy A52 в іграх за допомогою програми Game Booster. Зручний інтерфейс програми дозволяє легко контролювати весь ігровий процес. Game Booster забезпечує плавність графіки і більш природні рухи об'єктів в іграх. Додаток оптимізує витрати акумулятора і прискорює завантаження ігор, щоб ти міг довше насолоджуватися ігровим процесом.

НАДІЙНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ВСЬОГО, ЩО ВАМ ВАЖЛИВО

Абсолютна безпека даних з Samsung Knox. Багаторівнева система безпеки Samsung Knox захищає ваші особисті дані від вірусів і шкідливих атак як на апаратному, так і на програмному рівні.

ВІДБИТОК ПАЛЬЦЯ – НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ ВАШОГО СМАРТФОНА

Сенсорний датчик відбитка пальця смартфона Galaxy A52 на екрані розпізнає унікальний відбиток вашого пальця, дозволяючи розблокувати смартфон швидко і безпечно. А за допомогою функції з біометричної ідентифікацією доступу Samsung Pass ви зможете легко і швидко відкрити будь-який захищене додаток і залогінитися на веб-сайтах.

ПРОСТИЙ І ЗРУЧНИЙ ІНТЕРФЕЙС ONE UI

Оцініть плавність прокрутки і чудовий дизайн інтерфейсу One UI. Комфортний і інтуїтивний спосіб використання інтерфейсу, оптимізований під смартфон, дозволить вам сфокусуватися тільки на те, що вам важливо в даний момент. Надайте телефону ваш смартфон за своїм смаком та уподобаннями, щоб зробити роботу з ним максимально комфортною.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Samsung Galaxy A52
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
6.5"
Технологія дисплею
Super AMOLED
Роздільна здатність
2400 x 1080
Частота оновлення екрану
90 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 720G
Частота процесора
1.8 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 1024 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
1
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
64 Мп + 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп
Діафрагма основної камери
f/1.8 + f/2.2 + f/2.4 + f/2.4
Додаткові функції основної камери
спалах, автофокус, оптична стабілізація зображення
Фронтальна камера
32 Мп
Діафрагма фронтальної камери
f/2.2
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Навігація
GPS, Galileo, Beidou, GLONASS
Стандарт зв'язку
4G, 3G, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4500 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP67 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 1 хв)
Габарити
159.9 x 75.1 x 8.4 мм
Маса
189 г
Колір
чорний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців, Face ID
Додатково
комбінований слот, є можливість встановити 2 сім карти
Умови товару
Стан товару
Смартфон Samsung Galaxy A52 A525 8/256GB Black
Смартфон Samsung Galaxy A52 A525 8/256GB Black