з 09:00 до 21:00
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist
28 099
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB MORNING MIST 0
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB MORNING MIST 1
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB MORNING MIST 2
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB MORNING MIST 3
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB MORNING MIST 4
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 8/128GB MORNING MIST 5
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist 6

Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Код: 323044
В наявності
28 099 грн
Оперативна пам'ять: 8 ГБ
  •  12 ГБ 
  •  8 ГБ 
Вбудована пам'ять: 128 ГБ
  •  128 ГБ 
  •  256 ГБ 
Колір: срібний

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Камера від Hasselblad

Флагманська камера, розроблена спільно з компанією Hasselblad ексклюзивно для OnePlus, пропонує вам провідні інновації в галузі мобільного фотографії. Вона поєднує в собі безкомпромісну продуктивність з передовими технологіями обробки зображень, включаючи 2x2 OCL, 12-бітний RAW, подвійний ISO і 3-HDR. І забезпечує інтуїтивно зрозумілий, а також точний контроль над кожним кадром як для новачків, так і для самих вимогливих професіоналів. Розблокуйте свою уяву і створюйте дивовижні фото з OnePlus 9 Pro.

Точно відкалібровані кольори та режим Hasselblad Pro

OnePlus 9 Pro забезпечує безпрецедентну серед смартфонів кольоропередачу. За допомогою калібрування Natural Color Calibration від Hasselblad ви зможете насолодитися неймовірно автентичними кольорами та максимально живим відтворенням тілесних тонів для своїх мобільних фотографій. У той час як спеціальний режим Hasselblad Pro забезпечує вам детальний контроль над ключовими елементами та дозволяє самостійно налаштовувати ISO, час експозиції та баланс білого.

Розширюючи горизонти

Перетворіть дорогоцінні моменти на спогади на все життя з OnePlus 9 Pro. Ультрасучасний надширококутний сенсор Sony IMX766 з роздільною здатністю 50 Мп подбає про те, щоб ваші знімки були просто приголомшливими. Збільшений розмір сенсора забезпечує кращу якість зображення і більш низький рівень шуму. А новаторський 14-міліметровий об'єктив Freeform гарантує неперевершену чіткість й деталізацію ширококутних зображень. Розширте свій кругозір і знімайте все від безмежних морських просторів до крутих групових фото.

Свобода творити

Розширте свій світ за допомогою приголомшливих надшироких фото, робіть реалістичні портрети з природними кольорами або відкрийте для себе вічну красу природи з макрозйомкою. Камера OnePlus 9 Pro з чотирма різними об'єктивами дозволить вам створювати справжні шедеври.

Досконалість в русі

У надгладкому та гіперреалістичному 8K-відео кожен знятий вами момент буквально оживає. Знімайте та редагуйте свої кінематографічні шедеври на ходу за допомогою потужних ефектів. Розвивайте свою уяву і розкажіть свою історію з OnePlus 9 Pro.

Просто приголомшливі види

6,7-дюймовий дисплей Fluid AMOLED 2.0 в OnePlus 9 Pro – це флагман серед мобільних дисплеїв. Завдяки революційній технології LTPO, фірмової опції Smart 120 Гц і високій точності передачі кольору цей екран встановлює новий стандарт якості. Побачте і відчуйте різницю завдяки реалістичним деталям і ідеальній чутливості, які буквально змушують зображення оживати.

Максимальна продуктивність

OnePlus 9 Pro з найпотужнішим у світі процесором Snapdragon™ 888 забезпечує вам безкомпромісну міць, що відкриває нові можливості. Створений на основі передового 5 нм технологічного процесу, цей чіп має на 25% більшу продуктивність ЦП, ніж у Snapdragon™ 865. А флагманська графіка Adreno 660 в поєднанні з оперативною пам'яттю нового покоління забезпечує чудову швидкодію в іграх та будь-яких інших завданнях. Випробуйте новий рівень швидкості та плавності.

Зарядка на позамежних швидкостях

Завдяки швидкій зарядці нового покоління Warp Charge 65T залишатися на зв'язку весь день безперервно не буде нескладно. Це більш розумне, безпечне й універсальне рішення, яке здатне забезпечити запас енергії на цілий день всього за 15 хвилин. Або повністю зарядити смартфон всього за 29 хвилин. А найшвидша бездротова зарядка Warp Charge 50 Wireless дозволяє за 30 хвилин отримати до 70% заряду, тим самим перевершуючи навіть деякі дротові рішення. * Причому неважливо як ви розмістите телефон на майданчику – горизонтально чи вертикально. Що забезпечує ще більше комфорту в повсякденному використанні.

Дуже плавна робота

Фірмова OxygenOS 11, створена разом зі спільнотою користувачів OnePlus, робить використання смартфона ще комфортнішим. Вона отримала нові функції та поліпшений користувальницький інтерфейс, більш інтуїтивно зрозумілий та захопливий. Щоб ви змогли випробувати всі переваги цієї найшвидшої та плавної ОС OnePlus.

В оточенні звуку

Смартфон отримав модернізовані подвійні стереодинаміки з технологією Dolby Atmos для того, щоб ви могли насолодитися ще більш насиченим 3D-звуком кінематографічного рівня. Разом з новим аудіокодеком Qualcomm® WCD9385 і платформою Qualcomm Aqstic™ це дозволить вам відчути все багатство звучання улюблених треків і вловити кожен шорох ворога у грі.

Преміальний дизайн

OnePlus 9 Pro – це виняткове поєднання естетичності, високоякісних матеріалів та кропіткої майстерності. Три колірних рішення з насиченими природними відтінками та створене за допомогою особливої технології покриття додають зовнішності смартфонів виразності. Створюючи ідеальну комбінацію класичних мотивів з творчими інноваціями в дизайні.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
OnePlus 9 Pro
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Дисплей
Діагональ
6.7"
Технологія дисплею
Fluid AMOLED
Роздільна здатність
3216 x 1440
PPI (щільність пікселів)
525
Частота оновлення екрану
120 Гц
Особливості дисплею
Corning Gorilla Glass
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 888
Частота процесора
2.84 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
7680 x 4320 (8K), 3840 x 2160 (4K), 1920 x 1080 (1080p)
Діафрагма основної камери
f/1.8 + f/2.2 + f/2.4 + f/2.4
Додаткові функції основної камери
спалах, ультраширококутний об'єктив, оптичний зум, HDR, оптична стабілізація зображення, PDAF, сповільнена зйомка, телеоб'єктив
Фронтальна камера
16 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
1920 х 1080
Додаткові функції фронтальної камери
Auto-HDR
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.2, Wi-Fi
Навігація
GLONASS, GPS, A-GPS, Beidou
Стандарт зв'язку
LTE, 4G, 5G, 3G, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4500 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло, метал
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
163.2 x 73.6 x 8.7 мм
Маса
197 г
Колір
срібний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID, сканер відбитків пальців
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist
Смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist
28 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових