з 09:00 до 21:00
Кнопковий телефон Sigma Comfort 50 Outdoor Red
Кнопковий телефон Sigma Comfort 50 Outdoor Red
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA COMFORT 50 OUTDOOR RED 0
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA COMFORT 50 OUTDOOR RED 1
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA COMFORT 50 OUTDOOR RED 2
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA COMFORT 50 OUTDOOR RED 3
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA COMFORT 50 OUTDOOR RED 4
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA COMFORT 50 OUTDOOR RED 5

Кнопковий телефон Sigma Comfort 50 Outdoor Red

Код: 337384
Закінчився
Продано
Опис

Такого ви ще не бачили: захищений від води та пилу бабусефон із корисними функціями

Великий дисплей, мегагучний динамік, великі клавіші та крутий дизайн — все це про новий пристрій у лінійці Comfort 50, Comfort 50 Outdoor. Цей телефон разюче відрізняється від інших бабусефонів, адже, як і говорить назва, він призначений для людей, які люблять фізичну діяльність просто неба. Саме тому Comfort 50 Outdoor має міцний корпус і дизайн, схожий на телефони серії X-treme, а також захист від пилу та вологи за стандартом IP68.

Так, ви не переплутали — це перший захищений бабусефон у Sigma mobile. Comfort 50 Outdoor об'єднує в собі функції, корисні для людей похилого віку або людей з ослабленим зором або слухом (великі цифри на клавішах, гучний динамік, великий екран тощо), і надійність справжнього захищеного пристрою, якому не страшні вода, пил і бруд. Стандарт захисту IP68 означає, що телефон можна занурювати у воду на глибину 1.5 м до 30 хвилин і що найменші частинки бруду або піску не зможуть потрапити всередину корпусу, якщо всі заглушки закриті.

Comfort 50 Outdoor обладнаний кольоровим дисплеєм діагоналлю 2.8" з роздільною здатністю 240х320 пікселів на дюйм. Для зручності користувачів на клавіатурі нанесені три алфавіти: українська, англійська та російська.

Завдяки підтримці двох SIM-карток формату miniSIM бабусефон працює в мобільних мережах стандарту GSM, а для розширення пам'яті користувача можна використовувати слот для microSD-карт місткістю до 32 ГБ.

Крім цього, Comfort 50 Outdoor має всі стандартні функції, які потрібні для повсякденного використання. Його телефонна книга дає змогу зберігати до 500 контактів у вбудованій пам'яті пристрою, кілька контактів на SIM-картці (залежно від вашої картки) і ще до 500 контактів на карті пам'яті, що є досить незвичайною функцією для кнопкових телефонів. На кожен контакт, збережений в пам'яті телефона, можна встановити ім'я, фото та свою мелодію. Крім того, є можливість групувати контакти, імпортувати й експортувати їх.

Ви можете встановити 8 номерів для швидкого набору на клавіші 2-9, а ще — 4 номери для надзвичайних ситуацій, які можна буде активувати завдяки функції SOS. Крім того, на пристрої можна зберігати до 50 SMS-повідомлень.

Розділ меню "Організатор", який робить використання пристрою ще комфортнішим, охоплює будильник, калькулятор, календар, програму для читання електронних книг і ліхтарик. Завдяки Bluetooth ви зможете користуватися стереогарнітурою для прослуховування ваших улюблених аудіозаписів. З мультимедійних можливостей треба згадати аудіо- та відеоплеєри, камеру з роздільною здатністю матриці 0.3 МП, диктофон і FM-радіо. До речі, для прослуховування FM-радіо необов'язково під'єднувати до пристрою дротову гарнітуру, адже у Comfort 50 Outdoor є вбудована антена.

Comfort 50 Outdoor обладнаний потужним акумулятором ємністю 2500 мА·год, заряду якого вистачить на 24 години роботи пристрою в режимі безперервних розмов і майже два тижні в режимі коротких дзвінків.

Однією з особливостей Comfort 50 Outdoor є кредл для заряджання, який є в комплекті. Він робить заряджання пристрою швидким і зручним: більше не треба плутатися в дротах і шукати правильний роз'єм. Телефони з кредлами — рідкість на ринку, що робить таку круту дрібницю ще ціннішою.

Функція реверсивної зарядки створена для того, щоб ви могли використовувати Comfort 50 Outdoor для підзаряджання від нього інших пристроїв. Смартфон вашого друга, робочий телефон або планшет, на якому діти дивилися мультики — всі електронні девайси потребують поповнення заряду. Ця функція дуже стане в пригоді, якщо під рукою немає павербанка. А перехідник OTG, необхідний для її активації, ви знайдете в комплекті з бабусефоном.

Функція "Запис виклику" дасть змогу вам записати будь-який виклик, щоб потім переслухати. Це корисно на випадок, якщо ви не розчули абонента, або якщо вам диктують важливу інформацію, яку ви можете випадково забути.

Завдяки вушку для шнурка, яке розміщене в лівому верхньому кутку корпусу, ви зможете носити телефон на шиї або прикріпити прикрасу як брелок. Це лише незначна деталь дизайну, але іноді саме такі дрібниці можуть змінити життя.

Щоб захиститися від дзвінків небажаних абонентів і убезпечити себе від шахраїв, ви можете вносити контакти до "Чорного списку", або ж користуйтеся функцією "Білий список" — тоді до вас не додзвоняться ні з яких номерів, крім тих, яким ви це дозволите.

Характеристики
Основні
Серія
Sigma mobile Comfort 50 Outdoor
Екран
Діагональ
2.8"
SIM
Формат SIM-карт
Mini-SIM
Живлення
Ємність акумулятора
2500 мАг
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Маса
170 г
Колір
червоний, чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кнопковий телефон Sigma Comfort 50 Outdoor Red
Кнопковий телефон Sigma Comfort 50 Outdoor Red
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових