з 09:00 до 21:00
Кнопковий телефон Sigma mobile X-Style 351 Lider Blue
Кнопковий телефон Sigma mobile X-Style 351 Lider Blue
1 125
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE X-STYLE 351 LIDER BLUE 0
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE X-STYLE 351 LIDER BLUE 1
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE X-STYLE 351 LIDER BLUE 2
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE X-STYLE 351 LIDER BLUE 3
Кнопковий телефон Sigma mobile X-Style 351 Lider Blue 4

Кнопковий телефон Sigma mobile X-Style 351 Lider Blue

Код: 358148
В наявності
1 125 грн
Обраний колір: Blue

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

X-Style 351 Lider — кнопковий лідер за функціональністю та розміром екрана!

Ви шукаєте якісний кнопковий телефон із приємним дизайном, великим екраном і широким функціоналом із ноткою ностальгії? Тоді X-Style 351 Lider — те, що вам потрібно!

X-Style 351 Lider обладнаний кольоровим дисплеєм діагоналлю 3.5" з роздільною здатністю 320х480 пікселів на дюйм. Такий великий і якісний екран робить користування телефоном легким і комфортним. Відповідно до стандартів компанії на клавіатуру нанесені символи для набирання українською, англійською та російською мовами.

Підтримка двох SIM-карт (форматів microSIM і nanoSIM) стандарту GSM дає змогу бути на зв'язку зі ще більшою кількістю абонентів, адже ви можете телефонувати на номери двох мобільних операторів, використовуючи економнішу тарифікацію, а також розділяти персональні та робочі дзвінки. А слот для microSD-карт місткістю до 32 ГБ можна використовувати для розширення пам'яті користувача.

Телефонна книга X-Style 351 Lider дає змогу зберігати в пам'яті пристрою до 500 контактів. На кожен збережений контакт можна встановити до 4 номерів, ім'я на 30 знаків, а також фото абонента й індивідуальну мелодію. Є можливість групувати контакти та вибирати одну мелодію дзвінка для цілої групи. Є також функції експорту та імпорту контактів. А щодо SMS-повідомлень, функція групового розсилання врятує вас від тривалого процесу повторного набирання тексту.

Меню X-Style 351 Lider теж здивує вас. Крім корисних дрібниць, пропонованих розділами "Органайзер" (калькулятор, ліхтарик, ігри) і "Мультимедіа" (камера з роздільною здатністю матриці 0,3 МП, FM-радіо), ви знайдете там дещо рідкісне. Це Opera Mini та функція Java, які перетворюють X-Style 351 LIDER на дивовижний мікс сучасних технологій і ностальгії за 2000-ми роками. Opera Mini, звичайно ж, дасть вам доступ до серфінгу в інтернеті, без якого не проживе жодна сучасна людина. А Java дасть змогу завантажувати ігри та програми — і ніколи не нудьгувати.

​​

X-Style 351 Lider обладнаний потужним акумулятором ємністю 3400 мА·год. Такого заряду вистачить на 2 тижні продуктивної роботи. Але якщо ви все одно хвилюєтеся, що телефон занадто швидко розряджатиметься, просто увімкніть режим енергозбереження — ви можете знайти його в параметрах.

Як ваш надійний помічник, X-Style 351 Lider подбає і про вашу безпеку. У параметрах ви можете вибрати серед кількох різних типів блокування телефона: традиційне блокування зірочкою, PIN-код, пароль або "Конфіденційність" для блокування паролем окремих функцій. А ось "Чорний список" і "Білий список" виконують зовсім інше завдання: вони слугують для того, щоб захистити вас від шахраїв і щоб ви просто могли блокувати небажаних абонентів.

Характеристики
Основні
Серія
Sigma mobile X-style 351 Lider
Модельний рік
2021
Операційна система
пропрієтарна
Екран
Діагональ
3.5"
Технологія дисплею
TFT
Роздільна здатність
480 x 320
Процесор
Процесор
Spreadtrum SC6531CA
Пам'ять
Підтримка карт пам'яті
microSD до 32 Гб
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM, Micro-SIM
Камери
Основна камера
0.3 Мп
Технології
Стандарт зв'язку
2G
Комунікації
Bluetooth 3.0
Живлення
Ємність акумулятора
3400 мАг
Роз'єми
microUSB, аудіороз'єм 3.5 мм
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Маса
146 г
Колір
синій
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кнопковий телефон Sigma mobile X-Style 351 Lider Blue
Кнопковий телефон Sigma mobile X-Style 351 Lider Blue
1 125 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових