з 09:00 до 21:00
Смартфон Realme 8 6/128GB Cyber Silver
Смартфон Realme 8 6/128GB Cyber Silver
СМАРТФОН REALME 8 6/128GB CYBER SILVER 0
СМАРТФОН REALME 8 6/128GB CYBER SILVER 1
СМАРТФОН REALME 8 6/128GB CYBER SILVER 2
СМАРТФОН REALME 8 6/128GB CYBER SILVER 3
СМАРТФОН REALME 8 6/128GB CYBER SILVER 4
Смартфон Realme 8 6/128GB Cyber Silver 5

Смартфон Realme 8 6/128GB Cyber Silver

Код: 389237
Закінчився
Продано
Опис

Сміливий і стильний дизайн

Представляємо футуристичний дизайн смартфона Realme 8. Ліва сторона пристрою уособлює матеріальний світ, а права частина – загадковий цифровий світ. Це поєднання двох світів втілено в сміливому дизайні, що поєднує реальність і ілюзію. Зовнішній вигляд realme 8 точно виділить вас в натовпі.

Насолоджуйтеся кожним моментом

Великий безрамковий Super AMOLED екран діагоналлю 6,4 дюйма просто створений для розваг. Він демонструє яскраві, насичені кольори та дозволяє розглянути все в деталях завдяки роздільній здатності FHD+ (2400х1080). А пікова яскравість 1000 ніт робить зображення добре читаним навіть в сонячний день. Отримайте неймовірні відчуття від усього, що робите з Realme 8.

Миттєве розблокування екрану

Оцініть зручність роботи з телефоном, яку забезпечує вбудований в дисплей швидкий сканер відбитків пальців. Він дозволяє миттєво розблокувати пристрій та отримати доступ до потрібних вам функцій в один дотик.

Режими для вашої творчості

Експериментуйте з різними налаштуваннями та функціями камери, щоб створювати по-справжньому дивовижні фото. Наприклад, режим «Тілт-шифт» дозволяє робити знімки з ефектом «мініатюрного світу», а «Астрономічний режим» дає можливість легко закарбувати неймовірну красу нічного неба за допомогою вашого смартфона.

Портрети на будь-який смак

Додайте своїм портретам трохи спецефектів і насолоджуйтеся отриманим результатом. Оновлений режим «Портрет» допоможе підкреслити вашу красу вночі, використовуючи розмиття фонового освітлення, а завдяки динамічному ефекту боке ви отримуєте стильні фото, де світ ніби рухається на задньому тлі.

Яскраві селфі в будь-який час доби

Вбудована в екран камера на 16 Мп з алгоритмами інтелектуальної бьютіфікаціі, режимом «Супернічне селфі» та іншими налаштуваннями дозволить зробити ваші селфі неповторними.

Більше креативу, більше кумедних відео

Проявіть режисерський талант у створенні власних роликів, а різні режими допоможуть вам зробити це максимально зручно. Так, режим відео "Даблвью" дозволяє знімати відео одночасно на основну і селфі-камери, показуючи, що відбувається з різних ракурсів. Крім того, у смартфона передбачена функція UIS Max, яка стабілізує відео, щоб відеозйомка під час руху була більш плавною. Все для того, щоб полегшити вам завдання.

Виняткова продуктивність

Realme 8 оснащений потужним ігровим процесором Helio G95 з тактовою частотою 2,05 ГГц і графічним процесором ARM G76. Таке поєднання забезпечує стабільну гру з високою якістю зображення.

Надпотужний акумулятор

Realme 8 легко може забезпечити безперервну роботу протягом всього дня, щоб ви могли спокійно займатися своїми справами. Він отримав ємну батарею на 5000 мАг, яка здатна протримати заряд до 40 днів в режимі очікування або 43 години в режимі спілкування по телефону. При цьому режим супер-енергозбереження та режим охолодження допомагають подовжити термін роботи акумулятора. А функція реверсивної зарядки знадобиться, щоб підзарядити від смартфона інші ваші гаджети, якщо виникне така необхідність.

Технологія швидкої зарядки

Не втрачайте даремно час в очікуванні. Ультраефективна зарядка DART Charge 30 Вт здатна зарядити пристрій до 100% всього за 65 хвилин. І зробити це абсолютно безпечно, адже захист смартфона в процесі зарядки забезпечують відразу п'ять чіпів.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Realme 8
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Дисплей
Діагональ
6.4"
Технологія дисплею
Super AMOLED
Роздільна здатність
2400 x 1080
PPI (щільність пікселів)
411
Процесор
Процесор
MediaTek Helio G95
Частота процесора
2 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
3840 x 2160 (4K)
Фронтальна камера
16 Мп
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi, Bluetooth 5.1
Навігація
GPS
Стандарт зв'язку
3G, LTE, 4G
Бездротовий зв'язок
без NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик, метал
Форм-фактор
моноблок
Габарити
162.3 x 75.4 x 8 мм
Маса
177 г
Колір
срібний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Realme 8 6/128GB Cyber Silver
Смартфон Realme 8 6/128GB Cyber Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових