з 09:00 до 21:00
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Black
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Black
СМАРТФОН DOOGEE S59 PRO 4/128GB BLACK 0
СМАРТФОН DOOGEE S59 PRO 4/128GB BLACK 1
СМАРТФОН DOOGEE S59 PRO 4/128GB BLACK 2
СМАРТФОН DOOGEE S59 PRO 4/128GB BLACK 3
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Black 4

Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Black

Код: 394357
Закінчився
Продано
Опис

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД. 

Смартфон дуже масивний, товщина корпусу становить 19.5 мм, і це при тому, що він важить як повноцінний флагман - 343 гр. Завдяки великому акумулятору смартфон і виглядає масивно і працює досить довго на одному заряді. Не обійшлося і без цікавих рішень у плані дизайну: на задній панелі знаходяться 4 камери, а також великий світлодіодний спалах, прикритий напівпрозорим пластиковим шаром. Дає вона непогане м'яке світло, що добре для нічних фото. На корпусі також розміщується кріплення для шнурка, а також дуже гучний зовнішній динамік знизу. Рамки навколо дисплея великі, але для такого важкого смартфона це швидше необхідна норма, ніж бажання виробника зробити "стильно, модно, сучасно". Стандарт захисту IP68 дозволить смартфону і воду занурюватися, і від ударів не припиняти функціонування. 

ЗАЛІЗО. 

Всередині корпусу ховається акумулятор ємністю 10050 мАг, якого вистачатиме для того, щоб працював смартфон близько 3 днів без підзарядки. Підтримується швидка зарядка, а комплектний блок видає 24W - це більше, ніж зараз пропонують багато флагманів. Процесор Helio P22 є непоганим середньо ціновим чіпом, який і 4G інтернет підтримує, і щодо енергоспоживання досить скромний. Фішкою моделі, крім акумулятора, стала наявність 128 Гб постійної пам'яті. Оперативної пам'яті 4 Гб, тому про швидкість роботи можна не турбуватися - все дуже прийнятно. Є модуль NFC, тому такий смартфон реально буде корисний кожному, і нехай у ігри на ньому не пограти, але функціональність у всьому іншому тут чудова.

ДИСПЛЕЙ. 

IPS-матриця смартфона непогана, і відверто кажучи досить хороша по передачі кольору. Є діагональ в 5.71 Дм, а роздільна здатність становить 1520х720 пікселів, тобто HD+. Це не рекордний показник, але в цілому якість зображення буде більш ніж гідним і згладжування достатнє. Яскравість - ось фішка дисплея, адже у більшості конкурентів матриці набагато тьмяніше, тут же Ви отримуєте можливість комфортно працювати за будь-яких умов освітленості. А захищений екран від ударів склом Gorilla Glass 5, яке має дуже хорошу стійкість до більшості схожих пригод.

КАМЕРА. 

Основна 16-Мп матриця працює у кількох режимах зйомки: фото та відео. Інші камери потрібні для додаткових ефектів, наприклад, окремо є макро камера для зйомки об'єктів, що знаходяться безпосередньо перед об'єктивом, ще один модуль для того, щоб знімати в режимі боці, де задній фон розмивається саме завдяки підтримці цього модуля. Говорячи про якість - вона достатня, адже виробник навіть у такій бюджетній моделі зробив чудову роботу в плані оптимізації і Ви точно не залишитеся байдужими, взявши смартфон в руки і скориставшись камерою!

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Doogee S59 Pro
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
5.71"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1520 x 720
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek
Частота процесора
2 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 256 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Камери
Основна камера
16 Мп + 8 Мп
Додаткові функції основної камери
ультраширококутний об'єктив, ефект боке, автофокус, HDR, панорама, макро-об'єктив, спалах, допоміжний об'єктив, режим "краса"
Фронтальна камера
16 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
режим "краса"
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.0, Wi-Fi
Навігація
GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
4G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
10050 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
метал, пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Маса
340 г
Колір
чорний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців, Face ID
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Black
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових