з 09:00 до 21:00
Смартфон ZTE Nubia Red Magic 6R 12/256GB Silver
Смартфон ZTE Nubia Red Magic 6R 12/256GB Silver
СМАРТФОН ZTE NUBIA RED MAGIC 6R 12/256GB SILVER 0
СМАРТФОН ZTE NUBIA RED MAGIC 6R 12/256GB SILVER 1
СМАРТФОН ZTE NUBIA RED MAGIC 6R 12/256GB SILVER 2
СМАРТФОН ZTE NUBIA RED MAGIC 6R 12/256GB SILVER 3
СМАРТФОН ZTE NUBIA RED MAGIC 6R 12/256GB SILVER 4

Смартфон ZTE Nubia Red Magic 6R 12/256GB Silver

Код: 475911
Закінчився
Продано
Опис

Отримайте найкраще

Смартфон ZTE Nubia Red Magic 6R оптимізований насамперед під ігровий контент. А це означає, що він легко здолає будь-які завдання. Корпус товщиною всього 7.8 мм має вагу 186 г. Чіп Qualcomm Snapdragon 888 забезпечує бездротове з'єднання Wi-Fi 6E+5G. Ультраплавна графіка з частотою оновлення 144 Гц, відгук кнопок на торці з частотою 400 Гц, підтримка швидкого заряджання формату Fast Charging 30 W – це лише мала частина реальних переваг гаджета, який підкорить кожного.

Кращий процесор

Основою для створення цього геймерського монстра став чіп від бренду Qualcomm – Snapdragon 888. Його флагманський ресурс бере на себе левову частку всіх завдань, а у поєднанні з GPU Adreno 660 ще й забезпечує ідеальну плавну графіку у найвибагливіших іграх. Грамотний розподіл пріоритету виконання завдань, відсутність затримок, підтримка стабільного бездротового з'єднання – процесор вразить навіть найприскіпливішого покупця.

Завжди залишається холодним

Фішкою моделі стала класична система охолодження. Зазнавши апгрейду, вона стала основою забезпечення оптимального температурного фону, при якому всі комплектуючі демонструють чудові показники роботи. Графен, рідке охолодження, термопровідний гель та металева рамка стали частинами багаторівневої системи. Результат очевидний – ZTE Nubia Red Magic 6R ідеально працює в будь-яких умовах.

Бездоганна графіка

Приголомшливий ігровий досвід подарує AMOLED-дисплей із діагоналлю 6.67”. Він використовує надвисоку роздільну здатність у поєднанні з частотою оновлення екрана 144 Гц. За таких показників динаміка відрізняється особливою плавністю, що робить ігровий процес справді органічним та видовищним. Багата палітра DCI-P3 передає кольори так, що вам залишається тільки захоплюватися їх буянням, чистотою відтінків і реалізмом.

Турбота про ваші очі

Насамперед, творцями моделі було втілено концепцію повної зручності та безпеки. Це підтверджується сертифікацією SGS: екран смартфона випромінює зменшений рівень синього спектра, а при динаміці на малюнку практично відсутнє змазування. За рахунок цього очі користувача не втомляться, і він зможе провести за ігровим дозвіллям ще більше часу.

Миттєвий відгук

Чутливий дисплей дає відразу зворотний зв'язок, як тільки ви натискаєте на нього. Підтримка технології Multi Touch забезпечує фіксацію кожного дотику всіма пальцями та надсилання відповідної команди процесору. При частоті 360 Гц усі ваші рухи ідеально синхронізовані з ігровим персонажем.

Кнопки на торці

Геймерський концепт підтверджується наявністю на корпусі ZTE Nubia Red Magic 6R торцевих кнопок. Перевернувши смартфон, ви отримуєте доступ до них вказівними пальцями, що значно розширює ваші ігрові можливості. Швидкість відгуку на рівні 400 Гц із затримкою до 8.3 мс гарантує тактичну перевагу над кожним ворогом.

Оптимізовано під ігри

Якщо ви шукаєте портативний аксесуар для ігор – він перед вами. Комплектуючі та всі програмні та апаратні засоби спочатку оптимізовані під ігровий контент будь-якого жанру: будь то FPS, гонки або командні онлайн-баталії. Не відмовляйте собі в задоволенні насолодитися якісним геймінгом.

Ідеальний ігровий простір

Завдяки софту Game Space кожен власник смартфону ZTE Nubia Red Magic 6R зможе створити власний простір зі швидким доступом до улюблених ігор та оптимальними налаштуваннями для них. Ряд оновлених функцій робить цей ресурс незамінним помічником у персоналізації геймінгу.

Підтримка Fast Charging 30W

Смартфон використовує акумулятор об'ємом 4200 мАг, який забезпечить коректну роботу гаджета з розумним споживанням енергії. При необхідності ви зможете швидко відновити заряд за допомогою технології Fast Charging 30 W. Опція Charge Separation у Game Space допоможе зберегти ресурси батареї, зберігши її в прохолоді та суттєво додавши загального терміну експлуатації.

Камери зі штучним інтелектом

Комплектація продуктивними камерами перетворила ігровий девайс на відмінний спосіб фіксації моментів за допомогою фото та відео. Основний модуль 64 Мп доповнений надширококутною камерою 8 Мп, 5 Мп макрокамерою та 2 Мп датчиком глибини. Ідеальний комплект для створення приголомшливих знімків у різних умовах.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
ZTE Nubia Magic 6R
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Дисплей
Діагональ
6.67"
Технологія дисплею
AMOLED
Роздільна здатність
2400 x 1080
PPI (щільність пікселів)
385
Частота оновлення екрану
144 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 888 5G
Частота процесора
1.8 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
12 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
64 Мп + 8 Мп, 5 Мп, 2 Мп
Додаткові функції основної камери
спалах, панорама, HDR, PDAF
Фронтальна камера
16 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
HDR
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.2
Навігація
GPS
Стандарт зв'язку
5G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4200 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
метал, скло
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
відсутня
Маса
186 г
Колір
срібний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон ZTE Nubia Red Magic 6R 12/256GB Silver
Смартфон ZTE Nubia Red Magic 6R 12/256GB Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових