з 09:00 до 21:00
Смартфон Samsung Galaxy A03 Core A032 2/32GB Black
Смартфон Samsung Galaxy A03 Core A032 2/32GB Black
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 CORE A032 2/32GB BLACK 0
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 CORE A032 2/32GB BLACK 1
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 CORE A032 2/32GB BLACK 2
Смартфон Samsung Galaxy A03 Core A032 2/32GB Black 3

Смартфон Samsung Galaxy A03 Core A032 2/32GB Black

Код: 576294
Закінчився

В подарунок - Поповнення рахунку на 100 грн

З 1 квітня по 30 квітня
Продано
Опис

Ще більший екран

Ви багато часу проводите з телефоном? Полюбляєте дивитися ролики чи фільми, переглядати стрічки соціальних мереж? Тепер це можна робити ще комфортніше зі смартфоном Samsung Galaxy A03 Core. З його допомогою ви розширите межі та отримаєте нові можливості! Адже дисплей з діагоналлю 6,5 дюймів – це зручно, практично та красиво. Елегантний та акуратний V-подібний виріз не заважає перегляду. Насиченість відтінків та чіткість картинки – результат використання технології HD+.

Оптимальні габарити

Незважаючи на солідний розмір екрану, ергономіка пристрою – на найвищому рівні. Модель відрізняється приголомшливою витонченістю, закругленими кутами. Ширина смартфона – оптимальна для керування однією рукою або утримування у двох долонях. Палітра гарних відтінків корпусу дозволить обрати свого фаворита!

Фотографуйте все, що захочете!

Основна камера – це 8 Мп для насичених, яскравих та чітких фотографій. Навіть у русі, при недостатньому освітленні або в погану погоду. Фронтальна камера на 5 Мп подарує багато веселих моментів, доки створюватимуться портрети. Швидше запрошуйте друзів для спільного кадру або зробіть найкрасивіше фото для нового посту в соціальних мережах. Всі фотографії будуть бездоганно красивими та якісними.

Джерело розваг у ваших руках

Смартфон Samsung Galaxy A03 Core – це процесор на 8 ядер, 2 Гб оперативної пам'яті і 32 Гб для зберігання всіх ваших даних. Більше не потрібно чистити галерею, щоб звільнити місце для нових фото. Модель оптимально підходить для вирішення поточних завдань, оперативного обміну файлами, завантаження відео, музики, а також онлайн-ігор без підвисання та помилок.

Не хвилюйтесь про автономність

Виходячи із будинку з зарядженим девайсом, ви можете бути впевнені у його тривалій роботі. Акумулятор на 5000 мАч забезпечить безперебійне спілкування, відеодзвінки, перегляд мультимедійних файлів та користування інтернетом, щодня створюючи користувачеві комфортні умови. Грайте, влаштовуйте трансляції та прямі ефіри, користуйтеся соціальними мережами, а заряд батареї ще не опуститься до низького значення.

Підвищіть продуктивність пристрою

Програма Samsung Members допоможе оптимізувати роботу девайсу, зберігши його в ідеальному стані. Смартфон Samsung Galaxy A03 Core можна просканувати на наявність проблем та покращити його роботу всього в один клік. Змінюйте налаштування, видаляйте зайві файли, запускайте інтерактивне керування, щоб використовувати продуктивність на максимум.

Сучасний телефон – для нових можливостей

Може ви давно хотіли реалізувати себе у блогінгу? Чи потрібен надійний девайс для постійного спілкування у робочих справах? Якщо ви надаєте перевагу вирішенню всіх проблем в онлайн-режимі, часто буваєте поза офісом і не вдома – цей смартфон стане справжньою знахідкою. Стильний дизайн, компактність при солідному розмірі екрану та максимальна продуктивність дозволять успішно реалізувати всі поставлені завдання!

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Samsung Galaxy A03
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Дисплей
Діагональ
6.5"
Технологія дисплею
PLS
Роздільна здатність
1600 x 720
PPI (щільність пікселів)
270
Процесор
Процесор
Spreadtrum SC9863A
Пам'ять
Вбудована пам'ять
32 ГБ
Оперативна пам'ять
2 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Камери
Основна камера
8 Мп
Фронтальна камера
5 Мп
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2
Навігація
GLONASS, GPS, A-GPS
Стандарт зв'язку
LTE, HSPA, GSM
Бездротовий зв'язок
без NFC
Роз'єми
micro USB
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Габарити
164.2 x 75.9 x 9.1 мм
Маса
211 г
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Samsung Galaxy A03 Core A032 2/32GB Black
Смартфон Samsung Galaxy A03 Core A032 2/32GB Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових