з 09:00 до 21:00
Смартфон Samsung Galaxy A03 A035 3/32GB Red
Смартфон Samsung Galaxy A03 A035 3/32GB Red
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 A035 3/32GB RED 0
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 A035 3/32GB RED 1
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 A035 3/32GB RED 2
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 A035 3/32GB RED 3
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY A03 A035 3/32GB RED 4
Смартфон Samsung Galaxy A03 A035 3/32GB Red 5

Смартфон Samsung Galaxy A03 A035 3/32GB Red

Код: 588196
Закінчився

В подарунок - Поповнення рахунку на 200 грн

З 1 квітня по 30 квітня
Продано
Опис

Дисплей з вирізом

Смартфон Samsung Galaxy A03 представлений у форматі техніки, що має великий дисплей розміром 6.5”. Екран оснащений V-подібним вирізом, у якому розташовується селфі-камера. Відмінною рисою моделі стало чудове зображення, що транслюється за допомогою технології HD+: чіткість кожної деталі та неймовірна чистота відтінків вражають.

Класика в інтер'єрі

Зовнішня оболонка має традиційний дизайн, у якому кожна деталь зроблена у класичному стилі. Ідеальна ергономіка дозволить корпусу зручно лягти в руку, незважаючи на досить великий розмір. Надійність хвату забезпечується за допомогою текстурованого покриття поверхні. До речі, таке рішення добре маскує подряпини. Лінійка представлена у трьох відтінках: чорному, червоному та синьому.

Подвійна камера

Використовуйте всі можливості оптичного обладнання, яке встановлене на борту нового Samsung Galaxy A03. Фотографії високої якості з реалістичною передачею кольору і якісною деталізацією виходять за допомогою основної 48-мегапіксельної камери. Допоміжний датчик глибини 2 Мп допоможе сфокусуватися на потрібній точці.

Датчик глибини

Камера, орієнтована на налаштування глибини та різкості, має сенсор 2 Мп. За рахунок її наявності, користувач зможе швидко фокусуватися на об'єктах зйомки. Вражаючі кадри з органічним розмиттям чекають на вас після закінчення фотосесії. Зробіть кожну мить незабутньою!

Стильні селфі

Для любителів селфі-знімків у смартфона припасена якісна камера фронтального типу. Роздільна здатність 5 Мп і здатність робити фото з ефектом боке дозволить зосередити увагу на тобі, а не на тлі та навколишніх речах. Виняткова якість кожного знімка, зробленого власними руками.

Звук Dolby Atmos

Вражаюче звучання подарує технологія Dolby Atmos, яка реалізована в звуковому обладнанні мобільного телефону Samsung Galaxy A03. Вам достатньо лише включити навушники, щоб відчути всю глибину аудіо і на 100% зануритися у те, що відбувається. Слухайте улюблену музику, дивіться найновіші блокбастери, отримуйте задоволення від власних відео!

Під силу будь-які завдання

Конфігурації моделі передбачають наявність пам'яті для зберігання файлів у розмірі 32/64 ГБ. При цьому ви зможете скористатися ресурсами 8-ядерного процесора та оперативної пам'яті обсягом 3/4 ГБ, що дозволить техніці подужати будь-які побутові завдання. Для тих, хто бажає розширити обсяги сховища, є можливість скористатися картами формату microSD об'ємом до 1 ГБ.

Заряд батареї

Акумулятор, встановлений на базі смартфона, має об'єм 5000 мАг. За рахунок такого типового значення ви зможете працювати, грати, використовувати техніку для потреб відеодзвінків та прямих ефірів, не будучи змушеним постійно думати про поповнення енергії – її вистачить на всі потреби!

Оболонка One UI Core

Інтерфейс One UI Core здатний полегшити взаємодію з технікою, навігацію за каталогом, пошук необхідних програм та ін. Оптимізована робота інтерфейсу перетворює використання телефону на справжнє задоволення. Застосувавши функціонал Multitask, ви зможете обробляти будь-які запити у багатозадачному режимі.

Додатки Android™

Повний доступ до продуктів Android з останньою версією програм Google ви отримуєте на базі смартфона Samsung Galaxy A03. Використовуйте улюблені програми, які суттєво полегшать роботу та урізноманітнять дозвілля.

Підказки з експлуатації

Завантаживши сервіс Samsung Members, ви отримуєте доступ до інструментів оптимізації роботи смартфона. Вони орієнтовані на якісну діагностику, за допомогою чого помилки будуть усунуті повністю. Інтерактивні можливості управління, очищення від непотрібного та підтримка високої продуктивності – всі ці переваги чекають на власників представленого смартфона.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2022
Серія
Samsung Galaxy A03 (2022)
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Дисплей
Діагональ
6.5"
Технологія дисплею
TFT
Роздільна здатність
1600 x 720
PPI (щільність пікселів)
270
Процесор
Процесор
Samsung Exynos
Частота процесора
1.6 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
32 ГБ
Оперативна пам'ять
3 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 1024 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
48 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера
5 Мп
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Навігація
Galileo, GLONASS, GPS, QZSS
Стандарт зв'язку
4G, 3G, 2G
Бездротовий зв'язок
без NFC
Роз'єми
micro USB
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки, стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок
Габарити
164.2 x 75.9 x 9.1 мм
Маса
196 г
Колір
червоний
Додаткові властивості
Додатково
датчик наближення, датчик освітлення, акселерометр
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Samsung Galaxy A03 A035 3/32GB Red
Смартфон Samsung Galaxy A03 A035 3/32GB Red
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових