з 09:00 до 21:00
Смартфон Doogee S86 6/128GB Orange
Смартфон Doogee S86 6/128GB Orange
СМАРТФОН DOOGEE S86 6/128GB ORANGE 0
СМАРТФОН DOOGEE S86 6/128GB ORANGE 1
СМАРТФОН DOOGEE S86 6/128GB ORANGE 2
Смартфон Doogee S86 6/128GB Orange 3

Смартфон Doogee S86 6/128GB Orange

Код: 644697
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД 

У чорному корпусі з червоними вставками девайс виглядає дуже цікаво. Завдяки металевим торцям, а також прогумованій задній панелі Ви отримуєте відмінний хват, а також дійсно приємні відчуття від використання. На задній панелі також знаходяться чотири камери і цілий ряд світлодіодних елементів, які називаються в народі "спалахом". Вона тут справді яскрава, дуже цікаво виглядає під камерами. Камера фронтальна знаходиться всередині краплинного вирізу по центру дисплея, рамки при цьому можна назвати досить невеликими, але і не маленькими. Товщина Doogee S86 (6+128Gb, ​​АКБ 8500 мАг) Red складає 16.8 мм, а вага його 323 гр - це не багато, але по-факту ці показники є і не надто маленькими, тому що всередині смартфона знаходиться величезний акумулятор.

Залізо 

Так, за сучасними мірками акумулятор ємністю 8500 мАч не є вже якимось особливим, але все ж таки це дуже багато і вистачає приблизно на 3 дні використання! Ви так само будете задоволені тим, як швидко заряджається цей акумулятор за допомогою комплектного блоку для зарядки - близько 3 годин! Процесор у смартфоні має частоту 2 ГГц, і це Helio P60. Дана модель процесора має помірне енергоспоживання, а також досить цікаву продуктивність: у синтетичних тестах чіп видає не захмарні показники, але на практиці він вміє відтворювати навіть топові ігри без ривків картинки! Є в смартфоні Doogee S86 Red модуль NFC, за допомогою якого можна легко сплатити покупки в магазині, а працює пристрій під керуванням операційної системи Android 11, яка відрізняється неймовірно високим рівнем якості та оптимізації – все, що потрібно! 

ДИСПЛЕЙ

Природно, у смартфоні встановлений якісний дисплей, а його захищеність на більш високому рівні. Скло, що захищає дисплей, називається Gorilla Glass, і про нього вже багато відомо, і в основному - тільки хороше. Так, якщо говорити про захист від ударів, то він тут однозначно присутній. Розмір дисплея становить 6.1 Дм по діагоналі, а роздільна здатність матриці 1560х720 пікселів. Такі параметри виглядають непогано, тим більше для влаштування середнього цінового сегмента. Так, дана модель відмінно підійде для екстремалів, і для тих, кому потрібен міцний девайс за доступною ціною. Картинка яскрава, і це можна вважати найважливішим показником для даного девайсу, і при цьому вона досить гарна по передачі кольору.

КАМЕРА

Цілі 4 камери в Doogee S86 здатні порадувати кожного любителя цікавих режимів зйомки. Тут є багато чого такого, чого немає у конкурентів. Але, все ж таки основний модуль камери має роздільну здатність 16 М знімає дуже круто. Він використовується при зйомці в автоматичному режимі фото, а також цей модуль знімає відео з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Чіткість і швидкість авто фокусу радуватиме кожного, це факт. А те, як смартфон справляється з режимом зйомки у важких умовах освітленості – досить цікаво, адже навіть у сутінках картинка не надто змащена. Відео також знімає дуже якісно, ​​не викликаючи проблем зі стабілізацією. Підводна фото/відео зйомка так само є, тому в цілому камера дуже хороша!

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Серія
Doogee S86
Операційна система
Android 10.0 (Quince Tart)
Дисплей
Діагональ
6.09"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1560 x 720
PPI (щільність пікселів)
282
Процесор
Процесор
MediaTek Helio P60
Частота процесора
2 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
16 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера
8 Мп
Комунікація і роз'єми
Бездротовий зв'язок
з NFC
Живлення
Ємність акумулятора
8500 мАг
Фізичні параметри
Матеріал
метал, пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP69 (повний пилозахист, захист від високотемпературного струменя води), IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв), MIL-STD-810 (протиударний)
Маса
323 г
Колір
помаранчевий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Doogee S86 6/128GB Orange
Смартфон Doogee S86 6/128GB Orange
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових