10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Doogee S35 Orange 2/16GB
Смартфон Doogee S35 Orange 2/16GB
СМАРТФОН DOOGEE S35 ORANGE 2/16GB 0
СМАРТФОН DOOGEE S35 ORANGE 2/16GB 1
СМАРТФОН DOOGEE S35 ORANGE 2/16GB 2
СМАРТФОН DOOGEE S35 ORANGE 2/16GB 3
СМАРТФОН DOOGEE S35 ORANGE 2/16GB 4
Смартфон Doogee S35 Orange 2/16GB 5

Смартфон Doogee S35 Orange 2/16GB

Код: 649071
Закінчився
Продано
Опис

Зовнішній вигляд

Захист смартфона регламентований стандартом IP68, що вже багато про що говорить. Цей компактний захищений смартфон має такий самий захист, як і смартфони преміального сегмента, при цьому корпус його гумовий і досить добре витримує удари та падіння. Кути додатково мають нарощені елементи гуми, щоб максимально убезпечити корпус від розбиття після жорстких падінь на тверді поверхні. Скло на дисплеї також має досить хорошу захищеність, бортики над дисплеєм також виступають досить помітно, що дозволяє отримувати пасивний захист від ударів. Товщина корпусу смартфона складає 15.7 мм, а вага пристрою – 252 гр. Ці показники говорять про дійсно зручний в руках девайс, який може в екстрених ситуаціях дуже знадобиться. 

Залізо

Продуктивність даної моделі початкового рівня тут встановлений процесор МТ6737 з 4 ядрами, частота яких досягає 1.5 ГГц. Такий процесор має підтримку 4G інтернету, що вже тішить у смартфоні бюджетного класу. Продуктивність моделі непогана, але вистачає її для забезпечення роботи смартфона без підгальмовування, і для звичайнісіньких додатків типу месенджерів. Акумулятор у смартфоні має ємність 4350 мАг, і враховуючи невеликий дисплей і не найпродуктивніший процесор, його вистачає приблизно на півтора для використання, що непогано за мірками компактних девайсів. Також встановлено 2 Гб оперативної пам'яті, що у зв'язці з процесором вистачає. 16 Гб вбудованої пам'яті так само є, і так - це мало в глобальному плані, але достатньо для невибагливих користувачів, які і купуватимуть такий девайс не переплачуючи за непотрібні параметри. 

Дисплей

Смартфон Doogee S35 має дуже цікавий дисплей, якість якого за рівнем порівнянна з більш дорогими пристроями. Діагональ дисплея – 5 Дм, і цього вистачить для більшості завдань. Природно, смартфон не мається на увазі, як мультимедійний, тому розмір його дисплея невеликий. Але, при цьому роздільна здатність дисплея досягає 1280х720 пікселів, і саме тому якість картинки тут дуже висока. В цілому, апарат відрізняється ідеальним співвідношенням якості зображення та ціни, тому що в ньому є дійсно все: висока максимальна яскравість, чуйний сенсор та природно – захист від ударів та подряпин завдяки склу Gorilla Glass! 

Камера

Роздільна здатність камери становить 13 Мп для фото і FullHD відео вона також може знімати. Але, крім основного головного модуля, є також допоміжні, завдяки яким смартфон може знімати в режимі макро і боці. Сама камера досить бюджетна, тому вимагати від смартфона високої чіткості не варто – це все-таки досить бюджетний девайс. При цьому є в ньому і функція авто фокусування, і відмінний рівень передачі кольору. Все це працює тільки в режимі достатньої освітленості, оскільки матриця любить це найбільше. Фронтальний модуль з роздільною здатністю 8 Мп підійде для простеньких за якістю селфі та відео зв'язку з використанням будь-яких сучасних додатків. Знімати під водою - ось головна особливість камери Doogee S35, з якою він може стати в нагоді в різних ситуаціях. 



Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Doogee S35
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
5"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1280 x 720
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek MT6737V/WA
Частота процесора
1.25 ГГц
Кількість ядер процесора
4
Відеоядро
ARM Mali-T720 MP1
Пам'ять
Вбудована пам'ять
16 ГБ
Оперативна пам'ять
2 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
13 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Додаткові функції основної камери
спалах, автофокус
Фронтальна камера
5 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
автофокус
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi, Bluetooth 4.0
Стандарт зв'язку
3G (WCDMA/UMTS/HSPA), 4G (LTE), 2G (GPRS/EDGE)
Бездротовий зв'язок
без NFC
Роз'єми
USB Type-C, audio 3.5 мм
Живлення
Ємність акумулятора
4350 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
полікарбонат
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Маса
189 г
Колір
помаранчевий
Умови товару
Стан товару
Смартфон Doogee S35 Orange 2/16GB
Смартфон Doogee S35 Orange 2/16GB