10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Samsung Galaxy S23 S911 8/128GB Green

Смартфон Samsung Galaxy S23 S911 8/128GB Green

Код: 736118
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Більша потужність

Революційний мікропроцесор телефона забезпечує бездоганне відтворення ігор і потокового відео, а заряду акумулятора вистачає на весь день.

Створено з турботою про довкілля

Зміни, на які давно чекав увесь світ. Завдяки використанню безпечних матеріалів нам вдалося створити найбільш екологічний смартфон. Корпус виготовлений із застосуванням переробленого скла й пластмаси, кольори виготовлені на основі природних барвників, упаковку зроблено із переробленого паперу, а захисну плівку вироблено на паперовій основі.

Фотографуйте зоряне небо

Досконалість не знає меж. Відкрийте додаток Expert RAW і робіть яскраві деталізовані знімки у форматі RAW із високою роздільною здатністю. Наведіть камеру на небо, щоб створити неймовірно чіткі зображення планет і зірок.

Жодних відблисків

Грайте в ігри й переглядайте потокове відео будь-де завдяки адаптивній видимості, яка забезпечує оптимальні кольори і яскравість незалежно від освітлення. Адаптивна частота оновлення 120 Гц підвищує плавність прокручування, а спеціальна функція захищає очі під час перегляду в темряві.

Грайте довше

Пора вкладатися в ліжко? Авжеж ні. Грайте та дивіться улюблені серіали завдяки акумулятору, який швидко заряджається й забезпечує тривалий час роботи.

Функція Multi Control спрощує роботу в багатозадачному режимі

Коли мозок кипить від нових ідей, об’єднайте інтерфейси телефона і ПК. Ви зможете ефективно перетягувати, копіювати, вставляти та вводити дані на обох пристроях, користуючись однією мишею, клавіатурою чи сенсорною панеллю.

Зберегти дані – це просто

Скористайтеся для передачі даних мережею Wi-Fi або просто ввійдіть в обліковий запис Samsung Account. Усього за кілька кроків переносьте в новий телефон свої додатки, фотографії, повідомлення й іншу інформацію з будь-якої операційної системи.

Особисто ваш Galaxy

Тепер ви можете легко налаштувати телефон відповідно до своїх потреб. One UI відкриває максимально широкі можливості для персоналізації, зокрема екрани блокування, теми, віджети, сповіщення тощо.

Смартфон Samsung Galaxy S23 S911 8/128GB Green