з 09:00 до 21:00
Телевізор Xiaomi Mi TV 4A 32 Black 32
Телевізор Xiaomi Mi TV 4A 32 Black 32
ТЕЛЕВІЗОР XIAOMI MI TV 4A 32 BLACK 32 0
ТЕЛЕВІЗОР XIAOMI MI TV 4A 32 BLACK 32 1
ТЕЛЕВІЗОР XIAOMI MI TV 4A 32 BLACK 32 2
ТЕЛЕВІЗОР XIAOMI MI TV 4A 32 BLACK 32 3
ТЕЛЕВІЗОР XIAOMI MI TV 4A 32 BLACK 32 4
Телевізор Xiaomi Mi TV 4A 32 Black 32 5

Телевізор Xiaomi Mi TV 4A 32 Black 32

Код: 197078
Закінчився
Продано
Опис

Mi TV 4A 32"

Mi TV 4A зберіг всі головні особливості попереднього покоління телевізорів Mi - тонкий екран, потужний процесор, достатній обсяг оперативної та постійної пам'яті і разом з тим отримав ще ширші можливості інтелектуального та голосового керування, а також інтерактивної взаємодії з інтернет- сервісами та іншими користувачами.

Більш сучасна електронна схема

Процесор Mi TV 4A оснащений високоякісними програмами динамічної компенсації, повністю відображаючи всі деталі і дрібниці зображення: промені світла, швидке пересування тварин, виразне зображення написів. В результаті оптимізації зображення відео, ви можете повною мірою насолодитися якісним зображенням, звертаючи увагу на всі дрібниці та деталі.

Потужний процесор для високої продуктивності

Для забезпечення високої продуктивності при роботі з різними мультимедіа інтерфейсами і джерелами даних система домашнього кінотеатру отримала 4-х ядерний процесор T962 Amlogic Cortex A53 з частотою 1.5 Ггц. Продуктивність при обробці відео забезпечується графічним чипом Mali-T450 MP5 з робочою частотою 750 Мгц. Mi TV 4A оснащений 1GB оперативної пам'яті DDR3 з триканальною технологією, що у порівнянні зі звичайною одноканальною RAM, забезпечує передавання даних від процесора відразу на три канали. Завдяки цьому програми та ігри працюють набагато швидше. Для встановлення додатків, а також для зберігання інформації використовується 4 Гб постійної пам'яті типу eMMC 5.0.

2-канальний динамік

Застосування двох динаміків і декодера робить звук ще краще. Двоканальний динамік завдяки застосуванню декодера аудіо форматів Dolby Audio і DTS-HD, робить передавання звуку набагато чіткішим у найдрібніших деталях, що неодмінно позначиться на прослуховуванні улюблених музичних композицій та перегляді захопливих кінокартин.

Захист зору

Автоматичне регулювання яскравості для зменшення навантаження на очі. Щоб убезпечити свій зір або зір своєї дитини від втоми, Вам слід перевести екран у спеціальний режим «Захист зору», який автоматично регулює яскравість, виходячи з рівня освітлення, тим самим знижуючи втому очей.

Спеціальний режим телебачення для дітей

Співпраця з багатьма дитячими педагогами та фахівцями, дозволила розробити, створити та впровадити абсолютно новий режим телебачення для дітей з дуже легким процесом налаштування, режимом захисту очей і турботи про гостроту зору дитини. Дитячий режим подарує батькам спокій за дитину, а дітям - максимум позитивних емоцій та чудовий настрій.

Контент на будь-який смак

Кількість фільмів, телесеріалів, мультфільмів та іншого контенту постійно поповнюється.

Характеристики
Комунікації
Комунікації
Wi-Fi
Параметри дисплея
Діагональ
32"
Роздільна здатність екрана
1366 x 768
Тип матриці
LED
Тюнер
Аналоговий TV-тюнер
так
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2, DVB-C
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
Android
Звук
Сумарна потужність динаміків
10 Вт
Підключення
Роз'єми
usb х 3
Кількість HDMI-портів
3
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Xiaomi Mi TV 4A 32 Black 32
Телевізор Xiaomi Mi TV 4A 32 Black 32
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових