з 09:00 до 21:00
Телевізор Grunhelm GTHD32T2 Black 32
Телевізор Grunhelm GTHD32T2 Black 32

Телевізор Grunhelm GTHD32T2 Black 32

Код: 201657
Закінчився
Продано
Опис

Дизайнерське виконання і технічні особливості

Модель має 32-дюймовий екран з роздільною здатністю 1366х768 пікселів. Матове покриття дисплея попереджає поява відблисків при яскравому сонячному освітленні. За рахунок високої контрастності досягається гарна передача кольору. Транслюється картинка характеризується яскравістю і насиченістю кольорової палітри, точною деталізацією. Кут огляду становить 178 градусів. Для перегляду ТБ-передач можна вибрати будь-який комфортне місце в кімнаті.

Телевізор Grunhelm GTHD32T2: ключові переваги

Якісний телевізор Grunhelm GTHD32T2 виконаний з урахуванням потреб і побажань сучасників. Стильна лаконічна модель доповнена зручним в експлуатації пультом дистанційного керування. Відгук вироби на задані команди моментальний.


Компактність, лаконічність, класичний дизайн

Модель представлена в лаконічному стилі Full Black. Тонка ТВ-панель виконана в класичному чорному кольорі. З цієї причини телевізор підходить для домашнього або офісного використання. Мультимедійний пристрій можна повісити в робочому кабінеті або конференц-залі.

Сумісність з підставками VESA стандарту 100х100 мм полегшує монтаж апарату. Телевізор Grunhelm GTHD32T2 можна встановлювати на рівну горизонтальну поверхню або вішати на стіну. Кабель електроживлення і з'єднувальні шнури зручно ховаються під корпус пристрою.

Акустичні характеристики

Телевізор Grunhelm GTHD32T2 оснащений двома динаміками загальною потужністю 10 Вт. Передбачений цифровий стандарт передачі стереозвуку NICAM. Відтворений звук досить потужний і масштабний. Користувач може переглядати улюблені фільми та серіали в якісному звучанні.

Характеристики
Параметри дисплея
Діагональ
32"
Роздільна здатність екрана
1366 x 768
Якість зображення
Динамічна контрастність
5000: 1
Тюнер
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2
Звук
Сумарна потужність динаміків
10 Вт
Підключення
Роз'єми
usb x 1
Кількість HDMI-портів
3
Дизайн
Колір рамки
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Grunhelm GTHD32T2 Black 32
Телевізор Grunhelm GTHD32T2 Black 32
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових