з 09:00 до 21:00
Телевізор TCL 65P615 Black 65
Телевізор TCL 65P615 Black 65
ТЕЛЕВІЗОР TCL 65P615 BLACK 65 0
ТЕЛЕВІЗОР TCL 65P615 BLACK 65 1
ТЕЛЕВІЗОР TCL 65P615 BLACK 65 2
ТЕЛЕВІЗОР TCL 65P615 BLACK 65 3

Телевізор TCL 65P615 Black 65

Код: 305827
Закінчився
Продано
Опис

Візуал у 4K HDR

Телевізор TCL P615 став яскравим прикладом сучасної техніки, орієнтованої на бездоганну картинку. 4K UHD дозволяє створити контраст, який позитивно впливає на деталізацію. Кольорова палітра стає більш насиченою, коли за нульові точки беруть найчистіший білий відтінок і глибоку варіацію чорного. У результаті отримуємо зображення, що робить контент таким, як того домагався автор – без спотворень кольорової гами та розмитих кадрів.

З SDR до HDR

Ефективні алгоритми обробки зображення дають можливість перетворити картинку SDR на більш чіткий і деталізований HDR. Таким чином, штучний інтелект AI зміг покращити початкові дані без їх втрати. Процес відбувається з урахуванням технічних можливостей екрану, що важливо. Багатошаровість без злиття об'єктів у один дозволить сприймати картинку об'ємно, як у житті.

Особливості Micro Dimming

Технологія підсвічування окремих частин екрану телевізора TCL P615 працює за допомогою налагоджених механізмів аналізу зображення з подальшим виявленням тих частин, які потребують додаткової підтримки світлодіодами. Так фільми зі сценами, знятими в нічний час, перетворюються на справжню казку, де всі деталі на виду.

Звук Dolby Audio

Для повного занурення потрібна добра акустика. Саме нею і може похвалитися представлений телевізор, що має обладнання рівня домашнього кінотеатру. Технологія Dolby Audio спрямовує звук з усіх боків, щоб ви могли відчути, де саме розташовується його джерело. Музичний кліп, симфонічний оркестр, кінематографічна стрічка – жоден акцент не пропаде на загальному тлі.

Максимум функцій з Android TV

Операційна система передбачає комфортну комунікацію з голосовими помічниками та системами управління розумним будинком. Зручні інструменти пошуку, швидке оновлення каталогу додатків, підтримка функції PIP – цей телевізор багато чого вміє. Вибирайте будь-який акаунт з розрахованої на багато користувачів бази – і насолоджуйтесь тим, що буде цікаво кожному члену сім'ї.

Голосові помічники

Підключення до Google Assistant або Amazon Alexa перетворить взаємодію з TCL P615 на захоплюючу інтерактивну гру. Вибирайте гучність, перемикайте канали, попросіть дізнатися прогноз погоди або дати команду будь-якій техніці домашньої мережі. А найголовніше – все це без жодного дотику до кнопок, виключно за допомогою голосу.

Найкращі потокові сервіси

Маючи доступ до Netflix, YouTube, Disney+ та інших потокових ресурсів, ви завжди можете бути впевнені, що для перегляду доступні першокласні новинки, найкращі серіали, відео пізнавального характеру. При цьому картинка 4K робить будь-який продукт ще крутішим.

Стильний та витончений

Рамка, що проходить периметром панелі, формує акуратний каркас, який не заважає сприйняттю зображення. За рахунок такого обрамлення весь дизайн конструкції набуває лаконічних, практично невагомих, обрисів. Установка девайсу буде безпроблемною у будь-якому інтер'єрі. При вазі 27 кг телевізор може бути поміщений як на підставку на площині, так і на стіну на кронштейн.

Характеристики
Комунікації
Комунікації
Bluetooth
Параметри дисплея
Діагональ
65"
Роздільна здатність екрана
3840 x 2160
Частота оновлення екрану
60 Гц
Співвідношення сторін
16:9
Тип матриці
LED, VA
Якість зображення
Процесор обробки зображення
Quad-Core
Тюнер
Діапазони цифрового тюнера
DVB-S2
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
Android 9.0
Звук
Акустична система
2.0
Сумарна потужність динаміків
16 Вт
Технології поліпшення звучання
Dolby Digital
Підключення
Роз'єми
роз'єм для навушників, 1 x цифровий аудіовихід (оптичний), USB 2.0 x 2, usb x2
Кількість HDMI-портів
1, 3
Версія HDMI
2.0
Дизайн
Колір рамки
чорний
Тип настінного кріплення
VESA 400х200
Фізичні параметри
Розміри з підставкою
1465 x 920 x 298 мм
Розміри без підставки
1465 x 850 x 78 мм
Вага без підставки
18.6 кг
Управління
Наявність пульта ДК
так
Додаткові властивості
Технології трансляції
Miracast, DLNA
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор TCL 65P615 Black 65
Телевізор TCL 65P615 Black 65
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових