з 09:00 до 21:00
Телевізор LG OLED55C14LB 55
Телевізор LG OLED55C14LB 55
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 0
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 1
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 2
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 3
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 4
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 5
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 6
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 7
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 8
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 9
ТЕЛЕВІЗОР LG OLED55C14LB 55 10

Телевізор LG OLED55C14LB 55

Код: 349341
Закінчився
Продано
Опис

OLED-телевізор LG — це насолода споглядання світу. Самопідсвічувальні пікселі забезпечують неперевершену якість зображення й цілу низку можливостей для дизайну, тоді як новітні передові технології змушують захоплюватися. Все, що ви любите в телевізорі. У всіх сенсах.

У чому відмінність OLED від інших технологій?
Відповідь — самопідсвічувальні пікселі. Технологія самопідсвічувального дисплея має величезне значення для якості зображення. На відміну від LED-телевізорів, які обмежені технологією підсвічування, OLED-телевізори LG мають надзвичайний реалізм і унікальний дизайн.

100 мільйонів причин полюбити OLED
За якістю зображення OLED-телевізори легко затьмарюють LED-телевізори. Телевізори з OLED-технологією мають мільйони самопідсвічувальних пікселів, що можуть відтворювати бездоганний відтінок чорного і точні кольори. Результат — неперевершені враження від перегляду.

Технологія OLED набагато перевершує LED
Якщо говорити просто, в OLED використовуються мільйони самопідсвічувальних пікселів, які можуть вмикатися і вимикатися для досягнення ідеального чорного і нескінченної контрастності Чорний колір в OLED набагато глибший, ніж у міні-LED і LED. Тому, незалежно від того, скільки тисяч підсвіток у них використовується, LED-телевізори залишаються в тіні OLED.

OLED забезпечує неперевершену точність кольорів
Підсумки тестування міжнародного агентства Intertek підтвердили 100% точність кольоропередачі OLED-дисплеїв LG. Тобто кольори, які ви бачите на екрані, точно відповідають кольорам вихідного зображення. Тому все, що ви бачите, має саме такий вигляд, як задумав творець.

Унікальні характеристики
Якщо ви шукаєте телевізор, не схожий на жоден інший — ваші пошуки завершилися. LG OLED TV — це витвір мистецтва, кінотеатр із великим екраном, портал в ігрові світи та місце в першому ряду на найбільших спортивних заходах. Це все, чого ви чекаєте від телевізора.

Інновації й неймовірні пропорції
OLED-телевізори LG змінюють уявлення про те, який вигляд мають мати телевізори. Їхній неймовірно тонкий дизайн такий гарний, що може перетворити вашу вітальню на музей сучасного мистецтва.

Створена, щоб виділятися
Витвори мистецтва можна демонструвати не тільки на стінах. Підставка «Галерея» дає вам змогу розмістити телевізор у просторі та перетворити свій будинок на галерею.

Кінотеатр OLED
Щоразу, коли ви дивитеся OLED-телевізор LG, він забезпечує зображення, гідне нагороди, завдяки неймовірно чіткому відтворенню картинки. А з досконалим чорним і 100% точністю кольоропередачі художні фільми точно варто подивитися.

Місце для перегляду улюбленого контенту
Доступ до Apple TV, каналів Disney+, Netflix і LG. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальних фільмів і спортивних програм у прямому ефірі — все в одному місці.

Абсолютно нові враження від перегляду телевізора
Dolby Vision IQ інтелектуально регулює настроювання зображення залежно від жанру контенту та навколишнього оточення, а Dolby Atmos забезпечує багатовимірний об'ємний звук — це приголомшлива комбінація, що забезпечує чудові кінематографічні результати.

Ми втілили в життя режисерське бачення
Режим FILMMAKER MODE вимикає згладжування руху, зберігаючи водночас вихідне співвідношення сторін, кольори і частоту кадрів. Цей режим дає змогу точно передати оригінальне бачення режисера, тому ви бачите фільм саме таким, яким він був задуманий.

Весь спектр вражень
Розроблена компанією LG технологія розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro регулює яскравість, покращує кольоропередачу і розкриває всі найдрібніші деталі, що надає реалістичну чіткість будь-яким зображенням і покращує звичайний HDR-контент. Тепер усі ваші улюблені фільми та серіали будуть яскравішими й приголомшливішими.

Перемога в будь-якій грі
З телевізорами LG OLED TV ви завжди будете попереду всіх завдяки швидкому відгуку, новітнім ігровим функціям і дисплею з частотою 120 Гц, що забезпечує плавність руху під час гри. Це ідеальний телевізор для ігор.

Непереможне поєднання
LG співпрацює з провідними компаніями, забезпечуючи найкращі можливості для відеоігор. Партнерство з NVIDIA й AMD робить телевізор LG OLED єдиним телевізором із сертифікацією G-SYNC і AMD FreeSync Premium. Крім того, ми тісно співпрацюємо з AMD FreeSync. Разом із приголомшливою якістю зображення й надшвидким часом відгуку OLED ви гарантовано отримаєте максимум задоволення від ігор.

Грайте з найвищою якістю
OLED-телевізори LG мають час відгуку 1 мс, а підтримка VRR, ALLM і eARC відповідає останнім специфікаціям HDMI 2.1. Ці новітні функції надають об'єктам, що швидко рухаються, більше реалістичності, а графіці — плавність і синхронізацію, що, безсумнівно, приведе вас до перемоги в будь-якій грі.

Телевізор з особливої ліги
З телевізорами LG OLED TV ви зможете відчути всю реалістичність спортивних змагань. Згладжування швидких рухів у спортивних змаганнях дає глядачеві відчути всю видовищність — у вас завжди буде місце в першому ряду на всіх найкращих спортивних заходах.

Неперевершені рівні керування
Завдяки режиму Game Optimizer ви можете налаштувати кожен параметр гри в одному місці. Він автоматично оптимізує графіку незалежно від того, у яку гру ви граєте. Ви також можете перемикатися між технологіями NVIDIA G-SYNC і AMD FreeSync, які зроблять усі ваші ігри чіткішими та плавнішими, знизять затримки та розриви.

Ви ніколи не бачили рухи гравців такими чіткими
Удосконалена технологія обробки рухів зменшує розмитість зображення, забезпечуючи його плавність і чіткість. Ви зможете помітити найдрібніші деталі навіть найдинамічнішої гри.

Не пропустіть жодної гри своєї команди
Повідомлення надходять до вас до початку, під час і після ігор. Ви ніколи не проґавите важливі ігри улюблених команд, навіть якщо дивитеся щось інше.

Безсумнівна перевага для дому
Просте під'єднання динаміків через Bluetooth для отримання справжнього бездротового об'ємного звуку. Всі дії звучать більш насичено та реалістично, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні.

Технології, які приголомшать вас
В основі кожного OLED-телевізора LG лежить процесор ?7 Gen4 4K на основі штучного інтелекту — революційний чип, який використовує алгоритми глибинного навчання для аналізу й оптимізації контенту. Настроювання зображення і звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

Як працює технологія AI Picture Pro
Алгоритм глибинного навчання використовує величезну базу даних, що містить понад мільйон візуальних даних, розпізнаючи контент, усуваючи шум і оптимізуючи якість зображення. А нова функція визначення типу сцени дає змогу проаналізувати тип сцени та відповідним чином поліпшити якість зображення.

Настроювання звуку до професійного рівня
Завдяки навчанню на базі понад 17 мільйонів елементів звукової інформації, процесор визначає голоси, ефекти й частоти, оптимізуючи звучання залежно від жанру аудіо та сприяючи створенню ефекту повного занурення. Нова функція автоматичного регулювання рівня гучності підтримує гучність голосу в різних типах контенту.

Ми піклуємося про зображення у великому масштабі
Телевізори LG OLED безпечніші для вас і для оточення, ніж LED-телевізори. Оскільки в наших телевізорах використовується технологія самопідсвічувальних пікселів, вони комфортніші для ваших очей у разі тривалого перегляду. OLED-панелі LG також є екологічно безпечними та мають знижений ризик небезпечних випромінювань.

Телевізор, безпечний для ваших очей
Телевізори LG OLED сертифіковані на відсутність мерехтінь, мають низький рівень випромінювання синього кольору і, отже, не уявляють фотобіологічної загрози для ваших очей. Це відрізняє їх від LED-телевізорів, які мерехтять і випромінюють багато синього світла. Влаштовуйтеся зручніше, розслабтеся й насолоджуйтеся переглядом.

З турботою про природу
OLED-телевізори LG офіційно вважаються екологічно безпечними. Вони безпечніші, ніж LED-телевізори, позаяк у них не використовується підсвітка, у конструкції менше пластику та менше небезпечних матеріалів. Крім того, OLED-телевізори мають менший рівень ризику утворення шкідливих речовин у повітрі в приміщенні.

Що таке смарт-технології?
LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника й керувати телевізором голосом за допомогою нового головного екрана, який забезпечує ще більшу зручність і контроль.

Ласкаво просимо на новий головний екран
На новому головному екрані показані персоналізовані пропонування щодо контенту. Новий головний екран забезпечує зручний доступ до вибраного та дає змогу керувати під'єднаними пристроями.

Цей пульт більше схожий на чарівну паличку
Пульт Magic має ергономічний дизайн. Пульт легко лягає в руку, а його система наведення і прокручування забезпечує швидший пошук. Вбудована технологія штучного інтелекту забезпечує легкий доступ до сервісів, а гарячі клавіші для основних платформ контенту дають змогу швидко переходити до обраного. Крім цього, тепер ви маєте Magic Tap — нову смарт-функцію, що дає змогу під'єднувати ваш телефон до телевізора.

Центральний елемент зручності для вас
Технологія LG ThinQ дає змогу легко керувати вашою екосистемою Home IoT за допомогою функції розпізнавання природного голосу.

Характеристики
Основні
Країна виробник
Польща, Корея
Призначення
для вітальні, для спальні
Комунікації
Комунікації
Bluetooth, Wi-Fi
Параметри дисплея
Діагональ
55"
Роздільна здатність екрана
3840 x 2160
Тип матриці
OLED
Якість зображення
Стандарт HDR
HDR
Тюнер
Аналоговий TV-тюнер
так
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2, DVB-T, DVB-S, DVB-C, DVB-S2
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
WebOS
Звук
Акустична система
4.2
Сумарна потужність динаміків
40 Вт, 20 Вт
Підключення
Роз'єми
usb x2
Кількість HDMI-портів
4
Дизайн
Колір рамки
чорний
Тип настінного кріплення
VESA 300х200
Фізичні параметри
Розміри з підставкою
1228 x 251 x 738 мм
Розміри без підставки
1228 x 46.9 x 706 мм
Вага з підставкою
23 кг
Вага без підставки
18.9 кг
Додаткові властивості
Оснащення
підтримка HDR
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор LG OLED55C14LB 55
Телевізор LG OLED55C14LB 55
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових