10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Телевізор Samsung QE65Q70AAUXUA 65
Телевізор Samsung QE65Q70AAUXUA 65
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 0
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 1
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 2
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 3
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 4
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 5
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 6
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 7
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 8
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 9
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 10
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE65Q70AAUXUA 65 11

Телевізор Samsung QE65Q70AAUXUA 65

Код: 353925
Закінчився
Продано
Опис

Інтелект, який забезпечує чудову якість зображення і звуку
Інтелектуально оптимізуючи зображення, звук та інші параметри, процесор Quantum 4K забезпечує всебічну продуктивність для отримання воістину непередаваних вражень від перегляду.

Оптимізований колірний тон підсвічування для підвищення контрастності
Інноваційна технологія підсвічування забезпечує чіткішу та точнішу контрастність завдяки оптимізації колірного тону підсвічування відповідно до типу контенту, що переглядається.

Мільярд відтінків кольору з технологією квантових точок
Технологія квантових точок дає змогу отримати на екрані найкраще зображення з можливих. З 100% охоплення кольору, квантові точки вбирають світло та перетворюють його на найзахопливіший колір, який залишається справжнім за будь-якого рівня яскравості.

Ширший діапазон контрастності для перегляду фільмів
Технологія Quantum HDR дає змогу виявити всі деталі та забезпечити контраст, щоб ви відчули міць кожного зображення. HDR10+ з підтримкою динамічного відтворення тонів йде попереду провідних стандартів, створює глибший чорний колір, яскравіші зображення й покращує деталізацію.

Яскравий колір з усіх боків
Насолоджуйтеся яскравим зображенням з усіх кутів перегляду з меншим спотворенням кольорів. Навіть під час перегляду збоку ви щоразу отримуєте повну картину.

Оточення змінюється, зображення залишається ідеальним
Насолоджуйтеся ідеальним зображенням без зміни параметрів. Яскравість і контраст автоматично змінюються залежно від умов перегляду та контенту, що переглядається.

Телевізор і саундбар у повній гармонії
Оточіть себе гармонійним звучанням телевізора та саундбара. Q-Symphony дає змогу відтворювати звук одночасно на динаміках телевізора та саундбара для отримання найкращого ефекту об'ємного звучання. Q-Symphony доступна тільки із сумісним саундбаром. Перевірте сумісність Q-Symphony в продуктових специфікаціях саундбара.

Звучання, оптимізоване для вашого простору
Насолоджуйтеся оптимізованим звуком незалежно від того, де розміщений ваш телевізор. Чи то він на стіні, чи то на столі — ви отримаєте оптимальне звучання.

Ловіть кожне слово, не відвертаючи увагу
Оновлені алгоритми аналізу шумів у режимі реального часу. Коли в житловому середовищі виникає шум, це може заважати глядачам. З технологією AVA телевізор аналізує кожну сцену та підкреслює виразність голосів для найкращого сприйняття діалогів.

Витончений і тонкий, як ніколи раніше
Дизайн AirSlim — приголомшливий тонкий дизайн, раніше не доступний у цій категорії, робить телевізор ідеальним рішенням для будь-якого інтер'єру.

Плавна гра в 4K 120 Гц
Перемагайте всіх ворогів, навіть на стрімкій швидкості. Завдяки вдосконаленим алгоритмам ігровий процес у 4K 120 Гц став дуже плавним, без затримок і розмивання кадрів.

Сцени, що повністю міняють правила гри
Співвідношення сторін 21:9 і 32:9 надає вам додаткову зону на екрані для максимізації ігрового досвіду. Оптимізуйте свою гру за допомогою панелі ігрових параметрів, що дає змогу в режимі реального часу регулювати співвідношення сторін екрана, перевіряти затримку введення, FPS, HDR, параметри бездротової гарнітури та інше.

Максимальний досвід від гри
Завдяки сертифікованій технології AMD FreeSync Premium Pro отримаєте максимальний досвід від гри завдяки плавному геймплею без розриву кадрів і артефактів, а також виняткове зображення із широким динамічним діапазоном і низькою затримкою введення.

Працюйте та вчіться вдома
Насолоджуйтеся кожною наданою можливістю. Легкий доступ до ПК, ноутбука та мобільного пристрою на телевізорі. Віддалене під'єднання до ПК підтримується лише для Windows 10 Professional або новішого і Mac OS 10.5 або новішого. Для під'єднання смартфона до Samsung Dex потрібен сумісний мобільний пристрій. Доступність послуг може бути змінена без попереднього повідомлення. Для використання функції «ПК на ТВ» телевізор і персональний комп'ютер мають бути під'єднані до мережі Інтернет.

Переглядайте все на одному екрані
Переглядайте контент мобільного пристрою й телевізора на одному екрані. Чи то жива трансляція матчу, чи то проходження ігор, просто під'єднайте телефон до ТВ у режимі Multi View. Підтримує Android OS і смартфон на основі iOS. Для отримання докладної інформації про сумісні мобільні пристрої перейдіть у розділ підтримки.

Просто доторкніться для під'єднання
Дублювати фільми або музику з вашого мобільного пристрою на екран телевізора стало ще простіше. Коли ви наближаєте мобільний пристрій до телевізора, він реагує на дотик і автоматично вмикає функцію дублювання екрана. Тому швидко та з легкістю перемикайтеся на екран телевізора, далі насолоджуючись улюбленим контентом. Функція Tap View доступна на пристроях Samsung Galaxy з операційною системою Android OS 8.1 й новішими версіями.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Телевізор Samsung QE65Q70AAUXUA 65
Телевізор Samsung QE65Q70AAUXUA 65