з 09:00 до 21:00
Телевізор Samsung QE43Q60AAUXUA 43
Телевізор Samsung QE43Q60AAUXUA 43
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 0
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 1
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 2
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 3
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 4
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 5
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 6
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 7
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 8
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 9
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 10
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG QE43Q60AAUXUA 43 11

Телевізор Samsung QE43Q60AAUXUA 43

Код: 367396
Закінчився
Продано
Опис

Мільярд відтінків кольору з технологією квантових точок
100% охоплення кольору завдяки технології квантових точок забезпечує наше найкраще зображення за всю нашу історію. Завдяки 100% охопленню кольору квантові точки вловлюють світло та перетворюють його на захопливий колір, який залишається реалістичним на будь-якому рівні яскравості.

Оптимізований колірний тон підсвітки для підвищеної контрастності
Інноваційна технологія підсвітки забезпечує більш насичений і точний контраст, оптимізуючи колірний тон підсвітки відповідно до типу контенту, який переглядають.

Ширший діапазон контрастності в кінематографічному масштабі
Технологія Quantum HDR дає змогу виявити всі деталі та забезпечити контраст, щоб ви відчули потужність кожного зображення. HDR10+ з підтримкою динамічного передавання тонів випереджає провідні стандарти, створює глибший чорний колір, яскравіші зображення й покращує деталізацію.

Розумніший і швидший процесор 4K
Потужний процесор Samsung оптимізує якість звуку відповідно до контенту, який переглядають. Крім того, потужна технологія масштабування 4K забезпечує роздільну здатність до 4K для улюбленого контенту.

Віртуальний звук, що відстежує дію
3D-об'ємний звук із віртуальним аудіо верхнього каналу дасть вам змогу повністю зануритися у звучання.

Гармонійне поєднання телевізора та саундбара
Оточіть себе гармонійним звучанням телевізора та саундбара. Q-Symphony дає змогу відтворювати звук одночасно на динаміках телевізора та саундбара для отримання найкращого ефекту об'ємного звучання.

Звук точно настроєний під ваш контент
Технологія адаптивного звуку має аудіосценічний інтелект, який оптимізує звук на основі аналізу сцен у реальному часі відповідно до типу контенту.

Витончений і тонкий, як ніколи раніше
Захопливий тонкий дизайн, який ви ще ніколи не бачили в цій категорії, завдяки чому ваш телевізор легко впишеться в дизайн стіни.

Висота, яка впишеться у ваш простір
Відрегулюйте висоту та ширину вашої стійки для телевізора так, щоб вона вписувалася у ваш простір.

Плавний рух для чіткого зображення
Завдяки технології Motion Xcelerator, яка автоматично оцінює контент і балансує кадри, ти зможеш насолодитися плавною грою без розмитості та тремтіння в зображенні.

Сцени, що повністю міняють правила гри
Співвідношення сторін 21:9 і 32:9 надає вам додаткову зону на екрані для максимізації ігрового досвіду. Оптимізуйте свою гру за допомогою панелі ігрових параметрів, що дає змогу в режимі реального часу регулювати співвідношення сторін екрана, перевіряти затримку введення, FPS, HDR, параметри бездротової гарнітури та інше. Функція Super UltraWide GameView доступна тільки для ігор, призначених для ультрашироких моніторів, та ігор для ПК. Деякі ігри можуть не підтримувати або обмежувати використання цієї функції. Може бути потрібна зміна роздільної здатності екрана з зовнішнього пристрою.

Миттєво реагує на ваші команди
Вмикайтеся в гру швидше за допомогою автоматичного режиму низької затримки ALLM, який оптимізує ваш екран, завдяки чому ви матимете більше елементів керування з ледь помітним відставанням введення. Насолоджуйтесь плавними рухами гри в найефектнішій формі без розмитості та тремтіння в зображенні.

Працюйте та вчіться з дому
Насолоджуйтесь кожною можливістю того, що ви можете робити. Легко під'єднуйте ваш ПК, ноутбук і мобільний телефон до вашого телевізора. Дистанційне під'єднання до ПК можливе лише для Windows 10 Professional або пізнішої версії та Mac OS 10.5 або пізнішої версії. Для під'єднання смартфона до Samsung Dex потрібний сумісний мобільний пристрій. Доступність послуг може бути змінена без попереднього повідомлення. Для телевізора і ПК потрібний доступ до мережі інтернет.

Переглядайте все на одному екрані
Переглядайте контент мобільного пристрою й телевізора на одному екрані. Чи то жива трансляція матчу, чи то проходження ігор, просто під'єднайте телефон до ТВ у режимі Multi View. Підтримує Android OS і смартфон на основі iOS. Для отримання докладної інформації про сумісні мобільні пристрої перейдіть у розділ підтримки.

Просто торкніться, щоб під'єднатися
Відтворення фільмів або музики з вашого мобільного телефона на телевізор таке саме просте, як і дотик. Коли ви торкаєтеся телевізора своїм мобільним телефоном, телевізор сприймає дотик і автоматично відтворює потрібний контент. Тому перемкнутися на телевізор і далі насолоджуватися улюбленим контентом швидко та легко. Функція Tap View доступна на пристроях Samsung Galaxy з ОС Android 8.1 й пізніших версіях.

Керуйте старими та новими пристроями
Дайте телевізору змогу автоматично визначати, миттєво вмикатися й інтуїтивно показувати всі ваші пристрої, що розміщені поруч із телевізором. SmartThings підтримує не тільки мобільні пристрої/камери/інтернет речей/смарт-прилади, але також охоплює й застарілі прилади. Після під'єднання пристроїв керувати ними так само просто, як користуватися пультом One Remote.
* Виявлення пристроїв через Wi-Fi зараз не підтримуване й буде доступним у майбутньому оновленні програмного забезпечення.
* Для використання SmartThings потрібний дійсний обліковий запис Samsung.

Характеристики
Основні
Країна виробник
Словаччина, Корея
Призначення
для спальні, для вітальні
Комунікації
Комунікації
Bluetooth, Wi-Fi
Параметри дисплея
Діагональ
43"
Роздільна здатність екрана
3840 x 2160
Якість зображення
Стандарт HDR
HDR
Тюнер
Діапазони цифрового тюнера
DVB-T2
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Звук
Сумарна потужність динаміків
20 Вт
Підключення
Роз'єми
usb x2
Кількість HDMI-портів
3
Дизайн
Колір рамки
чорний
Тип настінного кріплення
VESA 200x200
Фізичні параметри
Розміри з підставкою
965.5 x 599.8 x 205.6 мм
Розміри без підставки
965.5 x 559.8 x 25.7 мм
Вага з підставкою
8.9 кг
Вага без підставки
8.4 кг
Додаткові властивості
Оснащення
підтримка HDR
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Samsung QE43Q60AAUXUA 43
Телевізор Samsung QE43Q60AAUXUA 43
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових