з 09:00 до 21:00
Телевізор TCL 55C715
Телевізор TCL 55C715
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 0
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 1
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 2
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 3
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 4
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 5
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 6
ТЕЛЕВІЗОР TCL 55C715 7

Телевізор TCL 55C715

Код: 667718
Закінчився
Продано
Опис

Яскраві квантові точки

Для створення зображення на екрані телевізора TCL C715 використовують технологію Quantum Dot. Вона базується на безлічі найдрібніших квантових точок, що підсвічуються окремо, аби сформувати загальну картину. Так досягається неймовірний рівень деталізації та глибини промальовування, що дозволяє зробити кожен кадр чудовим. Соковитість відтінків колірної палітри радує, а їхня кількість вимірюється мільйонами.

Якість 4K HDR PREMIUM

Для екранів з роздільною здатністю UHD одним із критеріїв створення якісної картинки стало застосування технології HDR PREMIUM. Такої деталізації та реалістичності зображення ви ще не бачили: тіні лягають природно, переходи відтінків палітри кольорів бездоганно чисті, яскравість кожного кольору вражає. Сцена з фільму чи казки органічно переноситься у реальність, а автори можуть презентувати свій витвір у такому вигляді, як було задумано спочатку.

Технології Dolby Laboratories

Перед вами техніка, яка використовує технології, що застосовуються у кінотеатрах. Завдяки таким функціям, як Dolby Vision HDR та Dolby Atmos, кожен момент кіно буде незабутнім. Перша опція опрацьовує візуальну частину, роблячи її контрастною та насиченою кольором. Друга відповідає за коректну передачу аудіо: виділений шепіт, акуратність шарудіння трави, епічність вибухів, стабільність фонового звукового супроводу. Усі нюанси поєднуються в цілісну картинку, яка формує загальне враження.

Підвищена чіткість HDR10+

Насиченість основної палітри кольорів базується на чистому чорному відтінку і нейтральному білому. За рахунок застосування останніх алгоритмів HDR10+ вдалося досягти по-справжньому чіткого зображення, яке відрізняється вираженою контрастністю і правильним колірним калібруванням. Навіть у темних сценах всі деталі будуть видимі, адже телевізор чуйний до найменших змін у відтінках.

Операційна система Android TV

Телевізор TCL C715 поставляється з операційною системою Android TV, що дає доступ до інструментів Google Assistant та Google Home. З їхньою допомогою ви зможете ефективно керувати не лише його роботою, а й взаємодіяти з іншою технікою домашньої мережі. UHD-картинка стала основою крутого візуалу, а безліч різноманітних додатків – базою вашого дозвілля. Оптимізувати окремі процеси допоможуть опція PIP («Картинка в картинці»), можливість створювати профілі кількох користувачів, додаткові налаштування.

Голосове управління

Управління пристроєм на відстані дозволить звільнити руки, не тримати біля себе пульт і як основний інструмент використовувати свій голос. Вам доступні будь-які команди – від зміни гучності мовлення до конкретних питань та пошуку інформації щодо них. Це так само невимушено та захоплююче, як розмова з другом.

Можливості Google Assistant

Одним із найпопулярніших інструментів голосового введення став сервіс компанії Google. Він орієнтований на сприйняття вашого голосу, за допомогою чого забезпечується точне виконання кожної команди. А їх понад 1 мільйон! Задавайте будь-які запитання, керуйте діями девайсів та гаджетів домашньої мережі, попросіть надіслати імейл або відкрити соцмережу – для голосового помічника немає обмежень.

Alexa – функціональна помічниця

Ще один сервіс покликаний забезпечити управління в режимі Hands-Free – Alexa від компанії Amazon. Вона розміщується у хмарі і постійно самонавчається, за рахунок чого з кожною новою командою розуміє вас ще краще. Достатньо попросити її вибрати телеканал або розповісти про те, яка погода буде сьогодні, аби Alexa миттєво виконала необхідні завдання. Вона здатна скласти конкуренцію особистим помічникам!

Кращий контент у 4K

На екрані телевізора TCL C715 перед вами відкривається вражаючий світ якості 4K, що нічим не поступається реальності. Поточні сервіси YouTube, Netflix, Amazon Prime Video та інші тепер із деталізацією у 4K UHD HDR. Вам залишається лише влаштуватися зручніше – улюблені канали та блокбастери вже чекають!

Ultraslim-формат у металі

Неймовірно тонкі рамки з металу є стильним огранюванням моделі. Вони надають телевізору завершеного вигляду, ненав'язливо акцентуючи увагу на преміальній якості – це стосується як зображення, так і зовнішності. Додайте люксових ноток до інтер'єру, встановивши панель за допомогою настінного кронштейну або підставки для розміщення на площині.

Характеристики
Основні
Призначення
для геймінгу, для кухні, для спальні, для вітальні
Комунікації
Комунікації
Bluetooth, Wi-Fi
Параметри дисплея
Діагональ
55"
Роздільна здатність екрана
3840 x 2160
Частота оновлення екрану
60 Гц
Тип матриці
OLED
Тюнер
Діапазони цифрового тюнера
DVB-C, DVB-T2, DVB-S2
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
Android
Звук
Сумарна потужність динаміків
2 Вт
Підключення
Роз'єми
роз'єм для навушників, 1 x цифровий аудіовихід (оптичний), USB 2.0 x 2
Кількість HDMI-портів
3
Версія HDMI
2.0
Дизайн
Колір рамки
титановий
Тип настінного кріплення
VESA 400х200
Технічні параметри
Частота розгортки панелі
60 Гц
Додаткові властивості
Технології трансляції
DLNA, AirPlay, Miracast
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор TCL 55C715
Телевізор TCL 55C715
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових