з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники VIVO Neo Dark Blue TWS, вкладиші з мікрофоном
Бездротові навушники VIVO Neo Dark Blue TWS, вкладиші з мікрофоном

Бездротові навушники VIVO Neo Dark Blue TWS, вкладиші з мікрофоном

Код: 260751
Закінчився
Продано
Опис

Новий рівень комфорту від Vivo

Навушники Vivo TWS Neo ідеально розташовуються у вушній раковині та дозволяють забути про себе під час прослуховування музики або спілкування. Бездротовий формфактор, зручне управління, збільшений час автономної роботи роблять навушники практичним сучасним девайсом, що ідеально підходить для щоденного використання.

Чудова якість звуку

Діаметр динаміків Vivo TWS Neo збільшено до 14.2 мм. Спеціальна мембрана з композитного біоволокна та голосова котушка із чистої міді створюють приголомшливі аудіоефекти. Vivo відтворюють чисті та яскраві високі частоти, а також посилюють потужність басів. Розширення динамічного діапазону дозволяє насолоджуватися будь-якою музикою від сучасних хітів до класичних композицій.

Просунуте аудіокодування

Vivo TWS Neo створює відчуття присутності на живому концерті. Налаштування у форматі aptX забезпечують більш чисте та потужне звучання, ніж очікується від будь-яких інших бездротових навушників.

Звукові ефекти DeepX

Унікальна звукова система DeepX, створена спеціально для бездротових навушників, пропонує три звукові ефекти: Mega Bass для посилення нижніх частот, Clear Vocal для чіткого вокалу з насиченими відтінками, Bright Treble для надання яскравості високим нотам. Система підтримує більшість аудіо програм та дозволяє слухати музику в улюбленому стилі.

Сучасна технологія Bluetooth

Завдяки бездротовій технології Bluetooth 5.2 навушники легко з'єднуються зі смартфоном і підтримують стійкий зв'язок без спотворень і затримок. Bluetooth 5.2 має кращу сумісність і збільшену швидкість підключення: варто тільки вийняти навушники з кейсу, і вони автоматично підключаться до вашого смартфону.

Повний контроль простим дотиком

Просто торкніться навушника, щоб керувати музикою, відповісти на дзвінок або відхилити його. Нова функція Slide Control з імітацією ковзної панелі на ніжці дозволяє керувати гучністю, провівши пальцем вгору/вниз поверхнею навушника.

Find My TWS Neo

Унікальна функція Find My TWS Neo не дозволить навушникам загубитися. Функція запам'ятовує їхнє останнє розташування та подає сигнал, коли навушники потраплять у зону дії телефону.

Ще більше музики та спілкування

Зарядний кейс Vivo TWS Neo із вбудованим акумулятором забезпечує до 22.5 годин автономної роботи навушників. Повного заряду Vivo TWS Neo вистачить на 4.5 години відтворення.

Комфортне спілкування

Інтелектуальний алгоритм шумозаглушення ефективно гасить зовнішні шуми, виділяє та посилює ваш голос, щоб ви могли вільно спілкуватися навіть на людній міській вулиці. Завдяки двом вбудованим мікрофонам ваш співрозмовник чітко чує вас, як за особистого живого спілкування.

Інтелектуальне визначення положення

Два вбудовані датчики розпізнають, коли навушники знаходяться у вусі. Якщо ви виймаєте навушник, музика автоматично ставиться на паузу.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Живлення
Час роботи в режимі відтворення
до 4.5 год
Фізичні параметри
Колір
темно-синій
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники VIVO Neo Dark Blue TWS, вкладиші з мікрофоном
Бездротові навушники VIVO Neo Dark Blue TWS, вкладиші з мікрофоном
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових