10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Hoco ES45 Black TWS, вкладиші з мікрофоном
Бездротові навушники Hoco ES45 Black TWS, вкладиші з мікрофоном
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HOCO ES45 BLACK TWS, ВКЛАДИШІ З МІКРОФОНОМ 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HOCO ES45 BLACK TWS, ВКЛАДИШІ З МІКРОФОНОМ 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HOCO ES45 BLACK TWS, ВКЛАДИШІ З МІКРОФОНОМ 2
Бездротові навушники Hoco ES45 Black TWS, вкладиші з мікрофоном 3

Бездротові навушники Hoco ES45 Black TWS, вкладиші з мікрофоном

Код: 314333
Закінчився
Продано
Опис

Hoco ES45 Harmony Sound

Найвищу свободу рухів і нічим не спотворений звук гарантують власникам навушники Hoco ES45 Harmony Sound. Компактна конструкція і мініатюрна вага ніяк не стискають рухи, гаджет не заважає в процесі використання, при цьому надійно фіксується в вушному каналі. Як і інші моделі цього типу, представлена TWS-гарнітура радує абсолютною відсутністю штекерів і додаткових «нашийників», так що аксесуар не буде стримувати ваші рухи або, наприклад, заважати вам під час тренувань або активного відпочинку.

ТВС-навушники з мікрофоном зразково підійдуть для телефону. ТВС-гарнітура приваблива для всіх, підійде для більшості користувацьких завдань: перегляду фільмів, відеороликів від друзів, відтворення музики і тощо. Для сполучення з джерелом звуку використовується інтерфейс Bluetooth.

Корпус і загальний дизайн

Бездротові навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вкладиші зручно кріпляться у вухах, створюючи чудову звукоізоляцію.

Якщо плануєте багато часу проводити поза будинку або офісу, наприклад, бігаєте або катаєтеся на велосипеді, врахуйте, що це TWS-навушники без вологозахисту, але здатні витримати невеликі краплі поту або дощу.

Технічні особливості повністю бездротових навушників Hoco ES45 Harmony Sound

Для чистого звуку ТВС-навушники постачаються з якісними динаміками. Модель без шумозаглушення, конструкція випромінювача, акустичне оформлення закритого типу, а також інакші особливості точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися зразковим звучанням і відсутністю зовнішніх шумів.

Змінити рівень гучності, змінити трек або відповісти на дзвінок дозволяє сенсорне управління гарнітури.

Час роботи і зарядка

При цьому маленькі вага і розміри корпусу гарнітури Hoco ES45 Harmony Sound мають і зворотний сторону — маленьку ємність батареї 30mAh. Однак, це не проблема, беручи до уваги наявність зарядного кейса зі звичайною зарядкою. Він допоможе дуже швидко поповнити заряд, крім того, велика 320mAh ємність вбудованої батареї самого кейса надовго забезпечить ваші девайси електроенергією. Така АКБ гарантує до 6 повних зарядів навушників без додаткових джерел енергії. Після того, як витратите весь запас, треба буде зарядити кейс через звичайний порт Type-C.

Час роботи пристрою від одного заряду досить великий до 3,5 годин; в режимі очікування - 180 годин. Звичайно, точний час роботи безпосередньо залежить від режиму використання. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час зарядки акумулятора ваші вуха будуть відпочивати, це дуже корисно для здоров'я слуху.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Живлення
Час роботи в режимі відтворення
до 3.5 год
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Умови товару
Стан товару
Бездротові навушники Hoco ES45 Black TWS, вкладиші з мікрофоном
Бездротові навушники Hoco ES45 Black TWS, вкладиші з мікрофоном