з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2 SE White (Уцінений)
Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2 SE White (Уцінений)

Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2 SE White (Уцінений)

Код: 351232
Закінчився
Продано
Опис

Навушники нового формату

Навушники Xiaomi Mi Air 2 SE зроблені в бездротовому форматі, за рахунок чого вони створюють повний комфорт прослуховування контенту і здійснення переговорів, чим би ви не займалися. Підтримка кодека AAC передає звук без втрат. Зарядний кейс дає до 20 годин відтворення. Сенсорний блок управління відгукується на торкання, а при вилученні вкладиша з вуха музика зупиняється. Динаміки з композитною діафрагмою передають бінауральний звук, змушуючи вас відчути всі переваги крутого звучання.

Чудова автономність

Модель має зарядний кейс, в який поміщають навушники для зберігання і відновлення заряду. Всього 5 годин буде потрібно, щоб повністю відновити всі енергоресурси. Після цього у вашому розпорядженні буде робоча сесія, що обчислюється 20 годинами безперервного прослуховування музики.

Подвійне шумозаглушення

Технологія шумозаглушення використовує 2 мікрофони, щоб Xiaomi Mi Air 2 SE були комфортні для прослуховування аудіоконтенту. Мікрофони вловлюють шуми, а користувач може на вулиці зосередитися не на звуках транспорту, розмовах людей і всіляких перешкодах, а на сигналі, що подається в слуховий канал. Переговори в галасливому натовпі тепер будуть такими ж продуктивними, як і в офісі.

Простота підключення

Як тільки ви відкриваєте кейс з навушниками, на екрані смартфона з'являється вікно, яке пропонує підключитися до девайсу. Цей процес став ще простішим: він відбувається автоматично, якщо дана пара навушників вже знайома телефону. Ви не витрачаєте час на настройку, а відразу ж насолоджуєтеся бездоганним звучанням.

Ергономічні вкладиші

Конструкція навушника Xiaomi Mi Air 2 SE максимально адаптована під будову людського вуха, за рахунок чого пара сідає ідеально і не випадає при активній фізичній діяльності і переміщеннях. Втомі органів слуху перешкоджає мала вага обладнання – навушник має масу всього 4.7 г. Щільне прилягання направляє звук безпосередньо в слуховий канал, при цьому не натираючи вушну раковину.

Якісний звук в іграх

Комунікація зі смартфоном забезпечує можливість підтримки якісного ігрового процесу, який включає в себе і аудіальну складову. Звук передається без затримок, дозволяючи вам бути в гущі ігрових подій і вчасно реагувати на те, що відбувається. Бінауральна технологія надає реалістичності кожному акценту, точно позиціонуючи їх.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Водостійкий корпус
так
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
відкриті
Чутливість навушників
106 дБ
Опір
16 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 5 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
9.4 г
Додаткові властивості
Призначення
для неї
Умови товару
Стан товару
Причина уцінки товару
товар з вітрини, незначні потертості, дефект - немає, комплектація - повна, упаковка - ціла

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2 SE White (Уцінений)
Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2 SE White (Уцінений)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових