з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Bose Sleepbuds II
Бездротові навушники Bose Sleepbuds II
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 4
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 5
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 6
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 7
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 8
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 9
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 10
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 11
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 12
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 13
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 14
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 15
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 16
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 17
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ BOSE SLEEPBUDS II 18
Бездротові навушники Bose Sleepbuds II 19

Бездротові навушники Bose Sleepbuds II

Код: 353575
Закінчився
Продано
Опис

Навушники для сну з шумомаскіровкой Bose Sleepbuds II – значно вдосконалена версія Sleepbuds. Серед відмінностей від оригінальної версії – новий акумулятор, більш потужні драйвери, вдосконалена форма і розширена бібліотека звуків.

Bose Sleepbuds II відтворюють спеціально підібрані аудіозаписи, які сприяють швидкому засипанню, і забезпечують міцний здоровий сон протягом всієї ночі. Маленькі і компактні, забезпечені спеціальними насадками, ці електронні беруші для сну не відчуваються в вушній раковині і комфортні навіть при положенні на боці.

Не можете заснути?

Щоденний стрес. Хропіння партнера. Галасливі сусіди. Новини дня. Є багато речей, які заважають вам заснути. Bose Sleepbuds II – крихітні зручні навушники, які працюють з додатком Bose Sleep. Програючи розслаблюючі звуки, які допомагають вам заснути, вони використовують технологію шумомаскіровкі Bose, щоб ви спали всю ніч.

Sleepbuds відтворюють контент тільки з програми Bose Sleep. Підписка не потрібно.

Навушники Bose Sleepbuds II

Bose Sleepbuds II – повністю бездротові навушники, розроблені спеціально для сну. Зручні навушники, забезпечені спеціальними насадками, пасивно блокують шум, а заспокійливі звуки допомагають спати всю ніч. Отримайте до 10 годин без підзарядки і 3 додаткових заряду від кейса.

Смартфон з додатком Bose Sleep

Sleepbuds II працюють спільно з додатком Bose Sleep, щоб надати вам бібліотеку заспокійливих звуків для маскування шуму, розроблену Bose, і контент для релаксації. Виберіть звуки, щоб завантажити їх на навушники, і налаштуйте інші параметри, наприклад, персональний будильник.

Спіть краще – від відпочинку до пробудження

Хороший нічний розпорядок сприяє спокійному і здоровому сну. Sleepbuds II розроблені для всіх стадій сну – від моменту, коли ви забираєте в ліжко, щоб розслабитися після довгого дня, до того, коли ви перевертаєтеся посеред ночі. В результаті, ви прокидаєтеся відпочивши.

Перевірена користувачами технологія сну

В результаті клінічних досліджень сну на замовлення Bose, проведених Медичним кампусом Аншутц Університету Колорадо і Інноваційним центром UCHealth CARE: клінічно доведено, що технологія сну Bose допомагає користувачам швидше засипати.

А також в процесі досліджень було встановлено:

  • 100% учасників вважають, що зовнішній шум блокується ефективно, в тому числі хропіння і міський шум.

  • 76% учасників відчули, що спати було легше.

  • 8 з 10 учасників повідомили про поліпшення загальної якості сну.

Додаток Bose Sleep

Повний контроль над Sleepbuds у вас під рукою. Вивчіть аудіобібліотеку і завантажте сподобалися звуки в навушники, щоб задати своє нічне розклад. Ви також можете встановити особистий будильник і отримати доступ до таких функцій, як режим без телефону.

Бібліотека Bose Sound

Вибирайте з безлічі заспокійливих звуків, які допоможуть вам заснути, або звуків, що маскують шум, спеціально розроблених Bose, щоб заглушати небажані нічні шуми. Новий контент буде додано до аудіотеку через майбутні оновлення програмного забезпечення.

Шумомаскіровка

Звуки, що сприяють сну, оптимізовані для роботи всю ніч разом з шумоізоляційної конструкцією Sleepbuds, яка заглушає такі шуми, як хропіння, рух транспорту і розмови.

Розслаблююча звукове середовище, створена для заспокоєння тіла і розуму, допомагає швидко заснути і спати всю ніч.

Технологія захисту від шуму Bose

Партнер, який раптово хропе поруч з вами. Або гучний сміх з вечірки нагорі. Саме непередбачувані піки і зміни звуку переривають сон. Технологія маскування шуму Bose поєднує в собі пасивну блокування шуму з маскують звуками, оптимізованими для того, щоб приховати шуми, які в іншому випадку могли б вас розбудити.

Звуки маскування шуму

Спеціально підібрані звуки оптимізовані для плавного відтворення і з правильною комбінацією частот, щоб небажані шуми були менш помітні для мозку.

Sleepbuds залишаються на місці, навіть коли ви рухаєтеся

Щоб навушники допомагали вам спати, вони повинні залишатися на місці і бути комфортними протягом всієї ночі. Унікальні вкладкаі, які були розроблені спеціально для навушників Sleepbuds, забезпечують надійну фіксацію. Перевертався з боку на бік, спите на спині або на боці – ви майже не будете відчувати ваші Sleepbuds.

Комфорт в деталях

Спеціально розроблені силіконові насадки м'які і міцні і адаптуються до форми вуха, повторюючи її. Гнучкий плавник щільно прилягає до внутрішнього краю вуха, а форма парасольки м'яко закриває вушний канал. У комплект входять три розміри, щоб ви могли з упевненістю знайти той, який вам підходить.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники без мікрофона
Фізичні параметри
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Bose Sleepbuds II
Бездротові навушники Bose Sleepbuds II
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових