10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Sennheiser Momentum M3 IETW2 White 508831 TWS
Бездротові навушники Sennheiser Momentum M3 IETW2 White 508831 TWS
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SENNHEISER MOMENTUM M3 IETW2 WHITE 508831 TWS 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SENNHEISER MOMENTUM M3 IETW2 WHITE 508831 TWS 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SENNHEISER MOMENTUM M3 IETW2 WHITE 508831 TWS 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SENNHEISER MOMENTUM M3 IETW2 WHITE 508831 TWS 3
Бездротові навушники Sennheiser Momentum M3 IETW2 White 508831 TWS 4

Бездротові навушники Sennheiser Momentum M3 IETW2 White 508831 TWS

Код: 549208
Закінчився
Продано
Опис

Якісний стереозвук та смарт-інтерфейс

Гарнітура SENNHEISER M3 IETW2 — поєднання сучасних аудіотехнологій та інноваційних рішень. Це звук високої якості, який буде з вами де б ви не знаходилися. Приголомшлива автономність, покращена ергономіка, зручність керування та функціональність – переваги даної моделі. Динамічні випромінювачі 7 мм дарують стереозвучання з глибокими соковитими басами, добре деталізованими високими частотами та природними середніми. Будь-які установки еквалайзера в смарт-додатку.

Сконцентруйтеся на важливому

Завдяки унікальним технологічним рішенням гарнітура SENNHEISER M3 IETW2 допоможе не прогаяти важливе, де б ви не знаходилися. Одягнувши навушники, ви будь-якої миті зможете насолодитися звучанням улюбленого треку, прийняти дзвінок тощо. Ефективна пасивна шумоізоляція поєднується з системою активного шумопоглинання. А завдяки функції Transparent Hearing ви почуєте все, що відбувається навколо, і зможете комфортно говорити з тими, хто поруч. Активуйте її легким торканням сенсорної панелі.

Високий ступінь автономності

Ергономічна модель бездротових навушників у стильному кейсі оснащена високоякісним ємним акумулятором, що дозволяє користуватися нею цілий день без необхідності підзарядки. На відміну від попередньої гарнітури німецького виробника, акумуляторна батарея показує вдвічі більший результат автономної роботи без необхідності підзарядки. 7 годин насолоджуйтесь безперервним аудіовідтворенням. З підзарядкою від кейсу гарнітура працює до 28 годин. У звичайному режимі заряду вистачить на два дні.

Ідеальна ергономіка та стиль

Оптимізована конструкція гарнітури SENNHEISER M3 IETW2 забезпечує максимальний комфорт використання. Вишуканий стильний дизайн поєднується з легкістю керування, надійністю та високою якістю, компактністю та легкістю. Навушники розроблялися з урахуванням усіх анатомічних особливостей, тому навіть за тривалого носіння не викликають дискомфорту. Вони надійно фіксуються у вухах та мають зручні амбюшури. Елегантна гарнітура із вставками полірованого металу стане улюбленим гаджетом.

Інтуїтивно зрозуміле керування

Комфорт використання забезпечує наявність спеціальних панелей керування на обох навушниках. Вони легко налаштовуються та є сенсорними. Ви завжди можете створити індивідуальний інтерфейс для дистанційного керування функціями програвача, смартфона, голосового помічника (Google Асистента або Apple Siri). Не потрібно шукати паузу, просто зніміть навушники. Smart Pause автоматично призупинить аудіо, якщо навушники знято та відновить відтворення, коли ви їх одягнете.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
5 - 21000 Гц
Живлення
Час роботи в режимі відтворення
до 7 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
70 г
Умови товару
Стан товару
Бездротові навушники Sennheiser Momentum M3 IETW2 White 508831 TWS
Бездротові навушники Sennheiser Momentum M3 IETW2 White 508831 TWS