з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники QCY T10 Pro Black
Бездротові навушники QCY T10 Pro Black
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ QCY T10 PRO BLACK 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ QCY T10 PRO BLACK 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ QCY T10 PRO BLACK 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ QCY T10 PRO BLACK 3

Бездротові навушники QCY T10 Pro Black

Код: 581715
Закінчився
Продано
Опис

Ваш надійний компаньйон

Бездротові навушники QCY T10 Pro з 4 мікрофонами та інтелектуальним шумозаглушенням забезпечують чудову якість звуку навіть у шумному середовищі. Ергономічна форма навушників виводить користувальницький комфорт на абсолютно новий рівень. Підтримка передового кодека ААС забезпечує приголомшливе звучання без спотворень, а значний сумарний запас заряду дозволяє слухати музику до 21 години без перерви.

Комфортне носіння

Кожен навушник QCY T10 Pro має ергономічну форму для зручної посадки і важить всього 3.7 г. Завдяки зручній посадці та м'яким вкладкам навушники щільно розташовуються у вухах, забезпечуючи комфортні відчуття навіть при тривалому носінні. Займайтеся своїми справами, відправляйтеся на тренування, гуляйте та відпочивайте під звуки улюбленої музики, навіть не згадуючи про навушники.

Приголомшливий звук

Удосконалені динаміки забезпечують точне відтворення високого діапазону частот та глибоке та потужне звучання басів. Завдяки підтримці передового аудіокодування ААС/SBC кожен звук набуває дивовижної чистоти і чіткості, а будь-яка композиція звучить яскраво і глибоко, будь то джаз, рок або хіп-хоп.

Інтелектуальне шумозаглушення

Технологія шумоподавлення блокує зовнішні шуми та адаптує якість звуку в залежності від рівня шуму, 4 вбудовані мікрофони виділяють ваш голос і роблять його максимально чітким. Вам забезпечено комфортне спілкування навіть у галасливій обстановці, ваш співрозмовник чудово чутиме вас, як при спілкуванні наживо.

До 21 години автономної роботи

Слухайте музику як завгодно довго і не думайте про підзарядку. Одного повного заряду навушників вистачить до 3.5 годин відтворення. Враховуючи заряд кейсу, ви можете розраховувати на 21 годину автономної роботи QCY T10 Pro. 10-хвилинної швидкої підзарядки вистачить, щоб слухати музику ще протягом однієї години.

Вся інформація на екрані смартфона

При з'єднанні зі смартфоном щоразу, коли ви виймаєте навушники з кейсу, на екрані смартфона спливає вікно, на якому відображається актуальна інформація про навушники і підключення.

Парне та одинарне використання

Завдяки прямому підключенню кожного навушника до смартфона ви можете використовувати будь-який із них у моно-режимі. Або використовуйте обидва навушники, щоб поринути у потужне об'ємне звучання. Слухайте музику та спілкуйтеся так, як вам зручно.

Управління на кінчиках пальців

Інтуїтивні сенсорні елементи керування дозволяють легким дотиком увімкнути або вимкнути музику, поставити на паузу, перемотати трек або прийняти вхідний дзвінок. Просто торкніться навушника, і все піде за вашим сценарієм.

Надійний захист

Вирушайте на пробіжку або в спортзал і будьте впевнені, що QCY T10 Pro складуть вам компанію завжди та скрізь. Завдяки стандарту захисту IPХ5 навушники впевнено витримують інтенсивні навантаження та не бояться поту чи невеликого дощу.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IPX5
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 2.5 год, до 4 год, до 3.5 год
Особливості зарядки
зі швидкою зарядкою
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники QCY T10 Pro Black
Бездротові навушники QCY T10 Pro Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових