10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном (Уцінений)
Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном (Уцінений)
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ APPLE AIRPODS PRO WHITE ВАКУУМНІ З МІКРОФОНОМ (УЦІНЕНИЙ) 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ APPLE AIRPODS PRO WHITE ВАКУУМНІ З МІКРОФОНОМ (УЦІНЕНИЙ) 1
Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном (Уцінений) 2

Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном (Уцінений)

Код: 673271
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Apple AirPods Pro – коли улюблені навушники стали кращими

Відчуйте небувалий комфорт використання Apple AirPods Pro завдяки системі активного шумоподавлення, різних за розміром вкладок, що підбираються на вибір, та покращеному ефекту присутності. З цією гарнітурою будь-який діалог, відтворювана композиція або гра стане цікавішим і душевнішим, оскільки ви отримуватимете лише найвищу якість звуку.

Особлива ергономіка

Нові Apple AirPods Pro відрізняються покращеною ергономікою, завдяки якій вони можуть адаптуватися до ваших вух.

Відчуйте звук, а не навушники

Повністю оновлені навушники Apple AirPods Pro відрізняються небувалим рівнем комфорту використання. З активним шумозаглушенням, вони можуть чисто відтворювати ваш улюблений трек, без сторонніх шумів.

Apple AirPods Pro підходять кожному

Встановивши відповідний за розміром силіконовий вкладиш, ви відчуєте, як Apple AirPods Pro м'яко та надійно сидять у вухах. Вкладиші мають особливу м'яку конструкцію з конусною основою, що допомагає добре фіксуватися у вухах і набувати їхньої форми.

Випромінюють тишу

В основі технології активного шумоподавлення лежить функція усунення звуків, що знаходяться поза відтворюваним контентом.

Система мікрофонів працює на вас в Apple AirPods Pro

Аналізуючи звучання до 200 разів на секунду, система мікрофонів спочатку мінімізує шум, що вас оточує, а потім повторно аналізуючи звучання, ще раз фільтрує зайві призвуки.

Активуйте Прозорий режим легким натисканням

Активна робота системи шумоподавлення може почати працювати зі зворотною силою у прозорому режимі. Мікрофони Apple AirPods Pro будуть фіксувати всі навколишні звуки і передавати в навушник у кришталево чистому вигляді, ніби ви ходите без навушників.

Технологія автоматичного налаштування еквалайзера

Адаптивна технологія налаштування звучання дозволяє вбудованому еквалайзеру враховувати всі особливості звуку навколо та форми вашого вуха, щоб створювати ідеальний за всіма параметрами звук.

Мініатюрна міць сучасних технологій Apple AirPods Pro

Кожен технологічний та сучасний компонент, з якого складаються навушники Apple AirPods Pro, спрямований на покращення досвіду їх використання та першокласну якість роботи.

Гарнітура Apple AirPods Pro здатна працювати довго на найвищому рівні якості

Високопродуктивний чіп H1 у тандемі з підсилювачем забезпечує відмінну автономність для навушників Apple AirPods Pro, а також мінімальну витрату заряду акумулятора.

Весь аудіопотік буде ідеальним

Робота з навушниками Apple AirPods Pro завдяки сучасним компонентам буде нести найпозитивніші емоції. Слухайте музику, розмовляйте по телефону, дивіться кліпи або спілкуйтеся з Siri – всі ці процеси доведені до досконалості та дуже зручно реалізовані.

Десять ядер продуктивності

Вбудований процесор H1 має цілих десять ядер, завдяки чому він здатний виконувати безліч процесів одночасно і не створювати жодних затримок у роботі. Завдяки цьому у вас завжди буде ідеальна синхронізація відео та аудіо під час перегляду відео або роботи системи шумоподавлення.

Сенсорна область в Apple AirPods Pro

Помітний тактильно, сенсорний датчик натискання допомагає швидко відповідати на дзвінки, взаємодіяти з плеєром вашого iPhone або активувати Прозорий режим роботи Apple AirPods Pro.

Захист від вологи

З новими Apple AirPods Pro цілком спокійно можна займатися спортом у будь-яку погоду. Вони не бояться, якщо ви спітнієте або на них попадуть бризки дощу. Також кожен мікрофон прикритий спеціальною сіткою, що покращує використання у вітряну погоду.

Бездротова зарядка Apple AirPods Pro

Футляр навушників Apple AirPods Pro здатний заряджати їх, поки вони не використовуються, і заряджається без дротів. Підтримує будь-які Qi-зарядні пристрої та завдяки цьому функціоналу дуже практичний.

Вражаюча автономність

З можливістю підзарядки у фірмовому футлярі навушники Apple AirPods Pro здатні пропрацювати до 24 годин. Власного запасу потужності їм буде достатньо більш ніж на 4 години роботи і навіть п'ятихвилинна зарядка дасть вам цілу годину повноцінного використання.

Магія підключення Apple AirPods Pro

У навушниках Apple AirPods Pro, купити в Києві які можна у наших численних магазинах, реалізований ще швидший механізм підключення до ваших iPhone. Все відбувається настільки швидко та без зайвих питань, що виглядає просто чарівно.

Підтримка Siri

Використання Siri через навушники Apple AirPods Pro, ціна яких ідеально відповідає всім їхнім можливостям, найбільш зручна, тому що дозволяє робити безліч дій просто голосом. Активація відтворення музики, відповіді на дзвінки, побудова маршрутів та навіть читання вхідних повідомлень. З цією гарнітурою ви зможете насолоджуватися тим, що робите, не відволікаючись на дрібниці.

Характеристики
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Живлення
Час роботи в режимі відтворення
до 4 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Умови товару
Стан товару
Причина уцінки товару
розпаковані
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном (Уцінений)
Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном (Уцінений)