10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Ноутбук Xiaomi Mi Notebook Air JYU4117CN Silver
Ноутбук Xiaomi Mi Notebook Air JYU4117CN Silver
НОУТБУК XIAOMI MI NOTEBOOK AIR JYU4117CN SILVER 0
НОУТБУК XIAOMI MI NOTEBOOK AIR JYU4117CN SILVER 1

Ноутбук Xiaomi Mi Notebook Air JYU4117CN Silver

Код: 640042
Закінчився
Продано
Опис

Mi Notebook Air – перший ноутбук від китайської компанії Xiaomi. Корпус виглядає стильно, дорого і залишає приємні відчуття під час роботи. Він виготовлений з алюмінію, скла і високоякісного пластика. Модель зібрана ідеально, не має зазорів і працює тихо.

Металевий корпус — сучасний лаконічний дизайн
Завдяки щільному розміщенню компонентів, материнської плати і спеціальної технології з'єднання деталей компанія Xiaomi змогла зробити Mi Notebook Air ще тонше. Завдяки використанню батареї високої щільності пристрій споживає мінімальну кількість енергії, крім того, така батарея займає дуже мало місця. Впровадження цих нововведень дозволило Xiaomi створити лінійку портативних ноутбуків, які поєднують у собі високу продуктивність і компактні розміри. Mi Notebook Air легко поміщається практично в будь-якій сумці або рюкзаку, його легко носити з собою навіть в одній руці, і він завжди привертає до себе увагу завдяки своєму стильному зовнішньому вигляду.

Компоненти найвищої якості
Xiaomi прагне досягти максимальних висот навіть у дрібницях. Високопродуктивний процесор від Intel, швидкий диск SSD, графічною картою Intel UHD Graphics — це запорука успіху. Грайте в потужні сучасні ігри, створюйте і редагуйте відео без будь — яких проблем і затримок. Вам більше не доведеться вибирати між портативністю і функціональністю.

Повне занурення з Full HD екраном і тонкою рамкою
Екрана ноутбука Mi Notebook Air має ультратонку рамку шириною 5.71 мм, що у поєднанні з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів, робить неймовірний ефект, допомагаючи вам краще зосередитися на зображенні. Захисне скло виготовлене з синтетичного сапфіра високої твердості — 7H за шкалою Мооса, що робить дисплей стійким до подряпин.

Спеціальна технологія ламінування зменшує товщину повітряного зазору між дисплеєм і захисним склом в 4 рази, в результаті чого зменшується ймовірність виникнення відблисків, викликана заломленням світла. Насолоджуйтеся високою якістю зображення як вдома, так і на відкритому повітрі, навіть при яскравому сонячному світлі.

Батареї з високою щільністю енергії
Такий маленький ноутбук з таким тривалим часом автономної роботи — це не магія, це наука. Для цього Xiaomi використовує батареї з високою щільністю енергії 600 Вт*год/л, що робить акумулятор дуже легким і дозволяє використовувати швидку зарядку. Тепер можна заряджати ноутбук на 50% всього за півгодини. Mi Notebook Air зручно використовувати в будь-який час і в будь-якому місці — вдома, на прогулянці або під час подорожі.

Об'ємний звук від австрійського виробника
Любите слухати музику і дивитися фільми на ноутбуці? Xiaomi подбали про якість звуку в Mi Notebook Air. Для того, щоб зробити звук якісним і чистим, а бас багатим і могутнім — пристрій оснащений динаміками від австрійського виробника AKG. Технологія Dolby Audio Premium робить звук більш природним і збалансованим.

Багатий інтерфейс
Всі топ-моделі ноутбуків нового покоління використовують порти USB Type-C, і Mi Notebook Air не є винятком. Ви можете використовувати його для зарядки гаджетів, передачі даних, а також для виведення відео. Mi Notebook Air має вихід HDMI, порт USB 3.0 і роз'єм для навушників 3.5 мм Таке розмаїття портів і виходів значно розширює ваші можливості — наприклад, ви можете використовувати додатковий дисплей 4K для роботи або розваг.

Характеристики
Дисплей
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
LPDDR3
Частота оперативної пам'яті
1866 МГц
Кількість слотів ОЗП
вбудована в материнську плату
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi 5 802.11ac, Bluetooth 4.1
Фізичні параметри
Розміри
292 х 202 х 12.9 мм
Вага
1.07 кг
Колір
сріблястий
Умови товару
Комплектація
адаптер живлення, документація, ноутбук
Стан товару
Ноутбук Xiaomi Mi Notebook Air JYU4117CN Silver
Ноутбук Xiaomi Mi Notebook Air JYU4117CN Silver