з 09:00 до 21:00
Підігрів сидінь GT H4-TYT Black лівий
Підігрів сидінь GT H4-TYT Black лівий
ПІДІГРІВ СИДІНЬ GT H4-TYT BLACK ЛІВИЙ 0
ПІДІГРІВ СИДІНЬ GT H4-TYT BLACK ЛІВИЙ 1
ПІДІГРІВ СИДІНЬ GT H4-TYT BLACK ЛІВИЙ 2

Підігрів сидінь GT H4-TYT Black лівий

Код: 371856
Закінчився
Продано
Опис

Одне з головних відмінностей цієї моделі — використання вуглеволокна в основі конструкції. Вбудований підігрів сидінь, який використовує такий нагрівальний елемент, вигідно відрізняється від конкурентів. На ринку аксесуарів це свого роду інновація, покликана замінити застарілі технології й забезпечити водієві більший комфорт в експлуатації транспортного засобу.

Вуглецеве волокно вирізняється підвищеною механічною міцністю. Як результат — навіть після безлічі згинань, воно не ламається й зберігає первісну форму. Воно витримує вплив маси майже 100 кг і абсолютно не схильне до просідання після тривалого терміну використання. Після багатьох експериментів інженери вирішили використовувати його для виготовлення підігріву сидінь.

Характеристики

Цей автомобільний аксесуар має 4 мати, розмірністю 27 ? 46 см, в основі яких використовується вуглецеве волокно. Всередині кожної мати розташовані вуглецеві нитки, з'єднані між собою паралельно. Тому навіть у разі пошкодження контактів, підігрів і далі виконує свою пряму функцію. Безпосередньо нагрівальні елементи розташовуються на особливому матеріалі, який не дає виробленому теплу йти вниз сидіння. Це підвищує не тільки ККД пристрою, але й прискорює час нагрівання, що особливо відчутно в найхолодніші дні. Оптимально розташовані за всією площею нагрівальні елементи забезпечують рівномірний прогрів.

Керування

Модель GT H4D-TYT оснащена прямокутною кнопкою розміром 47 ? 32, якою здійснюється керування інтенсивністю підігріву. Кнопка встановлюється в штатне місце, передбачене заводом-виробником, у такий спосіб, ідеально вписуючись в інтер'єр салону автомобіля. На кожне сидіння передбачено власне, плавне регулювання потужності нагріву. Ручка занурюється в рівень кнопки, що позитивно позначається на зручності використання.

Пристрій приєднується до внутрішньої мережі автомобіля з живленням 12 В. Максимально споживаний струм — 9 А. У комплектацію пристрою входить блок керування, який відповідає за захист від перегріву. Підігрів сидінь автоматично вимикається за досягнення температури в 65 °C. Ця система зберігає працездатність нагрівальних елементів, і як результат — продовжує термін служби підігріву сидінь.

Підігрів сидінь GT H4D-TYT — незамінна річ у побуті будь-якого власника Toyota. Уже через 15 хвилин після запуску пристрою, вам буде комфортно незалежно від температури за бортом. Інтуїтивно зрозумілий і зручний інтерфейс доставить лише позитивні емоції від використання. А якісна проводина та мати на основі вуглецевого волокна дадуть змогу прослужити системі максимально тривалий термін.

Характеристики
Розміри елемента для сидіння, см
Розміри елемента для спинки
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підігрів сидінь GT H4-TYT Black лівий
Підігрів сидінь GT H4-TYT Black лівий
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових