з 09:00 до 21:00
Вентилятор Infinity USB Pink гнучкий
Вентилятор Infinity USB Pink гнучкий
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 0
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 1
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 2
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 3
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 4
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 5
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 6
ВЕНТИЛЯТОР INFINITY USB PINK ГНУЧКИЙ 7

Вентилятор Infinity USB Pink гнучкий

Код: 68930
Закінчився
Продано
Опис

Портативний кишеньковий міні-вентилятор

Infinity USB — це портативний USB-вентилятор. Мобільний міні-вентилятор зручний для захисту від літньої спеки, особливо для тих, хто живе на півдні. Його так само оцінять мандрівники, змушені довго проводити час в задушливому транспорті. Або офісні працівники, хто просто хоче трохи охолодитися під час роботи за комп'ютером.

Безпечний дизайн

Infinity USB являє собою пластикове пасивне пристрій, яке працює як звичайний маленький вентилятор при підключенні до USB-роз'єм. Самі лопаті від'єднуються від USB ніжки, що дозволяє компактно і зручно транспортувати вентилятор. В якості матеріалів корпусу використовується пластиковий сплав. Він гнучкий, як силікон, і в теж час відмінно тримає віддану йому форму. Що примітно, рівень шуму, створюваний пропелер вентилятора, не перевищує 25.8 дБ, що порівнянно по відчуттях з шумом вітру. Це означає, що Infinity USB працює дуже тихо. Тому, робота девайса не буде дратувати і не відверне вас від вашої власної роботи.

«Годувати майже не потрібно»

Пристрій не має власних елементів живлення. Тому Infinity USB можна приєднувати до комп'ютера, портативної батареї і будь-якого іншого девайсу, який має USB порт. Вам не потрібно хвилюватися про те, щоб «прогодувати» пристрій. Незважаючи на активну роботу, міні вентилятор абсолютно не ненажерливий. Він споживає тільки самий мінімум ресурсів вашого девайса. Наприклад, харчуючись від Power Bank (16.000 мАг) вентилятор здатний пропрацювати цілих 62 години.

Комфортний у застосуванні

Міні вентилятор — невеликий, гнучкий і абсолютно безпечний для людини. Його зручно носити з собою, так як габарити дозволять йому «загубитися» навіть в маленькій жіночій сумочці. Він підходить як для всіх сумісних мобільних пристроїв, включаючи портативні батареї. Міні вентилятор буде гарним, практичним помічником кожен спекотний день.

Характеристики
Основні
Тип
ручний (портативний)
Тип підключення
USB
Технічні
Конструкційні особливості
лопатевий
Фізичні параметри
Колір
рожевий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Вентилятор Infinity USB Pink гнучкий
Вентилятор Infinity USB Pink гнучкий
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових