з 09:00 до 21:00
Відеокарта Gigabyte GeForce GTX 1660 Black GV-N1660OC-6GD
Відеокарта Gigabyte GeForce GTX 1660 Black GV-N1660OC-6GD

Відеокарта Gigabyte GeForce GTX 1660 Black GV-N1660OC-6GD

Код: 139859
Закінчився
Продано
Опис

NVIDIA TURING
Відеокарти GeForce GTX 1660 ґрунтуються на архітектурі графічного процесора Turing. Це вшестеро збільшує продуктивність, як порівняти з відеокартами попереднього покоління.

Система охолодження
GTX OC пропонує універсальне рішення для охолодження всіх ключових компонентів графічної плати. Належне охолодження реалізоване не тільки для графічного процесора, але також для відеопам'яті та підсистеми живлення, у такий спосіб, забезпечується стабільність роботи виробу в будь-якому режимі, включно з розгоном, і тривалий термін експлуатації. Стек Windforce в складі двох 90-мм вентиляторів — це найпрогресивніша й найінноваційніша схема для охолодження, завдяки якій графічна плата виконує поставлені завдання в найкомфортніших температурних умовах.

Альтернативне обертання вентиляторів
Запатентована Gigabyte технологія Alternate Spinning — унікальне рішення, яке в оптимальний спосіб розподіляє турбулентні потоки щодо системи охолодження на базі двох вентиляторів. Найбільша проблема подібних систем — турбулентність. У тому разі, якщо напрямок обертання вентиляторів збігається, велика ймовірність виникнення турбулентних потоків (завихрень повітряних мас між сусідніми вентиляторами), які знижують ефективність розрахункової схеми тепловідведення. Інженери Gigabyte запропонували оригінальний варіант взаємодії вентиляторів, коли вентилятори обертаються в альтернативному напрямку. Отже, вдається оптимізувати розподіл повітряних потоків між вентиляторами та неабияк знизити негативний ефект від турбулентності.

Унікальний дизайн лопатей вентиляторів
Об'єм повітря в заданій зоні розтинають лопатями особливого профілю з ребрами, які допомагають наростити тиск повітряного потоку.

Вентилятори 3D Active
Засобами технології 3D Active організована напівпасивна схема охолодження, вентилятори залишаються вимкненими, коли ДП є в стані зниженого завантаження, обслуговуючи не ресурсомісткі програми. Завдяки 3D Active шанувальники комп'ютерних ігор можуть зосередитися на ігровому процесі, оскільки шуму від ввімкненої системи охолодження графічної плати зовсім нема.

Теплові трубки з прямим контактом
Основу конструктиву системи охолодження становить виготовлений з очищеної міді радіатор, підошва якого стикається безпосередньо з кристалом ДП. Ефективне охолодження відео ОЗП реалізовано засобами металевої пластини чималих розмірів, яка примикає до модулів пам'яті.

Композитні тепловідвідні трубки
Композитні теплові трубки передбачають можливість зміни теплопровідності в зоні фазових переходів і забезпечують ефективну взаємодію обраної пари компонентів, які здатні організувати високопродуктивне теплорозсіювання.

Повністю автоматизований виробничий процес
Повністю автоматизований виробничий процес гарантує високу якість друкованих плат і усуває можливість виникнення гострих виступів роз'ємів для паяння, які містяться на поверхні друкованої плати. Продумана конструкція вберігає ваші руки від порізів або ненавмисних ушкоджень компонентів під час створення системи.

Незаперечна досконалість
Графічні плати Gigabyte вигідно вирізняє чудова якість. Оригінальна схемотехніка і висококласна елементна база дають змогу розкрити потенціал ДП у повному обсязі та забезпечують стабільну роботу упродовж усього періоду експлуатації виробу.

Захисна металева пластина
Стильна металева пластина чорного кольору на тильній стороні друкованої плати забезпечує надійний захист і міцність виробу.

Характеристики
Основні
Призначенння
ігрові
Виробник графічного процесора
NVIDIA
Виробник відеокарти
GIGABYTE
Параметри GPU
GPU
GeForce GTX 1660
Пам'ять
Об'єм пам'яті
6 ГБ
Тип пам'яті
GDDR5
Частота пам'яті
8002 МГц
Розрядність шини пам'яті
192 біт
Інтерфейси та роз'єми
Підтримка API
DirectX 12
Інтерфейс
PCI Express 3.0 x16
Вихідні роз'єми
3 x Display Port 1.4, 1 x HDMI 2.0b
Максимальна роздільна здатність
7680 x 4320
Охолодження
Тип системи охолодження
активна
Система охолодження
фірмова (WINDFORCE 2X)
Живлення
Додаткове живлення
1 x 8pin
Рекомендована потужність блоку живлення
450 Вт
Фізичні параметри
Розміри
224 x 121 x 40 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Відеокарта Gigabyte GeForce GTX 1660 Black GV-N1660OC-6GD
Відеокарта Gigabyte GeForce GTX 1660 Black GV-N1660OC-6GD
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових