з 09:00 до 21:00
Камера заднього огляду Gazer CC120
Камера заднього огляду Gazer CC120
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER CC120 0
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER CC120 1

Камера заднього огляду Gazer CC120

Код: 355837
Закінчився
Продано
Опис

Новітня розробка від Gazer, яка поєднує в собі універсальність і передові технології. HD-сенсор із роздільною здатністю 1280х720. Таймер ввімкнення на 10 с у разі запуску двигуна та затримка вимкнення на 10 с у разі вимкнення задньої передачі. Формат сигналу NTSC.

Неймовірний результат під час огляду вночі
Паркувальна відеокамера Gazer CC120 спроєктована на базі надчутливого сенсора HD CMOS 1/4" (1280x720) останнього покоління. Характеристики сенсора в поєднанні з удосконаленими налаштуваннями забезпечують неймовірний результат під час огляду в погану видимість, у сутінку і майже цілковитій темряві. В умовах, де інші відеокамери передають «розмите» й малоінформативне відео з високим вмістом «шуму», Gazer CC120 за будь-якої погоди та в будь-який час доби забезпечує чітке контрастне відео без «синіх шумів» та інших перешкод. Іншими словами, мініатюрна відеокамера Gazer CC120 вночі «бачить» краще, ніж людське око.

Технологія таймерних режимів роботи
В автомобільній відеокамері Gazer CC120 втілена технологія таймерних режимів роботи. Аналогічні функції впроваджені в штатних відеосистемах автомобілів преміумкласу та дають змогу набагато підвищити ефективність системи відеопаркування загалом. Режими активуються за допомогою інноваційної системи комутації та керування, що має вигляд таймерів продовження роботи й попереднього ввімкнення камери. На бажання користувача режими може бути вимкнено або активовано вибірково.

Як відомо, звичайна відеокамера заднього огляду запускається й припиняє свою роботу одночасно з увімкненням/вимкненням задньої передачі. Відеокамера нового покоління Gazer CC120 може передавати відео на монітор навіть після вимкнення задньої передачі (упродовж 10 секунд). Ця функція втілена завдяки спеціальному таймеру продовження роботи та дає змогу безперервно контролювати огляд позаду автомобіля, наприклад під час розвороту в кілька заходів або в разі складних умов паркування.

Таймер попереднього запуску призначено для ввімкнення відеокамери на 10 секунд одночасно із запуском двигуна автомобіля (у разі подання сигналу АСС). Це дає змогу оцінювати ситуацію позаду автомобіля не тільки з увімкненням задньої передачі, але й безпосередньо перед початком руху (з кожним запуском двигуна). Ця функція забезпечує практичність і зручність щоденного використання системи відеопаркування, а також підвищує безпеку руху в авто.

Крім цього, Gazer CC120 має функцію «постійної роботи». Цей режим втілений для того, щоб камеру можна було під'єднати до записувального пристрою як додатковий канал записування, наприклад до дзеркала заднього огляду з вбудованим відеореєстратором Gazer MUW5000 або MUW7000. У такий спосіб запис відбуватиметься з реєстратора, вбудованого в дзеркало, а також із камери заднього огляду, що в підсумку забезпечить вам повноцінне знімання навколо всього автомобіля. Водночас камера Gazer CC120 й далі працюватиме за призначенням — з увімкненням задньої передачі зображення з камери показуватиметься на екрані пристрою.

Ультрагерметичний корпус із захистом IP67
Автомобільна відеокамера Gazer СС120 виготовлена в ультрагерметичному корпусі, працює в широкому температурному діапазоні від -30 до + 70 °C, і має високий ступінь пило- та вологозахисту IP67. Це означає, що пристрій гарантовано забезпечить стабільну роботу в найекстремальніших умовах: спека чи мороз, бруд, пил і незліченне миття під високим тиском.

Повний комплект для під'єднання Plug&Play
Відеокамера заднього огляду для авто Gazer СС120 комплектується інноваційним блоком комутації та керування, особливістю якого є активація й вимкнення таймерних режимів роботи. Традиційно, блок комутації та керування дає змогу під'єднати відеокамеру в систему відеопаркування легко та швидко за принципом Plug&Play. Крім цього, у схемі блока комутації все продумано до найдрібніших деталей, щоб автовласникові не потрібно було щось допрацьовувати або докуповувати. Відеокамера повністю готова до під'єднання та подальшої експлуатації, а користувач заощаджує свої час і кошти.

Важлива перевага блока — спосіб під'єднання живлення відеокамери не від ліхтаря заднього ходу, а від запобіжного блока автомобіля. Від ліхтарів заднього ходу надходить тільки керівний сигнал, за яким реле блока подає живлення до відеокамери. Таке рішення дає змогу запобігти різним перешкодам на зображенні, які найчастіше виникають під час звичайного під'єднання живлення камери безпосередньо до ліхтаря заднього ходу. Також спосіб під'єднання камери Gazer CC120 дає змогу уникнути помилок бортового комп'ютера під час опитування мережі автомобіля.

Крім того, для додаткового поліпшення зображення й мінімізації перешкод, у блоці комутації та керування реалізований LC-фільтр для стабілізації живлення відеокамери. Як захисний елемент застосовують самовідновний запобіжник.

Сумісність з автомобілями
Відеокамера для автомобіля Gazer CC120 дає змогу організувати систему відеопаркування в будь-якому різновиді транспорту. Щоб установлення відеокамери в автомобіль здійснювалося «безболісно», не потребувало пошкодження кузова авто та забирало найменше часу та сил, Gazer пропонує практичне рішення: спеціальні кріплення для інтеграції відеокамери та її подальшого встановлення в штатне місце автомобіля. Асортимент Gazer містить моделі як плафони підсвічування номерного знака.

Кожне кріплення в асортименті Gazer призначене для встановлення в конкретну модель або модельний ряд авто, і повністю ідентичне заводському компоненту авто. Водночас Gazer зберіг не тільки зовнішню ідентичність із вихідним компонентом автомобіля, але і його функціональні особливості. У кріпленнях, подібних до плафона підсвічування номерного знака і призначених для встановлення відеокамери замість заводського плафона, збережена оригінальна підсвітка номера*.

Інтеграція відеокамери Gazer CC120 в той чи інший тип кріплення здійснюється легко та гранично просто. Після вибору сумісного з автомобілем кріплення серії Gazer CAxxx автовласникові досить з'єднати з ним відеокамеру, без жодного складного монтажу, а відтак пристрій повністю готовий до встановлення в авто. До комплекту кожного конкретного кріплення із серії СА входить усе потрібне для з'єднання камери з кріпленням і подальшого встановлення готового рішення в автомобіль.

Якщо автовласник має намір встановити відеокамеру без інтеграції в кузов авто, а також для власників ексклюзивних моделей авто, Gazer додав до стандартної комплектації відеокамери універсальне кріплення з можливістю регулювати кут нахилу камери. За допомогою цього монтажного елемента відеокамеру Gazer CC120 можна встановити в будь-якій частині автомобіля, незалежно від його моделі.

*У тих випадках, коли зберегти оригінальну підсвітку технічно неможливо, використовується плафон зі світлодіодною LED-підсвіткою й колірною температурою 2700К, що дає змогу дістати колір підсвічування номерного знака, що майже не відрізняється від оригінального.

Характеристики
Максимальна роздільна здатність відео
Тип сенсору
Кут огляду
Стандарт захисту
IP67
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера заднього огляду Gazer CC120
Камера заднього огляду Gazer CC120
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових