з 09:00 до 21:00
Камера заднього огляду Gazer CC150
Камера заднього огляду Gazer CC150
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER CC150 0
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER CC150 1

Камера заднього огляду Gazer CC150

Код: 355838
Закінчився
Продано
Опис

Gazer CC150 Інноваційна розробка автомобільної камери від Gazer, покликана стати топовим рішенням на ринку автоелектроніки й дати старт новій ері в системах відеопаркування. Використання HD-сенсора від SONY 1/2.7" з роздільною здатністю 1280х720, який раніше застосовували тільки в системах професійного відеоспостереження й автомобільних реєстраторах, дало змогу вийти на новий рівень якості зображення як вдень, так і вночі.

Камера заднього огляду нового покоління має широкий кут огляду 175°, унікальний режим роботи з плавальною частотою кадрів до 90 к/сек для втілення бездоганного зображення в майже повній темряві, а також спеціальні настроювані режими роботи для комфорту — затримка вимкнення камери на 10 секунд, автоматичний старт камери на 10 секунд під час запуску авто та режим постійної роботи для під'єднання її до відеореєстратора.

Режим знімання вночі й адаптація ступенів експозиції
Паркувальна відеокамера Gazer CC150 побудована на базі надчутливого HD сенсора SONY 1/2.7" з роздільною здатністю 1280х720 (850 ТВЛ), плавальною частотою кадрів від 20 к/сек до 90 к/сек і з удосконаленими налаштуваннями витримки. У разі досягнення максимального значення кадрів за секунду, знижується ефект Motion Blur (розмиття в русі), що впливає на чіткість зображення предметів у русі. Зі зменшенням освітленості в кадрі, відеокамера переходить у режим зниженої частоти кадрів, але водночас підвищується час експонування кожного окремого кадру — режим «витримки». На подібний принцип роботи можна натрапити в професійних відеокамерах, які під час знімання вночі знімають кадри, як ніби вони зроблені в денну пору доби завдяки зміні значення витримки. Отже, в умовах, де інші камери заднього огляду передають «розмите» й малоінформативне зображення з великою кількістю «шуму», автомобільна відеокамера Gazer CC150 в будь-яку пору доби та за будь-якої погоди забезпечує чітке контрастне відео без «синіх шумів» та інших перешкод. Іншими словами, відеокамера для автомобіля Gazer CC150 вночі «бачить» краще, ніж людське око.

Технологія таймерних режимів роботи
Gazer задала новий тренд у системах відеопаркування для автомобілів й утілила технологію таймерних режимів роботи, аналоги якої використовуються в штатних відеосистемах авто преміумкласу. Ці функції впроваджені в інноваційну систему комутації та керування як таймер попереднього запуску відеокамери і таймер затримки вимкнення. На бажання користувача режими можуть бути активовані вибірково або повністю вимкнені.

Таймер попереднього запуску призначений для ввімкнення відеокамери на 10 секунд під час запуску двигуна автомобіля (подання сигналу АСС). Це дає змогу оцінювати умови позаду авто не тільки в разі ввімкнення задньої передачі, а й безпосередньо перед початком руху, що дає ліпшу орієнтацію. Ця функція не тільки підвищує практичність і зручність щоденного використання системи відеопаркування, а й сприяє безпечнішому руху авто.

У відеокамері нового покоління Gazer CC150 втілений таймер затримки вимкнення. Завдяки цій функції зображення з відеокамери буде доступне на моніторі впродовж 10 секунд після вимкнення задньої передачі. Це дасть змогу безперервно контролювати задній огляд під час частого перемикання передач і складного паркування «в кілька заходів».

Крім цього Gazer CC150 має функцію «постійної роботи». Цей режим втілений для того, щоб камеру можна було під'єднати до записувального пристрою як додатковий канал записування, наприклад до дзеркала заднього огляду з вбудованим відеореєстратором Gazer MUW5000 або MUW7000. У такий спосіб запис відбуватиметься з реєстратора, вбудованого в дзеркало, а також із камери заднього огляду, що в підсумку забезпечить вам повноцінне знімання навколо всього автомобіля. Водночас камера Gazer CC150 й далі працюватиме за призначенням — з увімкненням задньої передачі зображення з камери показуватиметься на екрані пристрою.

Ультрагерметичний корпус із захистом IP67
Модель Gazer СС150 виготовлена в ультрагерметичному корпусі з високим ступенем пило- й вологозахищеності IP67, а також широким температурним діапазоном роботи від -30 до +70 °C. Це означає, що відеокамера спеціально розроблена для стабільної роботи в найрізноманітніших умовах: екстремальні температури, бруд, пил і незліченне миття під високим тиском. Gazer CC150 пройшла всі відповідні тестування й показала чудові результати, підкріплені сертифікатами якості та відповідності.

Повний комплект для під'єднання Plug&Play
Модель комплектується інноваційним блоком комутації та керування, особливістю якого є втілення таймерних режимів роботи, а також їхнє вимкнення. Традиційно, блок комутації та керування дає змогу швидко під'єднати відеокамеру до різних пристроїв показу методом Plug&Play. У блоці оптимально розрахована довжина дротів і передбачені всі потрібні компоненти та роз'єми, щоб користувачеві не потрібно було щось докуповувати або видозмінювати.

Важлива перевага блока — спосіб під'єднання живлення відеокамери не від ліхтаря заднього ходу, а від запобіжного блока автомобіля. Від ліхтарів заднього ходу надходить тільки керувальний сигнал, через який реле блока подає живлення до відеокамери й зображального пристрою. Такий тип під'єднання дає змогу унеможливити помилки бортового комп'ютера під час опитування мережі автомобіля. Крім цього, такий спосіб забезпечує стабільний відеосигнал без перешкод на зображенні, які можуть виникати в разі прямого під'єднання живлення камери до ліхтаря заднього ходу автомобіля. Також для поліпшення якості зображення й мінімізації перешкод у блоці комутації та керування реалізований LC-фільтр для стабілізації живлення відеокамери та зображувального пристрою. Як захисний елемент використовується самовідновлювальний запобіжник.

Сумісність з авто
Автомобільна відеокамера Gazer CC150 призначена для організації системи відеопаркування в будь-якому різновиді транспорту. Щоб відеокамера встановлювалася в автомобіль «як рідна», без жодних монтажних пошкоджень кузова та доопрацювань, Gazer впровадила прекрасне рішення — інтеграція пристрою в спеціальні кріплення, призначені для встановлення у відповідне місце автомобіля. Gazer пропонує величезний асортимент таких кріплень, серед яких моделі як плафони підсвічування номерного знака, а також моделі, призначені для встановлення в штатне місце авто. Кожне кріплення сумісне з конкретною моделлю або модельним рядом авто й зовні повністю повторює заводський компонент автомобіля.

Кріплення як плафон підсвічування номерного знака з інтегрованою відеокамерою призначене для встановлення замість оригінального плафона. Водночас Gazer зберегла не тільки зовнішню ідентичність із вихідним компонентом авто, але й функціональні особливості. Плафон Gazer з інтегрованою відеокамерою під час установлення в авто використовує оригінальну підсвітку номера.

Інтегрувати автомобільну відеокамеру Gazer CC150 в те чи інше кріплення дуже просто. Автовласникові досить підібрати потрібну модель кріплення із серії Gazer CAxxx, сумісну зі своїм автомобілем, і виконати прості дії зі встановлення відеокамери. Крім цього, до стандартної комплектації Gazer CC150 входить універсальне кріплення з можливістю зміни кута нахилу відеокамери. За допомогою нього пристрій можна встановити в будь-який автомобіль.

*У тих випадках, коли зберегти оригінальну підсвітку технічно неможливо, використовується плафон зі світлодіодною LED-підсвіткою й колірною температурою 2700К, що дає змогу дістати колір підсвічування номерного знака, що майже не відрізняється від оригінального.

Характеристики
Максимальна роздільна здатність відео
Тип сенсору
Кут огляду
Стандарт захисту
IP67
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера заднього огляду Gazer CC150
Камера заднього огляду Gazer CC150
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових