з 09:00 до 21:00
Відкривачка BergHOFF LEO 7 см
Відкривачка BergHOFF LEO 7 см
ВІДКРИВАЧКА BERGHOFF LEO 7 СМ 0
ВІДКРИВАЧКА BERGHOFF LEO 7 СМ 1

Відкривачка BergHOFF LEO 7 см

Код: 360868
Закінчився
Продано
Опис

Компанія BergHOFF WorldWide — європейський лідер у виробництві посуду та аксесуарів для кухні.

Величезний вибір різних серій кухонного начиння, постійне оновлення асортименту, сміливі дизайнерські рішення, контроль якості продукції — складники успіху BergHOFF. Головний офіс компанії розташований у Хьозден-Золдер, Бельгія.

З 1994 року, активно просуваючи бренд, BergHOFF розвинув широку дилерську мережу та має свої представництва у понад 50 країнах світу. В Україні компанія BergHOFF відома з 1997 року та має незмінну популярність.

BergHOFF ревно стежить за новітніми розробками у сфері виробництва, не боїться експериментувати з різними дизайнерськими ідеями та дуже уважно ставиться до думки своїх покупців. Все це забезпечує бренду міцне становище на ринку в сьогоденні та можливість розвиватися в майбутньому.

Відкривачка для пляшок LEO — необхідний аксесуар на кухні або під час відпочинку на природі. Виготовлена з неіржавкої сталі. Завдяки окантовці із силікону створюється міцне зчеплення з краєм скляної пляшки. Компактна та проста у використанні. Рекомендується мити вручну. Розміри 7 х 7 х 1.5 см.

Характеристики
Стан товару
Колір

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Відкривачка BergHOFF LEO 7 см
Відкривачка BergHOFF LEO 7 см
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових