з 09:00 до 21:00
Викрутка MiJia Screwdriver Set (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH)
Викрутка MiJia Screwdriver Set (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH)
929
ВИКРУТКА MIJIA SCREWDRIVER SET (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH) 0
ВИКРУТКА MIJIA SCREWDRIVER SET (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH) 1
ВИКРУТКА MIJIA SCREWDRIVER SET (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH) 2
ВИКРУТКА MIJIA SCREWDRIVER SET (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH) 3

Викрутка MiJia Screwdriver Set (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH)

Код: 327039
В наявності
929 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Універсальна викрутка з насадками

Викрутка з насадками Mijia xWiha Precision Screwdriver — це надійний, ергономічний, довговічний інструмент від лідируючого виробника. Дана модель викрутки здатна замінити безліч інструментів подібного типу в вашому господарстві. Безсумнівно, придбання такої універсальної викрутки — це вигідна та вдала покупка для будь-якого чоловіка, який гідно оцінить легкість і комфорт її використання.

Відмінний комплект біт

Викрутка з насадками Mijia xWiha Precision Screwdriver оснащена значним комплектом, що складається з 24 магнітних біт високої якості. Міцні, тверді, стійкі до пошкодження і деформації біти задовольнять будь-які потреби в роботі. Як матеріал використовувалася інструментальна сталь з антікаррозійним покриттям і твердістю 60 HRC.

Стильний металевий корпус

Викрутка з насадками Mijia xWiha Precision Screwdriver поставляється в строгому, міцному та практичному металевому корпусі. Завдяки високоякісному процесу його створення та формування корпус має згладжені кути та більш міцну конструкцію, забезпечуючи зручність використання набору з викруткою й насадками. Тактильно приємна текстура поверхні сформована завдяки процесу піскоструминної обробки.

Відмінна німецька якість

Викрутка з насадками Mijia xWiha Precision Screwdriver — це ідеальне втілення кращих сучасних німецьких технологій. Даний інструмент гарантує довгий термін служби та високу якість. Інструмент виготовлений спільно з лідируючим виробником професійних ручних інструментів Wiha. Анодований антикорозійний пенал з викруткою та безліччю насадок стане відмінним подарунком для будь-якого чоловіка.

Максимальний комфорт використання

Викрутка Mijia xWiha Precision Screwdriver оснащена зручною рукояткою. Як матеріал для неї послужив анодований алюміній, міцний і в той же час легкий метал, стійкий до корозійних явищ і пошкодження. Викрутка зручно лежить в руці та абсолютно не ковзає, покращуючи фіксацію. Також на рукоятці є спеціальний ковпачок, який робить більш зручним обертання викрутки з упором в долоню. Ви зможете не перехоплювати рукоятку, тому рука буде менше втомлюватися.

Компактність і зручність зберігання

Викрутка з насадками Mijia xWiha Precision Screwdriver завдяки невеликому стильному пеналу дуже зручна як в зберіганні, так і в транспортуванні. Ви легко зможете взяти з собою інструменти та не боятися випадково втратити щось. Довжина пенала становить всього 16,8 см, а ширина 6,7 см, тому від легко поміститися в сумку або рюкзак. Пенал відкривається та закривається за допомогою натискання на кнопку, тому випадково не зможе відкритися.

Характеристики
Основні
Тип
для точних робіт (прецизійна), зі змінними насадками
Кількість біт у комплекті
24
Накінечник і стрижень
Вид наконечника викрутки/біт
плоский, зірочка, шестигранний
Рукоять та експлуатація
Форма рукоятки
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал рукоятки
метал
Додаткові властивості
Чохол для зберігання
кейс
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Викрутка MiJia Screwdriver Set (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH)
Викрутка MiJia Screwdriver Set (MJJXLSD002QW/BHR4680GL/JXLSD01XH)
929 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових