з 09:00 до 21:00
Samsung Wireless Charger Pad Black
Samsung Wireless Charger Pad Black
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 0
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 1
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 2
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 3
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 4
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 5
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 6
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 7
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 8
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 9
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 10
SAMSUNG WIRELESS CHARGER PAD BLACK 11
Samsung Wireless Charger Pad Black 12

Samsung Wireless Charger Pad Black

Код: 320780
Закінчився
Продано
Опис

Заряджайте ваші мобільні пристрої прямо в чохлі

Заряджайте сумісні смартфони або навушники Galaxy Buds прямо в чохлі, використовуючи для цього індукційну зарядну станцію Samsung EP-P1300B*. Просто розмістіть мобільний пристрій на панелі зарядки, і поповнюйте запас батареї**.

*При тестуванні використовувалися оригінальні чохли Samsung. Аксесуари інших виробників і чохли з товщиною понад 2 мм можуть стати причиною підвищення рівня тепла та збільшення часу зарядки.

**Тривалість зарядного процесу залежить від умов зарядки й особливостей матеріалу чохла. Для коректності процесу розміщуйте мобільний пристрій по центру зарядної станції.

Індикація з функцією затемнення

Кольорові світлодіодні індикатори проінформують про стан процесу. Використовуючи налаштування, ви можете встановити розклад роботи пристрою, таким способом вимикаючи зарядну станцію чи знижаючи яскравість LED-індикації для комфортного нічного відпочинку*.

*Можливість зниження яскравості та інших параметрів доступна тільки для моделей Samsung Galaxy S10 і новіших смартфонів.

Швидка зарядка потужністю до 9 Вт

Індукційна станція Samsung EP-P1300B підтримує функції швидкої зарядки потужністю 9 Вт, щоб ви могли в короткий термін поповнити запас батареї до 100%*. До того ж, дана модель бездротової станції сумісна з адаптерами з підтримкою Adaptive Fast Charging (AFC) та зі стандартом USB Power Delivery (PD)**, тому підходить для використання з різними пристроями***.

*Швидка зарядка можлива тільки при взаємодії з сумісними смартфонами (Galaxy Note5 і новіші моделі, а також iPhone 8 і новіші моделі, пристрої Apple з підтримкою швидкої безконтактної зарядки 7,5 Вт). Тривалість зарядного процесу може залежати від умов використання пристроїв і деяких інших чинників.

**Power Delivery (PD) і Adaptive Fast Charging (AFC) — протоколи швидкої зарядки Samsung.

***Зарядний блок живлення з підтримкою USB Power Delivery (PD) і Adaptive Fast Charging (AFC) купуйте окремо.

Буде доречною всюди

Тонкий, компактний і гладкий корпус індукційної станції виконаний в лаконічному дизайні, тому бездротова зарядка Samsung EP-P1300B буде доречною всюди. Розташуйте її на робочому столі в офісі, чи поставте на тумбочці біля ліжка, щоб завжди мати під рукою надійне джерело енергії для ваших бездротових пристроїв*.

*Для підключення станції Samsung EP-P1300B потрібний вихід до джерела живлення. Для коректної та безпечної роботи використовуйте тільки сумісні й оригінальні кабелі та адаптери.

Зарядка для всіх ваших пристроїв*

Індукційна бездротова станція Samsung EP-P1300B сумісна з різними мобільними пристроями, включаючи моделі Apple та Android. Заряджайте ваш смартфон або бездротові навушники, швидко поповнюючи запас їх батареї.

*Підходить для використання з пристроями з підтримкою стандарту Qi, модельним рядом Galaxy Buds, AirPods 2 та AirPods Pro.

Характеристики
Основні
Тип
бездротовий зарядний пристрій
Роз'єми й інтерфейси
Інтерфейс підключення
USB Type-A
Кабель
Кабель в комплекті
відсутній
Додаткові властивості
Додатково
підтримка технології швидкої зарядки
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Samsung Wireless Charger Pad Black
Samsung Wireless Charger Pad Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових