10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
HDD диск WD My Passport BYVG0010BBK-WESN
HDD диск WD My Passport BYVG0010BBK-WESN
2 399
HDD ДИСК WD MY PASSPORT BYVG0010BBK-WESN 0
HDD ДИСК WD MY PASSPORT BYVG0010BBK-WESN 1
HDD ДИСК WD MY PASSPORT BYVG0010BBK-WESN 2
HDD ДИСК WD MY PASSPORT BYVG0010BBK-WESN 3
HDD ДИСК WD MY PASSPORT BYVG0010BBK-WESN 4
HDD ДИСК WD MY PASSPORT BYVG0010BBK-WESN 5
HDD диск WD My Passport BYVG0010BBK-WESN 6

HDD диск WD My Passport BYVG0010BBK-WESN

Код: 202170
В наявності
2 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

Для кожної подорожі потрібен паспорт.

Накопичувач My Passport — це надійне портативне сховище, яке дає вам впевненість і свободу рухатися вперед у житті. Завдяки новому стильному дизайну, який поміщається у вашій долоні, є простір для зберігання, упорядкування та обміну фотографіями, відео, музикою та документами. Ідеально поєднаний із програмним забезпеченням для резервного копіювання та захисним паролем (тільки для Windows), накопичувач My Passport допомагає зберегти ваш цифровий вміст у безпеці.

Тонкий стиль


Отримайте максимум від своєї подорожі зі стилем, який вам підходить. Новий My Passport був перероблений, щоб отримати зручний, тонкий форм-фактор і доступний у різноманітних яскравих кольорах.

Резервне копіювання


Переконайтеся, що все, що ви створюєте під час власного життєвого шляху – фотографії, відео, музика та документи – не загубиться. Накопичувач My Passport оснащено програмним забезпеченням резервного копіювання, яке можна налаштувати на автоматичний запуск відповідно до вашого розкладу. Просто виберіть час і частоту резервного копіювання важливих файлів із системи на диск My Passport.

Захищено


Вбудоване 256-бітове апаратне шифрування AES із захистом паролем допомагає захистити вміст вашого цифрового життя. Просто активуйте захист паролем і встановіть власний персональний пароль за допомогою нашого програмного забезпечення, яке можна завантажити.

Супер легко


Портативний накопичувач My Passport готовий одразу після вилучення з коробки, включаючи всі необхідні кабелі. А завдяки надшвидкісному USB (5 Гбіт/с) ви можете швидко розпочати резервне копіювання всього свого життя та продовжувати рух вперед.

Працює на Windows і Mac


My Passport відформатовано для Windows® 10+, щоб надати пам’ять за технологією plug-and-play. За допомогою програмного забезпечення WD ви також можете завантажити драйвер NTFS для macOS, щоб ви могли без проблем працювати між операційними системами без переформатування.

Працює з Chromebook


Зовнішній накопичувач My Passport працюватиме синхронно з вашим Chromebook – його перевірено та сертифіковано. Легко додайте додатковий обсяг пам’яті, щоб зберігати більше та працювати з будь-якого місця.

Постійна впевненість


Неможливо сказати, що чекає на вашому власному шляху. Ось чому WD створює накопичувачі відповідно до високих вимог до міцності та тривалої надійності. Крім того, на нього надається 3-річна обмежена гарантія.

Характеристики
Основні
Тип
зовнішній
Призначення
для настільних комп'ютерів
Форм-фактор
2.5 "
Об'єм пам'яті
1000 ГБ
Інтерфейс підключення
USB 3.0 Type-A, USB 2.0 Type-A, USB 3.2 Type-A
Фізичні параметри
Розмір
107.2 x 75 x 11.15 мм
Вага
120 г
Колір
чорний
Матеріал корпусу
пластик
Умови товару
Стан товару
HDD диск WD My Passport BYVG0010BBK-WESN
HDD диск WD My Passport BYVG0010BBK-WESN
2 399 грн