10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
HDD диск Transcend StoreJet 25M3 TS4TSJ25M3S Dark Gray
HDD диск Transcend StoreJet 25M3 TS4TSJ25M3S Dark Gray
5 499

HDD диск Transcend StoreJet 25M3 TS4TSJ25M3S Dark Gray

Код: 213492
В наявності
5 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

StoreJet 25M3

Transcend StoreJet 25M3 – це зовнішній жорсткий диск, який не тільки надійно захищений від ударів, але й оснащений високошвидкісним інтерфейсом USB 3.1 Gen 1 для блискавичної передачі файлів.

Надійний та портативний

Портативний жорсткий диск StoreJet 25M3 має міцний та надійний диск. корпус. Накопичувач дозволить вам легко зберігати і ділитися файлами де б ви не знаходилися. Два варіанти забарвлення, хакі та сіра сталь. Нехай зберігання даних буде стильним!

Надійний захист від ударів

Триступінчастий захист від ударів StoreJet 25M3 відповідає військовим. стандартам США захисту від падіння MIL-STD-810G та гарантує високий рівень безпеки інформації, що зберігається на накопичувачі. Трикомпонентна система захисту від ударів складається з гумового силіконового чохла, внутрішнього демпфуючого підвісу накопичувача та міцного твердого корпусу.

USB Type-A: міцний та надійний роз'єм

Портативний жорсткий диск StoreJet 25M3 має роз'єм USB Type-A, який витримує до 10 тисяч циклів підключень-відключень, гарантуючи надійний захист файлів.

Блискавична швидкість передачі

Оснащений інтерфейсом USB 3.1 Gen 1, StoreJet 25M3 демонструє неймовірно високу швидкість роботи, показуючи швидкість передачі даних до 5 Гбіт/с.

Велика ємність. Збережіть все, що захочете.

StoreJet 25M3 підходить для пристроїв під керуванням ОС Mac та Windows. Максимальна ємність накопичувача в 4ТБ дозволяє зберігати фотографії та відео у високій якості та відео, а також велика кількість документів. Велика ємність та відмінна сумісність роблять накопичувач ідеальним рішенням для зберігання файлів!

Резервне копіювання одним натисканням

StoreJet 25M3 оснащений кнопкою одноразового автоматичного резервного копіювання, яка дозволяє миттєво створити резервну копію ваших даних лише одним натисканням*. За допомогою цієї ж кнопки користувач може повторно підключити жорсткий диск до комп'ютера без необхідності його фізичного від'єднання від роз'єму.

*Потрібне програмне забезпечення Transcend Elite

Екстремальний захист, підвищена безпека

Пристрої зберігання Transcend мають ексклюзивні функції безпеки та блокування накопичувача. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite ви можете захистити свої дані відповідним високим стандартів інформаційної безпеки.

Характеристики
Основні
Форм-фактор
2.5 "
Об'єм пам'яті
4000 ГБ
Інтерфейс підключення
USB 3.1 Gen 1 Type-A
Надійність і ергономіка
Стійкість до ударів
є
Фізичні параметри
Розмір
129.5 x 80.8 x 24.1 мм
Вага
294 г
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

HDD диск Transcend StoreJet 25M3 TS4TSJ25M3S Dark Gray
HDD диск Transcend StoreJet 25M3 TS4TSJ25M3S Dark Gray
5 499 грн