з 09:00 до 21:00
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-325 Profi інверторний
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-325 Profi інверторний

Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-325 Profi інверторний

Код: 494504
Закінчився
Продано
Опис

Якщо Ви вирішили купити зварювальне обладнання для дому, і не хочете витрачати нечувані суми, але при цьому бажаєте отримати максимальну вигоду від покупки, тоді неодмінно варто розглянути Зварювальний напівавтомат Сталь MULTI-MIG-325 PROFI. Це чудовий побутовий зварювальний апарат, який дозволить Вам професійно виконувати зварювання металоконструкцій, модель відмінно справляється як з тонким металом, так і серйозними в плані товщини заготовками, так що він легко зварює навіть швелери, профілі і куточки. Ми хочемо акцентувати Вашу увагу на тому, що модель орієнтована на домашнє використання, на роботу в руках новачка, так що має ергономічну панель управління і гранично просту систему роботи, з якою впорається навіть самий недосвідчений майстер.

Функція зварювання алюмінію

Зверніть увагу н те, що купити зварювальний апарат Сталь вірне рішення з оглядкою на його розширений функціонал. Сталь MULTI-MIG-325 PROFI володіє можливістю роботи з кольоровими металами, маючи у своєму розпорядженні такий апарат Ви зможете зварювати навіть алюміній, чого не можна робити з аналогами від інших виробників.

MIG/MAG/MMA - режими зварювання

Зверніть увагу на широкий перелік типів зварювання, з якими може впоратися представлена модель. Вона може працювати як в середовищі захисних газів в режимі напівавтоматичного подачі дроту, тобто MIG/MAG, так і в режимі ручного дугового зварювання штучним електродом постійним струмом в режимі ММА. Така гнучкість дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якої ситуації, Ви зможете легко впорається з будь-якою поставленою задачею незалежно від її характеру. Примітно те, що з одного режиму в інший апарат переходить одним перемиканням тумблера.

Повна комплектація

Ми хочемо порекомендувати Вам купити зварювальний напівавтомат дешево для будинку Сталь MULTI-MIG-325 PROFI, у нього в комплекті є все необхідне для використання відразу ж після придбання, включаючи і гарнітуру для роботи в будь-якому з доступних апарату режимів.

Широкий діапазон зварювального струму

Представлена модель неодмінно заслуговує Вашої уваги, оскільки має високий робочий потенціал, точність і ергономіку. Ми хочемо звернути Вашу увагу на те, що гнучкість в роботі багато забезпечується тим, що у даного інвертора є можливості виконувати регулювання зварювального струму. Сама по собі регулювання точне і плавне, вона дозволить вибрати оптимальний параметр роботи у відповідності з поставленими завданнями.

Працює в діапазоні напруг - 180-240 В

Ми хочемо звернути Вашу увагу на те, що на зварювальний напівавтомат ціна низька, але при цьому Сталь MULTI-MIG-325 PROFI показує високий робочий результат завдяки якісному мережевого фільтру і блоку живлення. Він відмінно справляється з роботою за умови зниженої і підвищеної напруги в мережі, до того ж під час роботи він не страждає від перепадів в мережі і захищений від короткого замикання.

Два цифрових дисплея

Гнучкість налаштування даного апарату передбачає використання двох дисплеїв на панелі управління, що дає можливість не тільки якісно налаштувати сам інструмент, але й домогтися найвищої точності ів регулювання основних параметрів.

Робота з дротом

Завдяки використанню посиленого приводного механізму, механізму подачі дроту, забезпечується якісна експлуатація даної моделі. З таким апаратом можна використовувати котушки від 1 кг до 5 кг, до того ж сама дріт може бути обмідненої, а можна використовувати і флюсовую дріт.

Функції Anti Stick, Hot Start, Arc Force

Завдяки використання інверторних технологій, модель володіє всіма сучасними системами, що поліпшують якість роботи самого агрегату. Ми хочемо акцентувати Вашу увагу на тому, що купити зварювальний напівавтомат Сталь MULTI-MIG-325 PROFI вірне рішення, його система анти залипання, форсажу дуги і гарячого старту значно збільшать якість експлуатації такого інструменту.

Євро-рукав

Ми настійно рекомендуємо Вам купувати зварювальне напівавтомати ті, у яких еврорукав, така конструкція найкраща і надійна, вона забезпечує якісну експлуатацію апарату і дозволить обслуговувати сам рукав у разі необхідності, аж до повної заміни.

Комплектація:

  • Набір кабелів для зварювання в режимі ММА (кабель з електродотримачем 1,7 м і кабель маси 1,3 м)
  • Євро-рукав; 3 м.
  • Захисний зварювальний щиток, щітка-молоток.
  • Контактні наконечники: 0.6+0.8+0.9+1.0 +1.0 AL.
  • Інструкція.
Характеристики
Вага
Напруга
Діаметр зварювального дроту
Захист від перегріву
Стан товару
Новий
Товщина дроту

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-325 Profi інверторний
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-325 Profi інверторний
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових