з 09:00 до 21:00
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-285 Profi
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-285 Profi

Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-285 Profi

Код: 494506
Закінчився
Продано
Опис

Зварювальний напівавтомат Сталь MULTI-MIG-285 PROFI; це професійний зварювальний апарат, який ідеально підійде як для домашнього використання, так і для роботи в майстерні або ж на виробництві. Ми хочемо відзначити функціональність і ергономіку даної моделі, вона настільки проста у плані роботи, що навіть самий недосвідчений майстер зможе за гранично короткий час освоїти його і виконувати будь-які завдання ефективно і якісно. Зверніть увагу і на те, що на зварювальний напівавтомат невисока ціна, що робить його вигідним придбання, а при інтенсивному використанні він дуже швидко себе окупає.

Спеціальна функція зварювання алюмінію

Ми рекомендуємо купити зварювальний напівавтомат для себе Сталь MULTI-MIG-285 PROFI, модель дозволить Вам виконувати широкий спектр задач, у тому числі і зварювати заготовки з алюмінію, що збільшує Ваші можливості в роботі майстра.

Всі необхідні аксесуари в комплекті

Незалежно від того, які цілі Ви будете ставити перед зварювальним апаратом, у нього в комплекті є все необхідне для обох видів зварювання, що дозволить вступити до роботи відразу ж після придбання апарату.

Широкий діапазон зварювального струму

Ви зможете виконувати регулювання зварювального струму у відповідності з тим, який тип роботи виконуєте. Правильно підібраний параметр дозволить виконувати завдання максимально якісно та ефективно. Варто відзначити, що сама регулювання плавне і виконується в широкому діапазоні 50-285 А.

Два цифрових дисплея

У даній моделі передбачена функціональна панель керування з двома дисплеями. Вона забезпечить точність настроювання параметрів роботи і контролю якості настройки, що збільшить точності виконання зварювальних робіт і забезпечить додаткову ергономіку для зварювального апарату.

Вбудований рукав модель Multi-MIG-285

У моделі інтегрований рукав, така спрощена конструкція дозволить Вам заощадить кошти, так як на зварювальний напівавтомат ціна низька. Незважаючи на таку конструкцію апарат піддається обслуговування.

Робота від вхідної напруги 180-240 В

Зверніть увагу на те, що модель обладнана якісним блоком живлення, який дозволить домогтися бажаного результату роботи навіть за умови зниженої або підвищеної напруги в мережі, що особливо актуально для побутової сфери.

Функції Anti Stick, Hot Start, Arc Force

Модель оснащена всіма необхідними функціями для якісної роботи з будь-якими типами металів. Ми рекомендуємо Вам купити зварювальний напівавтомат дешево Сталь MULTI-MIG-285 PROFI з системами форсажу дуги, антизалипания і гарячого старту.

Характеристики
Вага
Напруга
Діаметр зварювального дроту
Захист від перегріву
Стан товару
Новий
Товщина дроту

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-285 Profi
Зварювальний апарат СТАЛЬ Multi Mig-285 Profi
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових