с 09:00 до 21:00
Чехол-накладка Rokform Rugged для iPhone X/XS Metal противоударный
Чехол-накладка Rokform Rugged для iPhone X/XS Metal противоударный
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 0
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 1
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 2
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 3
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 4
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 5
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 6
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 7
ЧЕХОЛ-НАКЛАДКА ROKFORM RUGGED ДЛЯ IPHONE X/XS METAL ПРОТИВОУДАРНЫЙ 8

Чехол-накладка Rokform Rugged для iPhone X/XS Metal противоударный

Закончился
Код: 575020
Продано
Описание

Благодаря прочному чехлу на вашем iPhone XS / X вы будете спокойны, зная, что ваш телефон выдержит любые скольжения или падения до 6 футов (почти до 2 метров). Благодаря встроенной магнитной технологии Rokform вы откроете новые способы пользование телефоном - от ненавязчивого GPS-навигационного устройства к установлению таймера в тренажерном зале. Широкий выбор цветов позволяет оживить ваш любимый инструмент для работы и игры.

DUAL COMPOUND ULTRA LIGHT: Противоударный чехол имеет нашу защитную твердую внешнюю оболочку из поликарбоната с мягким ударопрочным сердечником.

НАШ самых безопасных ЧЕХОЛ: превышает военные стандарты испытаний на падение MIL-STD 801G-516.6, поэтому вам не придется беспокоиться о удары и падения.

СИСТЕМА БЛОКИРОВКИ TWIST LOCK: установите телефон на множество дополнительных аксессуаров для велосипедов, автомобилей, мотоциклов и тому подобное.

Магнитные ТЕХНОЛОГИИ: Специально разработан неодимовый магнит позволяет прикрепить телефон почти к любой магнитной поверхности. Не имеет негативного влияния на ваш GPS, кредитные карточки, Wi-Fi, Apple Pay, Bluetooth, камеру или передачу данных

Найжорсткіші матеріали навколо

Потрібен ультразахисний чохол для вашого iPhone X? Міцний чохол Rokform - один із наших найбільш захисних випадків. Побудований з ударопрочного полікарбонатного обладунку та м'якого внутрішнього вкладиша з посиленими кутами, призначеного для амортизації ударів та падінь. Ця конструкція забезпечує подвійний рівень захисту, що перевищує військові стандарти випробувань на падіння MIL-STD 801G-516.6. Він був створений з урахуванням активних людей і використовується в різних видах спорту, діяльності та промислових цілях.

Запатентована система кріплення

Завдяки інноваційній запатентованій RokLock Quad Tab Twist Lock системі кріплення, наш надійний чохол для iPhone дозволяє кріпити пристрій практично до будь-якої твердої поверхні, включаючи автомобільну панель, велосипед, коляску або навіть вашу гольф-кошик. Насолоджуйтесь зручністю вільних рук в дорозі.

Безпечна магнітна технологія

Rokform відкрив нові позиції завдяки нашій безпечній магнітній системі кріплення для Apple iPhone. Наш міцний чохол для iPhone XS / X має вбудований магніт Roksafe, який дозволяє встановити iPhone на одне з наших популярних кріплень для магнітів або інші магнітні поверхні. Цей магніт не впливає на вашу GPS-навігацію, Wi-Fi, Bluetooth, застосуйте оплату, збільшуйте або завантажте швидкість, стільниковий прийом або кредитні картки! Це було доведено безмежно корисним та безпечним з 2011 року.

Побудований у с тилі мілітарі

Наш надійний захисний чохол для iPhone XS / X пройшов ретельне тестування, щоб переконатись, що він витримує важкі життєві удари. Насправді ми стоїмо за кожною справою, яку продаємо. Якщо у вас коли-небудь виникнуть проблеми з продуктом Rokform, наша команда прийде на допомогу.

Додатковий захист екрану

Міцний чохол Rokform для iPhone XS / X має 4-точковий захисний захист спереду та ззаду, який трохи піднімає пристрій, коли він розміщений на твердій поверхні. Це допомагає захистити ваш телефон від абразивних матеріалів, які можуть подряпати, тріснути або навіть зруйнувати екран, і утримує телефон від ковзання по гладких поверхнях, коли він розміщений обличчям вниз або обличчям вгору.

Негабаритні портові отвори

Наш універсальний корпус iPhone XS / X міцний має надзвичайно великі отвори для портів зарядного пристрою та динаміків, що робить його простим у використанні та прослуховуванні улюблених мелодій.

Легко натискати підняті кнопки

Ми послухали відгуки та покращили реакцію кнопок і трохи підняли їх, щоб їх було легше знаходити та натискати.

Тонкий, легкий дизайн

Забудьте про громіздкі, важкі футляри - наш тонкий і легкий і не зважить вас. Отримайте необхідний протиударний захист за допомогою тонкого тонкого профілю. Легко всуньте його та висовуйте з кишені.

Характеристики Чехол-накладка Rokform Rugged для iPhone X/XS Metal противоударный
Совместимость
Производитель телефона
Apple
Модель телефона
Apple iPhone XS, Apple iPhone X
Основные
Тип
бампер
Особенности
противоударный
Физические параметры
Цвет
серый
Материал
поликарбонат, термополиуретан (TPU)
Условия товара
Состояние товара

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления

Чехол-накладка Rokform Rugged для iPhone X/XS Metal противоударный
Чехол-накладка Rokform Rugged для iPhone X/XS Metal противоударный
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових