с 09:00 до 21:00
Противень TRAMONTINA Barbecue для приготовления на гриле, 28 см (20846/028)
Противень TRAMONTINA Barbecue для приготовления на гриле, 28 см (20846/028)
3 099
ПРОТИВЕНЬ TRAMONTINA BARBECUE ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НА ГРИЛЕ, 28 СМ (20846/028) 0
ПРОТИВЕНЬ TRAMONTINA BARBECUE ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НА ГРИЛЕ, 28 СМ (20846/028) 1
ПРОТИВЕНЬ TRAMONTINA BARBECUE ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НА ГРИЛЕ, 28 СМ (20846/028) 2
ПРОТИВЕНЬ TRAMONTINA BARBECUE ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НА ГРИЛЕ, 28 СМ (20846/028) 3
ПРОТИВЕНЬ TRAMONTINA BARBECUE ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НА ГРИЛЕ, 28 СМ (20846/028) 4

Противень TRAMONTINA Barbecue для приготовления на гриле, 28 см (20846/028)

Код: 394307
В наличии
3 099 грн

Способы оплаты:

Наличными при получении товара, наложенный платеж, Visa и MasterCard, Перевод на счет ФОП и ТОВ

  • Возврат 14 дней
  • Гарантия 3 месяца
Описание

. Деко Barbecue
. Матеріал решітки: анодований алюміній
. Матеріал ручок: хромована вуглецева сталь
. Колір: чорний/сталевий
. Призначення: для приготування на грилі

TRAMONTINA ЗАПРОШУЄ НА БАРБЕКЮ ПО-БРАЗИЛЬСЬКИ

Як і будь-яка інша латиноамериканська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м'ясо, яке володіє смачною назвою Сhurrasco.

Літо - найкращий час для приготування смачних страв на вогні під відкритим небом. Складно знайти популярніший спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля. Саме такий спосіб є максимально простим і одночасно ефективним, крім того, приготування м'яса й овочів на грилі перетворює будь-який пікнік у маленьку пригоду. Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати вишуканіші і екзотичніші варіанти. Один з них - бразильське чураско.

Традиційно для приготування чураско бразильці використовували добірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птиці. У будь-якому разі, головним у чураско є не те, З ЧОГО ЙОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю і спеціями.

Найважливіше в приготуванні чураско - правильно нарізати м'ясо поперек волокон, нанизати на шампур зі зручною ручкою і обсмажити на розпеченому деревному вугіллі. Подавати до столу чураско треба безпосередньо на шампурах, зрізуючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою в рот. Так м'ясо максимально довго залишається гарячим і соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку й аромату. Ось саме через таку технологію приготування і вживання в справі чураско величезне значення має гідний кухонний інструмент!

Бренд Tramontina як ніхто інший добре розбирається в бразильській кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який рецепт з будь-якого м'яса ви не вибрали би для приготування смачного чураско, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає в себе решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!

Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлено з особливої нержавіючої сталі й оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти. 

Маючи в наявності будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро та порадувати друзів смачним соковитим чураско!

 

Характеристики
Состояние товара

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления

Противень TRAMONTINA Barbecue для приготовления на гриле, 28 см (20846/028)
Противень TRAMONTINA Barbecue для приготовления на гриле, 28 см (20846/028)
3 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових