з 09:00 до 21:00
Смарт замок підвісний Noke Padlock з Bluetooth Silver
Смарт замок підвісний Noke Padlock з Bluetooth Silver
СМАРТ ЗАМОК ПІДВІСНИЙ NOKE PADLOCK З BLUETOOTH SILVER 0
СМАРТ ЗАМОК ПІДВІСНИЙ NOKE PADLOCK З BLUETOOTH SILVER 1

Смарт замок підвісний Noke Padlock з Bluetooth Silver

Код: 73662
Закінчився
Продано
Опис

Історія місцезнаходжень

Ви можете переглянути карту, на якій позначається місцезнаходження вашого замку Noke Padlock. Відмінна можливість відстежити місцезнаходження багажу, що знаходиться в дорозі.

Стійкість до будь-яких погодних умов

Noke Padlock розроблений таким чином, що ви можете використовувати його в будь-якому місці і в будь-яких умовах. Всі кнопки, датчики і батарея розташовані всередині замку і захищені силіконовими кільцями ущільнювачів, які надійно оберігають електронну начинку від проникнення води, бруду і захищають замок від пошкодження.

Особливий дизайн

Дизайн замку Noke Padlock ретельно розроблений і продуманий: завдяки гладкій поверхні, компактності і обтічної форми, замок простий у використанні і його зручно носити з собою. Це рідкісне поєднання краси і ергономіки.

Міцність

Корпус і дужка замка виготовлені з високоякісної сталі, завдяки чому навісний замок Noke Padlock дуже міцний і надійний. Noke Padlock оснащений також новітньою технологією проти механічного розтину і злому, тому ви можете бути впевнені, що ваше майно надійно захищене від злодіїв.

Тип і термін служби батареї

Noke Padlock працює на плоскій замінної батареї, яка прослужить рік при регулярному використанні замку. Додаток Noke попередньо попередить вас про необхідність заміни батареї за певний час до того, як виникне така необхідність. Щоб замінити батарею, просто розблокуйте Noke Padlock і зніміть задню кришку. Ніяких інструментів не знадобиться. У замку використовується стандартна батарея типу 2032 (як для годинника), яку можна знайти практично в будь-якому магазині.

Задня кришка

Коли дужка замка знаходиться в незамкнутому положенні, задню кришку замка Noke Padlock можна легко зняти для швидкої і зручної заміни батареї.

«Запуск» від зовнішнього джерела живлення

Якщо внутрішня батарея замку повністю розрядилася, а замок знаходиться в закритому положенні, то ви можете використовувати зовнішню батарею для "запуску" Noke Padlock, щоб розблокувати замок в звичайному режимі і замінити використану батарею. Ця функція допоможе уникнути неприємних ситуацій, коли замок закритий і його неможливо розблокувати.

Функція розблокування за допомогою кодових натискань

Якщо ваш телефон загубився, зламався або батарея телефону розрядилася, і ви не можете відкрити замок за допомогою телефону, то на допомогу прийде ваш надійний запасний план - функція кодових натискань. Для цього вам потрібно попередньо налаштувати унікальну комбінацію коротких і довгих натискань на дужку замка. Якщо коли-небудь виникне необхідність відкрити замок вручну, ви можете використовувати кодову комбінацію натискань і без проблем відкрити ваш замок Noke Padlock.

Кріплення і трос для велосипеда

Якщо ви плануєте використовувати замок Noke Padlock для пристібання вашого велосипеда, то вам знадобиться спеціальний трос і кріплення для велосипеда (не входять в комплект поставки). Кріплення та трос встановлюються на седлодержатель велосипеда і зручно перевозяться разом з замком.

Bluetooth-брелок

Не всі люди користуються мобільним телефоном, а багато хто просто не носять з собою телефон всюди. Саме тому виробник пропонує спеціальний Bluetooth -брелок, який можна придбати додатково. Брелок дозволяє розблокувати замок Noke Padlock без допомоги смартфона і без тактильних кодових натискань. За допомогою брелока ви відкриваєте замок Noke Padlock таким же чином, як відкриваєте двері автомобіля.

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт замок підвісний Noke Padlock з Bluetooth Silver
Смарт замок підвісний Noke Padlock з Bluetooth Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових