з 09:00 до 21:00

Ігри на PlayStation 5

Відгуки про товари

Дарували сину на день народження цю гру, повністю задоволений, при запуску можна вибрати мову якою зручніше користуватися. Сам дизайн гри люди та діалог між персонажами відчуваються наче між живими, бувають навіть смішні моменти. Також завдяки крутій графіці передають всю атмосферу змового Тайм Сквера, а також є багато пасхалок та дають змогу повністю зануритися у світ людини Павука. Ще нас здивувала більш детальна і розширена карта світу. Гра виправдала всі наші очікування.

user

Пройшов 4 боси, залишилося менше половини гри, скажу що гра себе виправдала, незважаючи на те, що багато хейту чув. Гра затягує навіть після того, як ти вмираєш і вмираєш. Награв 22 години, думаю ще мінімум 10-15 буде. Раджу.

user

Гра супер, всім раджу, сюжет неперевершений. Кодзіма - геній, нічого не додати)))

user

Не ожидал, что физики в этой части на порядок круче и приятнее, чем в предыдущей части, либо в той же Forza Horizon 5. Да-да, тут физика у внедорожников и некоторых легковых авто лучше чем в Forza. Графика просто приятнейшая и атмосферная, в 2К просто красиво играть, чем в 1080р. Погодные эффекты тоже красивые и атмосферные.

user

Дуже гарна гра. Купуйте! Набагато краще ніж кіно. Доповнення про Хлою Фрейзер, не менш якісна ніж основна гра по Нейтана Дрейка та його брата Сема

user

Саме те, щоб заспокоїти нерви. час пролітає непомітно поки ви ораєте поля, розводите бджіл чи валите ліс. по графіку та фізиці не Мадраннер звичайно, але зате тут є ваш власний будинок і навіть собака яку можна гладити) рекомендую

user

Абсолютний шедевр! Horizon Forbidden West — це все, на що я сподівався. У першій грі було чудове знайомство з Елой та її підходом до порятунку світу від невпорядкованих машин. Тепер на Забороненому Заході її подорож продовжується. ще більший список абсолютно нових машин, який мене точно здивував. Оновлене дерево навичок у FW є фантастичним, так багато нових можливостей для покращення навичок. Нова зброя, яку ви знаходите в різних поселеннях, вражає – я постійно знаходжу кращу зброю, просуваючись у грі, що дозволяє мені боротися з більш складними ворогами, надаючи мені потужну перевагу. вибір одягу величезний - тепер кожен вибір одягу має власну статистику. Розвиток персонажа суперовий. Короче, я в захваті

user

Чудова гра. Я отримав величезне задоволення від сюжету, геймплею та візуальної складової. Фанатам Стражів Галактики рекомендую без варіанта.

user

Чудова історія, оновлена графіка вражає, ідеально підійде для нових гравців, які не грали в оригінал. Ціну я вважаю могли б зробити меншою, або зробити варіант оновлення для власників оригіналу, але кожен вирішить для себе чи готовий він платити цю ціну. Також не забуваємо, що через декілька місяців, будуть перші знижки.

user

Гра, яка вийшла зовсім несподівано і до якої багато хто ставився скептично - а дарма. Це гідний продовжувач серії, який за гумором коштує трохи нижче за оригінальну Tales from the Borderlands, і на десять голів вище, ніж Borderlands 3.

user

Ігри для консолі PS5 вражають реалістичністю не лише новачків, а й професійних геймерів. Вони з головою занурюють у віртуальний світ та викликають справжню бурю емоцій.

☝️ Але перед тим, як купити гру на Sony PlayStation 5, потрібно переконатися, що вона сумісна з "плойкою". Адже інакше вона просто не запуститься. Щоб вам було легко розібратися, ми прописали сумісність у характеристиках кожного продукту. 

Ігри для PlayStation 5 мають вікові обмеження. Найпростіші – розраховані на дітей віком від 3-х років. Усі вони мають мультяшних героїв та навчальний сюжет. 

Найцікавіші диски доступні користувачам від 12-18 років і більше. Вони мають більш закручений і цікавий сюжет, часто з філософським контекстом. А ще – такі ігри часто підтримують мультиплеєр та мають складні рівні. Ціна, як правило, вища за середню. 
           

🎮 Ігрові жанри

Кожна гра на PlayStation 5 має свої особливості та задіює різні навички гравця – швидкість реакції, вміння керувати автомобілем, стратегічне мислення, спритність тощо. Залежно від цього, ігри на соні плейстейшн мають різні категорії. Ось найцікавіші з них: 

  • АркадиСкладаються із серії коротких рівнів із поступовим підвищенням складності.
  • Екшн. Містять елементи динамічних баталій, погонь та перестрілок. У більшості випадків геймери змагаються між собою, тому потрібна швидка реакція та координація рухів.  
  • Жахи. Тримають гравця PS5 у напрузі до кінця сюжетної лінії. Головному герою часто доводиться виживати у суворих та містичних умовах.
  • Перегони. Гравці в PlayStation 5 змагаються у швидкості, спритності та вмінні водити транспортний засіб – автомобіль, літак, мотоцикл, човен.
  • Платформери. Суть гри – долати перешкоди та збирати очки. З кожним рівнем складність зростає. 
  • Пригоди. У центрі гри на PS5 знаходиться головний герой, який поступово розкриває сюжетну лінію. Характеризується непередбаченими та цікавими ігровими поворотами.   
  • Roguelike. Піджанр рольових ігор для моделі PlayStation 5, в якому рівні формуються випадковим чином. Щоразу після поразки, гравець проходить унікальний ігровий шлях, який повністю відрізняється від усіх попередніх.
  • Рольові. Кожен гравець на PlayStation 5 має унікального героя, якого потрібно розвивати і прокачувати, щоб перемогти суперників. 
  • Симулятори. Дозволяють відчути себе у різних ролях – водія, підприємця, спортсмена тощо. Симулятори на PS5 якнайточніше імітують реальну діяльність, тому підходять для навчання. 
  • Слешери. Акцентує увагу на бойових зіткненнях, де персонажі використовують різноманітну зброю та магічні здібності для боротьби з ворогами. 
  • Спортивні. Максимально реалістично імітують змагання на PS5 з таких видів спорту, як футбол, бокс, гонки, баскетбол, теніс тощо. 
  • Стратегії. Вимагають виважених дій та рішень, адже під керуванням гравця знаходиться ціла система. В основному, на PS5 зустрічається військова тематика, де потрібно бути готовим до будь-яких дій супротивника.
  • Файтинги. У цьому жанрі ігор на ПС5 гравці змагаються між собою у рукопашному бою або з використанням спеціальної зброї. Підтримується мультиплеєр.
  • Шутери від першої особи. Особливе розташування камери дозволяє гравцеві максимально відчути себе головним героєм. Здебільшого, на екрані видно лише руки та зброю головного героя.
  • Шутери від третьої особи. Камера розташована ззаду або зверху від головного героя, тому гравець у PS5 може повністю спостерігати за його діями.
     

🗺️ Локалізація – ігри на PlayStation 5

Цей параметр вказує під який регіон заточена гра для PlayStation 5. Ось основні актуальні для України види локалізації:

  • Англійська версія. Всі тексти, діалоги та інтерфейс PS5 англійською мовою. Ігрові елементи (гумор, ідіоми, манера спілкування) теж адаптовані під англомовну культуру, щоб забезпечити повне занурення у сюжетну лінію. Озвучення виконано носіями мови.
  • Російська версія. Повна адаптація гри для PlayStation 5 під російськомовну аудиторію, включаючи мову діалогів, інтерфейс та культурні елементи
  • Російські субтитри. Бюджетна локалізація продуктів для PS5, де всі діалоги та взаємодії між персонажами супроводжуються російськими субтитрами. 
  • Українські субтитри. Вся взаємодія з ігровими героями супроводжується українськими субтитрами.

Часто відеоігри на PS5 підтримують кілька видів локалізації. Вибрати відповідний можна в налаштуваннях соньки.
 

🤖 Додаткові особливості

Ігри на PlayStation 5 можуть мати спеціальні можливості, які роблять геймплей ще цікавішим і захоплюючим. Ось які ігри вам сподобаються: 

Перед тим, як придбати гру на PS5, перевірте, чи вона підтримує мультиплеєр. Він дозволяє декільком користувачам грати разом в одну і ту ж гру онлайн.

Цей режим найчастіше зустрічається у гонках, файтингах та шутерах. Одночасно можна змагатися з більш ніж сотнею гравців у PS5 з різних куточків світу.
 

Чому варто купити ігри на Плейстейшен 5 саме у МТА

Ми одні з перших в Україні отримуємо від світових брендів нові ігри PlayStation 5, які ще недавно були на презентації. Асортимент магазину МТА містить ігри будь-яких жанрів, просто скористайтеся фільтром в лівій частині сторінки. А ось ще кілька наших переваг:

  • ✔️гарантія на кожну гру для PS5;
  • ✔️доставка протягом 1-3 днів;
  • ✔️кешбек.

☝️ У каталозі магазину МТА ви можете підібрати собі новинки на PlayStation 5 за найвигіднішою ціною.

 

10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових