з 09:00 до 21:00
Адаптер для навушників Asus ROG Clavis 90YH02N0-B2UA00
Адаптер для навушників Asus ROG Clavis 90YH02N0-B2UA00

Адаптер для навушників Asus ROG Clavis 90YH02N0-B2UA00

Код: 353109
Закінчився
Продано
Опис

Звук найвищого класу
ROG Clavis — це кишеньковий цифро-аналоговий перетворювач з інтерфейсом USB, який допоможе поліпшити роботу практично будь-якої сумісної з ним гарнітури. У ньому використовується четверний ЦАП ESS 9281 з підсилювачем, підтримується аудіофільський формат MQA і реалізована функція інтелектуального шумозаглушення для мікрофона.

Корпус ROG Clavis зроблений з алюмінію й наділений барвистою синхронізовною підсвіткою Aura. Під'єднання до джерела аудіосигналу відбувається через вбудований роз'єм USB-C або адаптер для роз'єму USB 2.0.

Четверний ЦАП ESS 9281
Вбудований в ROG Clavis підсилювач підтримує гарнітури з опором до 300 Ом, а для оброблення звуку без втрати якості застосовується чип ESS 9281, що містить чотири цифро-аналогові перетворювачі, кожен із яких відповідає за певну частину діапазону: низькі, середні, високі й ультрависокі частоти. Об'єднаний вихідний аудіосигнал має разюче співвідношення сигнал/шум — 130 дБ, тому з ROG Clavis ви зможете насолодитися неймовірно деталізованим, реалістичним і чистим звучанням.

Hi-Res Audio icon
Вбудований модуль MQA
Технологія Master Quality Authenticated (MQA) — це новий стандарт кодування, що забезпечує звучання студійної якості. Вбудований у ROG Clavis модуль обробки аудіоформату MQA слугує для відтворення відповідних аудіоматеріалів, наприклад, із музичної онлайн-платформи Tidal.

Технологія Hyper Grounding
Завдяки ексклюзивній технології Hyper Grounding, що застосовується у виготовленні багатошарової друкованої плати пристрою, аудіосигнал передається з мінімальним рівнем спотворень.

Інтелектуальне шумозаглушення
В ROG Clavis реалізована технологія інтелектуального шумозаглушення для мікрофона, що підвищує якість голосового зв'язку. Її основу становить спеціальний процесор із профілями, що ґрунтуються на системі штучного інтелекту, спроможний ефективно виділяти голос користувача з навколишнього шуму.

Сумісність із гарнітурами
ROG Clavis сумісний із будь-якою гарнітурою, що під'єднується за 4-контактним аудіоінтерфейсом 3.5 мм.

Найвища якість звукозапису досягається у разі використання гарнітур з односпрямованим мікрофоном.

Широка сумісність
Під'єднання адаптера ROG Clavis до комп'ютерів, смартфонів й ігрових консолей відбувається через роз'єм USB-С, а для більшої сумісності в комплекті йде перехідник на роз'єм USB 2.0.

ASUS Aura Sync
Синхронізовна підсвітка Aura
Користувач може легко настроювати підсвітку адаптера, вибираючи з понад 16,8 мільйона відтінків і безлічі встановлених візуальних ефектів.

Алюмінієвий корпус
Пристрій зроблений в алюмінієвому корпусі, дизайн якого виражає геймерську естетику серії ROG.
Мобільний режим
Для смартфонів та ігрових консолей.

Комп'ютерний режим
Для комп'ютерів і ноутбуків — з підтримкою формату 384 кГц/32 біти.
Застосунок Armoury Crate
Armoury Crate — це програмне забезпечення з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, за допомогою якого можна легко настроїти всі параметри ROG Clavis. Тут вмикається функція інтелектуального шумозаглушення для мікрофона й обробка формату MQA, активується режим віртуального просторового звучання у форматі 7.1, настроюється еквалайзер і баланс рівнів звуку для різних каналів, а також створюються й застосовуються аудіопрофілі з різними наборами параметрів, оптимізовані під конкретні сценарії використання пристрою та ігри різних жанрів.

Характеристики
Колір
Додатково
легке під'єднання до різних пристроїв (смартфони; пк; mac; playstation 5; nintendo switch), технологія інтелектуального шумоприглушення покращує запис звуку з мікрофона гарнітури, за, програма armoury crate для гнучкого налаштування всіх функцій (віртуальний звук формату 7., підсвітка aura, яка синхронізується з іншими aura-сумісними пристроями, алюмінієвий корпус з дизайном у геймерському стилі rogk, четверний цифро-аналоговий перетворювач ess 9281 з потужним підсилювачем, вбудований модуль обробки аудіоматеріалів у форматі mqa
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Адаптер для навушників Asus ROG Clavis 90YH02N0-B2UA00
Адаптер для навушників Asus ROG Clavis 90YH02N0-B2UA00
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових