з 09:00 до 21:00
Щітка для робота-пилососа Xiaomi SKV4119TY
Щітка для робота-пилососа Xiaomi SKV4119TY

Щітка для робота-пилососа Xiaomi SKV4119TY

Код: 324987
Закінчився
Продано
Опис

Основна щітка робота-пилососа Xiaomi має V-подібну форму, цільну конструкцію та швидкість обертання до 1350 об./хв. Завдяки V-подібній формі сміття переміщається до центру, звідки потужний потік повітря засмоктує його в мішок. Отже, досягаються максимальні результати прибирання, ваш будинок завжди буде наповнений чистотою.

У кожному будинку є важкодоступні місця, де легко збирається пил і бруд: щілини в підлоговій плитці та паркеті або облямівка килима. Рухома поверхня основної щітки пристосовується до кожного вигину підлоги, забезпечуючи ідеальне прилягання. У такий спосіб забезпечується ідеальна чистота навіть у найважкодоступніших місцях.

Корпус щітки вироблений із термопластичного ABS-пластику європейською компанією BAYER методом вторинного литого формування, а ворсинки щітки складаються зі зносостійкого нейлону. Завдяки м'якості конструкції усувається можливість пошкодження поверхні підлоги й не створюється багато шуму.

Xiaomi приділили велику увагу такій проблемі, як застрягання волосся в щітці — адже всі ненавидять вичищати його із пилососа після прибирання. Добре, що тепер під рукою є гарний помічник — спеціальна очисна щітка. Вона ефективно зрізає волосся, що потрапляє, завдяки чому під час чищення пилососа Вам більше не потрібно буде забивати цим голову.

Характеристики
Сумісність
Mi Robot Vacuum Mop P
Тип
основна щітка для робота-пилососа
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Щітка для робота-пилососа Xiaomi SKV4119TY
Щітка для робота-пилососа Xiaomi SKV4119TY
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових