з 09:00 до 21:00
Шумівка BergHOFF Essentials 36 см
Шумівка BergHOFF Essentials 36 см

Шумівка BergHOFF Essentials 36 см

Код: 355178
Закінчився
Продано
Опис

Компанія BergHOFF WorldWide — європейський лідер у виробництві посуду та аксесуарів для кухні. Величезний вибір різних серій кухонного начиння, постійне оновлення асортименту, сміливі дизайнерські вирішення, контроль якості продукції — складники успіху BergHOFF.

Головний офіс компанії розташований у Хёзден-Золдер, Бельгія. З 1994 року активним просуванням бренду BergHOFF розвинув широку дилерську мережу та має свої представництва у понад 50 країнах світу. В Україні компанія BergHOFF відома від 1997 року і має незмінну популярність. Для цих цілей ми пропонуємо найбажаніший асортимент товарів, необхідних кожній родині.

BergHOFF ревно стежить за новітніми розробками у сфері виробництва, не боїться експериментувати з різними дизайнерськими ідеями та дуже уважно ставиться до думки своїх покупців. Все це забезпечує бренду міцне становище на ринку в сьогоденні та можливість розвиватися в майбутньому.

Колекція Essentials поповнилася серією кухонних інструментів, представлених на найбільшій виставці Ambiente 2020. Предмети вироблені в новому ергономічному дизайні з високоякісної неіржавкої сталі. Функційність кожного інструмента ґрунтується на багатющому досвіді BergHOFF і продумана до дрібниць. Усі предмети мають отвір для зберігання у вертикальному положенні. Глянсова поверхня стійка до появи подряпин. Підходять для миття в посудомийній машині.

Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Шумівка BergHOFF Essentials 36 см
Шумівка BergHOFF Essentials 36 см
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових