з 09:00 до 21:00
Акумулятор для екшн-камери GoPro Enduro MAX (ACBAT-011) Black
Акумулятор для екшн-камери GoPro Enduro MAX (ACBAT-011) Black
АКУМУЛЯТОР ДЛЯ ЕКШН-КАМЕРИ GOPRO ENDURO MAX (ACBAT-011) BLACK 0
АКУМУЛЯТОР ДЛЯ ЕКШН-КАМЕРИ GOPRO ENDURO MAX (ACBAT-011) BLACK 1

Акумулятор для екшн-камери GoPro Enduro MAX (ACBAT-011) Black

Код: 764448
Закінчився
Продано
Опис

GoPro Enduro Battery - це фірмовий акумулятор Gopro спеціально розроблений для використання при екстремально низьких температурах близько -10°C. Передова технологія акумулятора Enduro суттєво підвищує продуктивність камери GoPro MAX в умовах низьких температур при заняттях зимовими видами спорту та іншими видами активного відпочинку, а також збільшує час запису на 40 % за середньої температури Нічна температура повітря 25°C.

GoPro Enduro Battery - це літій-іонний акумулятор, що перезаряджається, спеціально розроблений для використання з камерою GoPro MAX. Він забезпечує тривалий час роботи та додаткову потужність для вашої камери, дозволяючи вам записувати відео та фотографувати довше, не турбуючись про зарядку.

Стійкість та стабільність роботи при низьких температурах
Enduro забезпечує роботу GoPro при екстремально низьких температурах, тому ви можете продовжувати зйомку навіть за таких умов. Тут наведено середні характеристики при використанні різних режимів зйомки за температури акумулятора -10 градусів C. Зверніть увагу, що вказана температура акумулятора – температура повітря може бути ще нижчою. Цей акумулятор має ємність 1600 мАг і може забезпечувати до 2,5 години роботи, залежно від умов використання та налаштувань камери. Він швидко заряджається за допомогою стандартного зарядного пристрою GoPro або інших пристроїв USB-C.

Збільшений час запису GoPro max
Enduro також перевершує наші стандартні акумулятори за нормальної температури. Ознайомтеся із середніми характеристиками + поліпшеннями під час зйомки звичайних занять просто неба при температурі 25 градусів C. GoPro Enduro Battery - це надійний та міцний акумулятор, який здатний витримувати екстремальні умови використання, такі як сильні вібрації, висока вологість та екстремальні температури. Він ідеально підходить для любителів активного відпочинку, які хочуть записувати свої пригоди на GoPro MAX без перерви на зарядку. Придбання GoPro Enduro Battery - це чудове рішення для всіх, хто хоче збільшити час роботи своєї камери GoPro MAX та отримати більше можливостей для запису захоплюючих відео та фотографій.

Характеристики
Тип
акумулятори
Сумісність
GoPro Max
Стан товару
Новий
Колір

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акумулятор для екшн-камери GoPro Enduro MAX (ACBAT-011) Black
Акумулятор для екшн-камери GoPro Enduro MAX (ACBAT-011) Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових