10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Антена De-com TVLink-52U кімнатна, широкосмугова
Антена De-com TVLink-52U кімнатна, широкосмугова
449

Антена De-com TVLink-52U кімнатна, широкосмугова

Код: 475484
В наявності
449 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Кімнатна активна антена TVLink-52U забезпечує приймання телевізійних програм у діапазоні 21-69 каналів в аналоговому та цифровому форматах мовлення (DVB-T і DVB-T2) у зонах впевненого приймання ТВ-сигналу на відстані не більш ніж 10 км від передавача.
 
Антена виготовлена за багатошаровою технологією з прозорого пластику, за допомогою двостороннього скотчу кріпиться і на віконне скло, і на будь-яку вертикальну поверхню.
 
Антена обладнана внутрішнім підсилювачем із низьким рівнем шуму, живлення якого відбувається через USB-роз'єм від телевізора, зовнішнього блока живлення або тюнера. Що дає змогу істотно підвищити відстань до передавача, на якій забезпечується якісне приймання.
 
Не можна подавати на підсилювач напругу живлення більш ніж 6 вольтів. У цьому разі підсилювач може вийти з ладу. Підсилювач потребує живлення 5 В, яке подається з будь-якого тюнера Т2 (у цьому разі жодні додаткові блоки живлення не потрібні). Якщо тюнер вбудований у телевізор, тоді використовується USB-конектор, на який подається напруга 5 В з USB-роз'єму телевізора або із зовнішнього блока живлення з USB-виходом. Блок живлення з USB-виходом до комплекту не входить.
 
Перевагою антени є схемотехнічні рішення, включно зі смуговим фільтром. Настроєний саме на приймання діапазону частот, у якому транслюються телевізійні сигнали. Це дає змогу уникнути перешкод, наприклад від станцій стільникового зв'язку. І поліпшити якість приймання.
 
Якість приймання залежить від багатьох чинників. Зокрема від орієнтації антени в напрямку максимуму сигналу. Антена має бути орієнтована в напрямку, що забезпечує максимальну якість сигналу. У разі прямої видимості передавача цей напрямок збігається з напрямком на передавач. Переважно найкращий результат виходить у разі встановлення антени у вікні або біля вікна.
 
Конструктивний вузол посередині антени призначений для з'єднання елементів диполя з підсилювачем і радіочастотним кабелем завдовжки 2 м для під'єднання до антенного гнізда телевізійного приймача (або телевізійного тюнера).
 
Антену бажано розміщувати на віконному склі в напрямку телевізійного передавача. У разі якщо рама вікна виготовлена з металопластику, для збереження технічних параметрів антену треба закріпити у такий спосіб, щоб елементи віконних рам не заважали нормальній роботі.
 
У зонах із рівнем телевізійного сигналу, достатнім для розміщення антени безпосередньо в приміщенні, її можна прикріпити до будь-якої вертикальної поверхні, навіть безпосередньо на корпус телевізора. У разі потреби для кріплення можна застосовувати скотч.
 
Треба пам'ятати, що в разі розміщення всередині приміщення антена не завжди працюватиме з прямим сигналом, тому треба обрати положення найкращого приймання та максимуму сигналу, що відповідає якісному зображенню на телевізійному приймачі.
 
У зонах з упевненим прийманням телевізійного сигналу антена працює, коли немає прямої видимості у напрямку передавача, але сигнал, що відбивається від сусідніх будинків, є достатнім для отримання нормального зображення на екрані телевізора. Перевагою цієї антени є те, що вона добре працює із сигналом, що відбивається від сторонніх споруд.

Характеристики
Основні
Тип антени
кімнатна
Радіус приймання сигналу
до 10 км
Прийом каналів
Тип сигналу
аналоговий, цифровий
Умови товару
Стан товару
Довжина кабелю
2 м
Антена De-com TVLink-52U кімнатна, широкосмугова
Антена De-com TVLink-52U кімнатна, широкосмугова
449 грн