з 12:00 до 21:00
Антена R-Net 1-0.6 Light Хвиля (12дБ)
Антена R-Net 1-0.6 Light Хвиля (12дБ)

Антена R-Net 1-0.6 Light Хвиля (12дБ)

Код: 741205
Закінчився
Продано
Опис

Хвиля 1-0.6 Цифра Light

Телеантенна хвиля 1-0.6 Цифра Light використовується для того, щоб приймати цифровий ТВ-сигнал у форматі DVB-T2. Бажано встановлювати її на невеликій відстані від ТБ передавача, в зонах з підвищеною волатильністю сигналу. Антена здатна приймати сигнал від передавача області дециметрового діапазону частот від 470 до 862 МГц.

Конструкція «хвильовий канал» спроектована для забезпечення найкращого прийому аналогових та цифрових ТВ каналів (включаючи DVB-T2) від наземних передавачів, що розташовані не далі ніж 20 км від місця прийому.

Конструкційно Хвиля 1-0.6 Цифра Light виконана з алюмінієвих вібраторів та директорів, без рефлектора.

Антена здатна видати серйозне посилення сигналу при відповідних габаритних розмірах, що дозволяє ефективно задіяти антену в житловому секторі або квартирі, при встановленні за межами приміщення. Монтаж антени виконується на опорній стійці і для кращого посилення сигналу вона направляється у бік телевежі.

У безпосередній близькості від об'єкта телеантенна хвиля 1-0.6 Цифра Light здатна стати найкращим варіантом вирішення проблеми рівня сигналу. Відмінне рішення для людей, що живуть на відстані від 5 до 20 км від телевізійної вежі.

  • Країна-виробник товару: Китай

Характеристики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Антена R-Net 1-0.6 Light Хвиля (12дБ)
Антена R-Net 1-0.6 Light Хвиля (12дБ)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових