з 09:00 до 21:00
Автомагнітола Blaupunkt Madrid 170 BT
Автомагнітола Blaupunkt Madrid 170 BT

Автомагнітола Blaupunkt Madrid 170 BT

Код: 669130
Закінчився
Продано
Опис

Madrid 170 BT від Blaupunkt. Пристрій має чіткий дисплей і червоні кнопки з підсвіткою. Дуже добра селективність автомобільного тюнера забезпечить дуже якісне приймання радіосигналу, який забезпечує приймання радіостанцій у діапазонах FM і AM. Крім того, функція Radio Data System зображатиме інформацію про поточну, що транслюється, програму, пісню, дату та час на екрані пристрою.

Модель Madrid 170BT дає змогу слухати музику з різних джерел. Вбудований модуль Bluetooth дає змогу встановлювати бездротове з'єднання музики з пристроїв, сумісних із цією технологією, а додатково функція EDR (підвищена швидкість передавання даних) збільшує швидкість передавання даних до 3 Мбіт/с, що усуває будь-які перешкоди під час приймання. Роз'єми USB (в стандарті A) і вхід Aux-in, розташовані на передній панелі, дадуть вам під'єднувати всі типи пристроїв із музичними файлами, що зберігаються у форматах MP3 і WMA. За панеллю є слот для карти SDHC з максимальною місткістю 32 ГБ.

Максимальна потужність становить 4 х 40 Вт, що досить для задоволення користувачів гучним звуком. Вбудований 4-смуговий еквалайзер (flat, rock, pop, classic) і можливість настроювання низьких і високих частот підлаштовують звук під ваші уподобання, а функція X-Bass підкреслює низькі тони, роблячи їх динамічнішими й надзвичайно приємними для слуху. Пристрій також має 2-канальний вихід для підсилювача.

Для підвищення безпеки та зручності використання передню панель можна зняти, а радіоприймач має функцію резервного копіювання пам'яті, що запам'ятовує вибрані користувачем параметри навіть після повного вимкнення джерела живлення.

Характеристики
Основні
Тип
мультимедіа
Аудіо
Мікрофон
ні
Фізичні параметри
Вага
0.6 кг
Габарити
50 x 178 x 97 мм
Додаткові параметри
Підтримка карт пам'яті
sd/sdhc
Кількість комірок пам'яті для радіостанцій, (AM діапазон)
30
Кількість комірок пам'яті для радіостанцій, (FM діапазон)
30
Додатково
автоматичний вибір та збереження станцій, USB-роз'єм
Діапазони
Умови товару
Комплектація
інструкція, монтажний монтаж напіврама, чохол для панелі, автомобільна аудіосистема, коробка
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автомагнітола Blaupunkt Madrid 170 BT
Автомагнітола Blaupunkt Madrid 170 BT
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових